עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי התוספים- יש לך שם אבץ-סידן-מגנזיום משולבים
מה החברה הזו?
אין יותר NSI. מתו 😃
כמה זמן אתה כבר בחיטוב ?
אני עדיין רואה את החברה באתר שלהם.אין יותר NSI. מתו 😃
כל הכבוד, באמת נראה מעולה, אם תוכל להגיד לי לפי איזה תוכנית תזונה או עקרונות פעלת, אודה לך מאוד(אם זה מפריע לך להגיד פה, תשלח לי בפרטי).
אין שום בעיה, אני פועל לפי עקרון דל פחמימה. 50% שומן ו50% חלבון.
ממש מעט פחמימה 25 גרם לכל היותר.
אחת ל10-7 העמסה עצבנית של 6-7 אלף קלוריות (אוכל הכל מהכל)
אחת לחודשיים פלוס מינוס, שבוע - שבוע וחצי הפסקה (לפעמים טיפה יותר או פחות זה משתנה בהתאם ללוז - חופשה\תקופה עם אירועים וכו') חוזרים לאכול רגיל ובחיובי.
אבל המלחמה האמיתית שלי מתחילה עכשיו עם השומן העיקש - פה צריך להיכנס הרבה אירובי ויש השפעה לא קלה על האימונים.
כן..איך אתה מגיע רק ל-25 גרם פחמימה? זה אומר בלי פירות בכלל, ואיזה 4-5 ירקות מקסימום ליום, לא?
חחחחח אני מחרבן רק אחרי ימי העמסות יש לי כאבי בטן אדירים חחחאז אני שאתה במשך חודשיים מחרבן בערך 3 פעמים 😃
אז אני שאתה במשך חודשיים מחרבן בערך 3 פעמים 😃
אתה מתכוון להתחרות או משהו?
כי את האמת כל בן אדם פה היה מוכן להיות על האחוז שומן שיש לך כרגע
אבל אם אתה מתחרה זה כבר משהו אחר ואני מאחל לך המון הצלחה כי באמת שאתה עובד קשה ותאמין לי שאני יודע כמה זה קשה אני בערך על אותו עקרון של תפריט ואימונים כמו שלך רק שאצלך התוצאות מדהימות מקווה שגם אני אגיע למה שרציתי.
---------- התגובה התווספה ב 10:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:51 ----------
לגבי תחרות יש שאיפה - אולי באוגוסט - אבל אני לא יכול להגיד בוודאות שכן - אני לא לוקח\לקחתי ממתקים - ואם הרמה שאני אמור להגיע אליך תספיק לי לא לעשות מעצמי צחוק על הבמה אז אני אשקול בחיוב.
כלומר, במילים אחרות, אף פרי, אף עגבניה או גזר או פלפל אדום. רק ירקות ירוקים, ופחמימות ממקורות של חלבון/שומן. וואו, זה קשה. ארבעה חודשים אתה כבר סוחב כך? ריספקט...שוב זה לא שחור ולבן אין לי תפריט קשיח בנושא של הפחמימה אבל בדר"כ אני לא אוכל פירות.
פחמימות מגיעות מירקות ירוקים ואלה שמתחבאות באבקת חלבון טחינה וכו'