רק אם תוך כדי הוא יעלה 20 קילו, ואז ירד 30, ויסיים עם הסקוואט שהיה לו לפני שנה.כדאי לו לעשות אימוני מהירות במקום העצימות בטקסס ? 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אם תוך כדי הוא יעלה 20 קילו, ואז ירד 30, ויסיים עם הסקוואט שהיה לו לפני שנה.כדאי לו לעשות אימוני מהירות במקום העצימות בטקסס ? 😛
או שהגב שלהם כל כך כאב שהם לא יכלו לזוז מהמיטה יומיים
---------- התגובה התווספה ב 18:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------
אגב, חזרתי לעצימות, אם זה מעניין מישהו.
חבל שאתם מוחקים את כל התגובות המעניינות.
בקיצר אלכס אתה מתווכח על שטויות שאתה אפילו לא מסכים עליהן כרגיל.
אתה לא חושב שלהוריד אימוני עצימות זה דבר טוב, אימוני מהירות מיותרים לרוב
האנשים בשלב הזה, והסיבה היחידה שמישהוא כמו עודד צריך להכניס אותם היא אם הוא צריך דילוד מהאימוני עצימות.
הטכניקה יותר טובה, יש חגורה ונעליים. וזה הגיוני שככל המשקל על המוט יותר נמוך יש פחות סיכוי לפאשלות.מוזר לי שמאימוני נפח לא כואב לך הגב.
ואף אחד לא אמר משהוא רע נגדך פה, רק אמרתי שאימוני עצימות חשובים יותר מאימוני מהירות.
הטכניקה יותר טובה, יש חגורה ונעליים. וזה הגיוני שככל המשקל על המוט יותר נמוך יש פחות סיכוי לפאשלות.
---------- התגובה התווספה ב 18:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:12 ----------
אגב אני גם מסכים שאימוני מהירות זה כנראה מיותר אם אתה מסוגל לעשות עצימות. אם אתה לא, זה האופציה הכי טובה שלך. יש פה אנשים שנפצעו והפסיקו להתאמן כמה חודשים, או עשו דילואד או מה לא. זה נראה הפתרון הכי טוב להמשיך להשיג תוצאות עם המצב שהיה אז.
מי בכלל התווכח על שיטות האימונים? אגב, עשיתי טקסס מת'וד 12 שבועות עם אימוני מהירות במקום עצימות גם כן. ואחרי זה אני חושב שזה מיותר. בניגוד לילדים פה אני מגבש את הדיעות שלי מהניסיון שלי.
אל תשנה את הנושא, כי אף אחד לא דיבר על זה.
אימון מהירות במתכונת שריפ מציג בספר זה מעין אימון נפח נוסף, (20-30 חזרות מתוזמנות בסקוואט, 15 סינגלים בדדליפט וכו') אבל אולי אתה צודק.
אני לא מסכים איתך, אם אתה לא מסוגל לעשות עצימות תעשה שני אימוני נפח.
אימוני מהירות נועדו לשפר דברים שלדעתי אתה לא צריך לשפר כרגע.
תבדוק שוב. הוא אומר שיש תקופות שאתה לא יכול "לתת בראש" יותר ואתה צריך תקופה מתונה יותר בשביל לטפל בתשישות/פציעות למיניהן וכו'.אבל ריפ רושם שהוא מתאים כשאתה נתקע בעצימות
לדעתי שיעשה שלושה אימוני נפח, כדי להתקע כמה שיותר מהר.
כן משני אימוני נפח הוא יתקע נורא מהר...