הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

FREAKIN' HARDCORE 🤡
אתה מתכנן להתחרות בתחרות בודיבילדינג בארץ מתישהו שאתה מחטב לאחוזים כאלה?

כל הכבוד, באמת נראה מעולה, אם תוכל להגיד לי לפי איזה תוכנית תזונה או עקרונות פעלת, אודה לך מאוד(אם זה מפריע לך להגיד פה, תשלח לי בפרטי).

תודה מלמד.

כל הכבוד, באמת נראה מעולה, אם תוכל להגיד לי לפי איזה תוכנית תזונה או עקרונות פעלת, אודה לך מאוד(אם זה מפריע לך להגיד פה, תשלח לי בפרטי).

אין שום בעיה, אני פועל לפי עקרון דל פחמימה. 50% שומן ו50% חלבון.

ממש מעט פחמימה 25 גרם לכל היותר.

אחת ל10-7 העמסה עצבנית של 6-7 אלף קלוריות (אוכל הכל מהכל)

אחת לחודשיים פלוס מינוס, שבוע - שבוע וחצי הפסקה (לפעמים טיפה יותר או פחות זה משתנה בהתאם ללוז - חופשה\תקופה עם אירועים וכו') חוזרים לאכול רגיל ובחיובי.

אבל המלחמה האמיתית שלי מתחילה עכשיו עם השומן העיקש - פה צריך להיכנס הרבה אירובי ויש השפעה לא קלה על האימונים.

איך אתה מגיע רק ל-25 גרם פחמימה? זה אומר בלי פירות בכלל, ואיזה 4-5 ירקות מקסימום ליום, לא?

אין שום בעיה, אני פועל לפי עקרון דל פחמימה. 50% שומן ו50% חלבון.

ממש מעט פחמימה 25 גרם לכל היותר.

אחת ל10-7 העמסה עצבנית של 6-7 אלף קלוריות (אוכל הכל מהכל)

אחת לחודשיים פלוס מינוס, שבוע - שבוע וחצי הפסקה (לפעמים טיפה יותר או פחות זה משתנה בהתאם ללוז - חופשה\תקופה עם אירועים וכו') חוזרים לאכול רגיל ובחיובי.

אבל המלחמה האמיתית שלי מתחילה עכשיו עם השומן העיקש - פה צריך להיכנס הרבה אירובי ויש השפעה לא קלה על האימונים.

אתה מתכוון להתחרות או משהו?
כי את האמת כל בן אדם פה היה מוכן להיות על האחוז שומן שיש לך כרגע
אבל אם אתה מתחרה זה כבר משהו אחר ואני מאחל לך המון הצלחה כי באמת שאתה עובד קשה ותאמין לי שאני יודע כמה זה קשה אני בערך על אותו עקרון של תפריט ואימונים כמו שלך רק שאצלך התוצאות מדהימות מקווה שגם אני אגיע למה שרציתי.

---------- התגובה התווספה ב 10:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:51 ----------

איך אתה מגיע רק ל-25 גרם פחמימה? זה אומר בלי פירות בכלל, ואיזה 4-5 ירקות מקסימום ליום, לא?
כן..
בפירות יש הרבה פחמימה אני לא רואה איך אפשר להכניס פירות לחיטוב דל פחמימה של עד 50 גרם~

אז אני שאתה במשך חודשיים מחרבן בערך 3 פעמים 😃

שוב זה לא שחור ולבן אין לי תפריט קשיח בנושא של הפחמימה אבל בדר"כ אני לא אוכל פירות.

פחמימות מגיעות מירקות ירוקים ואלה שמתחבאות באבקת חלבון טחינה וכו'

אז אני שאתה במשך חודשיים מחרבן בערך 3 פעמים 😃

כן החרבון לא להיט - אבל אחרי ההעמסות מסתובב פה פקח של איכות הסביבה ומחלק קנסות.

אתה מתכוון להתחרות או משהו?
כי את האמת כל בן אדם פה היה מוכן להיות על האחוז שומן שיש לך כרגע
אבל אם אתה מתחרה זה כבר משהו אחר ואני מאחל לך המון הצלחה כי באמת שאתה עובד קשה ותאמין לי שאני יודע כמה זה קשה אני בערך על אותו עקרון של תפריט ואימונים כמו שלך רק שאצלך התוצאות מדהימות מקווה שגם אני אגיע למה שרציתי.

---------- התגובה התווספה ב 10:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:51 ----------

לגבי תחרות יש שאיפה - אולי באוגוסט - אבל אני לא יכול להגיד בוודאות שכן - אני לא לוקח\לקחתי ממתקים - ואם הרמה שאני אמור להגיע אליך תספיק לי לא לעשות מעצמי צחוק על הבמה אז אני אשקול בחיוב.

שוב זה לא שחור ולבן אין לי תפריט קשיח בנושא של הפחמימה אבל בדר"כ אני לא אוכל פירות.

פחמימות מגיעות מירקות ירוקים ואלה שמתחבאות באבקת חלבון טחינה וכו'
כלומר, במילים אחרות, אף פרי, אף עגבניה או גזר או פלפל אדום. רק ירקות ירוקים, ופחמימות ממקורות של חלבון/שומן. וואו, זה קשה. ארבעה חודשים אתה כבר סוחב כך? ריספקט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית