הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

לבחור במשקל 100 קילו שרובו מסה רזה, אז התשובה לא.
ואלכס אתה חייב לנו סרט של עודד, זה שאתה מצהיר במקומו לא משנה את החוקים.

הבנתי, אז ה-ratio חשוב.

ולמקרה שתגיד שהוא לא חשוב, אז הוא יותר חזק מקורן, יותר חטוב מקורן ושוקל יותר ממנו. אז אם מה שהוא עושה לא עובד, אז גם מה שקורן עושה לא עובד. וכיוון שקורן עושה מה שאתה אומר לו, אז גם מה שאתה עושה לא עובד.

הבנתי, אז ה-ratio חשוב.

ולמקרה שתגיד שהוא לא חשוב, אז הוא יותר חזק מקורן, יותר חטוב מקורן ושוקל יותר ממנו. אז אם מה שהוא עושה לא עובד, אז גם מה שקורן עושה לא עובד. וכיוון שקורן עושה מה שאתה אומר לו, אז גם מה שאתה עושה לא עובד.

אתה צודק 3 פלטות לא מרשים גם למישהוא ששוקל 80 קילו.
והלוואי שקורן היה עושה מה שאני אומר לו, ועדיין למרות זה קורן יותר חזק ממנו, הרבה יותר חזק ממנו, וכל זה כאשר הסקוואטים של קורן מלאים.

אתה צודק 3 פלטות לא מרשים גם למישהוא ששוקל 80 קילו.
והלוואי שקורן היה עושה מה שאני אומר לו, ועדיין למרות זה קורן יותר חזק ממנו, הרבה יותר חזק ממנו, וכל זה כאשר הסקוואטים של קורן מלאים.

אוקיי, אז בעצם 95% מהאנשים באתר הזה עושים דברים שלא עובדים.

ואני אאכזב אותך, אבל קורן יותר חלש ממנו.

לא 95% אחוז מהפורום הזה מתחילים, שיגיעו לזה בעתיד (כנראה גם עודד) ועדיין הוא היה מגיע יותר מהר עם הוא היה עושה אימוני עצימות.

יש לך גיבוי, כי אני מצטער לאכזב אותך אבל אני יותר חזק מאנדי בולטון.

95 אחוז מהאתר עושה דברים לא כמו שצריך והם מיתקדמים בניגוד אליך שאתה קורא ספרים כל היום ונישאר עם אותם משקלים כבר הרבה זמן וממשיך להעביר ביקורת על כולם

נערך לאחרונה:
לא 95% אחוז מהפורום הזה מתחילים, שיגיעו לזה בעתיד (כנראה גם עודד) ועדיין הוא היה מגיע יותר מהר עם הוא היה עושה אימוני עצימות.

יש לך גיבוי, כי אני מצטער לאכזב אותך אבל אני יותר חזק מאנדי בולטון.

מה זה משנה העתיד? אם מה שהוא עושה לא עובד, אז מה שכולם עושים לא עובד. אני מבקש שתתחיל לרדת על כולם בלי אפליה.

וזו לא הייתה טענה שאני מעוניין לגבות. לא הייתי מזיז אצבע כדי להוכיח משהו שקשור לאנשי ה-HARDC@RE בפורום.

95 אחוז מהאתר עושה דברים לא כמו שצריך והם מיתקדמים בניגוד אליך שאתה קורא ספרים כל היום ונישאר אם אותם משקלים כבר הרבה זמן וממשיך להעביר ביקורת על כולם

בוא ספר לנו על ההישגים המדהימים שלך בתחום אימוני הכוח, מר Anadrol הטבעי.

כן, כי אני חושב שזה מה שמגביל אותי.
ועדיין אני לא משנה את התוכנית שלי שתתמקד בכך.
אם המטרה הראשית שלי הייתה לשים על עצמי מסה, אז לא הייתי מתאמן כמו עכשיו.
הרבה בזבוז של אנרגיה ומאמץ על משהוא שאני יכול להשיג בצורה יותר קלה.

שים לב למה שאמרת לי - לא אמרת "אני רוצה לשפר לחיצות", אמרת "אני רוצה להוסיף מסה". פאוורליפטרים לא רוצים להוסיף מסה, הם רוצים להוסיף משקל למוט. אז אני שואל שוב, אתה בילדר?
ואגב, המשפט האחרון שלך מצחיק לפי האג'נדה שאתה מריץ בפורום.

מה זה משנה העתיד? אם מה שהוא עושה לא עובד, אז מה שכולם עושים לא עובד. אני מבקש שתתחיל לרדת על כולם בלי אפליה.

וזו לא הייתה טענה שאני מעוניין לגבות. לא הייתי מזיז אצבע כדי להוכיח משהו שקשור לאנשי ה-HARDC@RE בפורום.

זהירות! אתה מתקרב לתחום המסוכן שבו עידן לא נהנה מההודעה שלך והיא נמחקת במיסתוריות.

נערך לאחרונה:

1. לא ירדתי על עודד כאן.
2. אני בן אדם רע, אני תומך באפליה.
3. אם אתה חושב שעודד עובד נכון שיהיה לך לבריאות.

ועכשיו אני חלק מאנשי ההארדקור?
אגב תצחק על קורן כמה שתרצה, הוא מגבה את מה שהוא אומר.

1. לא ירדתי על עודד כאן.
2. אני בן אדם רע, אני תומך באפליה.
3. אם אתה חושב שעודד עובד נכון שיהיה לך לבריאות.

ועכשיו אני חלק מאנשי ההארדקור?
אגב תצחק על קורן כמה שתרצה, הוא מגבה את מה שהוא אומר.

1. כן ירדת עליו, בצורה עקיפה, ואתה עושה את זה בכל הזדמנות אחרת.
2. נפלא.
3. נפלא.

לא שייכתי אותך לקבוצה הזאת בשום מקום, ואתה צודק, אני אצחק עליו כמה שאני רוצה.

שים לב למה שאמרת לי - לא אמרת "אני רוצה לשפר לחיצות", אמרת "אני רוצה להוסיף מסה". פאוורליפטרים לא רוצים להוסיף מסה, הם רוצים להוסיף משקל למוט. אז אני שואל שוב, אתה בילדר?
ואגב, המשפט האחרון שלך מצחיק לפי האג'נדה שאתה מריץ בפורום.

1. אני לא בילדר או PL, אם אתה מתייחס לצורת הביטוי שלי , אז סבבה.
2.אני כל הזמן טוען שאימוני כח מיותרים, למי שרוצה להראות טוב, זה הרבה עבודה קשה...

1. כן ירדת עליו, בצורה עקיפה, ואתה עושה את זה בכל הזדמנות אחרת.
2. נפלא.
3. נפלא.

לא שייכתי אותך לקבוצה הזאת בשום מקום, ואתה צודק, אני אצחק עליו כמה שאני רוצה.

1. אני יורד על עודד רק על הדיאטה דלת הפחמימות שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית