הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

בקיצר אלכס אתה מתווכח על שטויות שאתה אפילו לא מסכים עליהן כרגיל.
אתה לא חושב שלהוריד אימוני עצימות זה דבר טוב, אימוני מהירות מיותרים לרוב
האנשים בשלב הזה, והסיבה היחידה שמישהוא כמו עודד צריך להכניס אותם היא אם הוא צריך דילוד מהאימוני עצימות.

נהיה שמח...
תכלס עודד הסביר לי למה הוא עובד איך שהוא עובד וזה ליגיטימי
הוא גם יחזור לעצימות עוד מעט

או שהגב שלהם כל כך כאב שהם לא יכלו לזוז מהמיטה יומיים

---------- התגובה התווספה ב 18:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

אגב, חזרתי לעצימות, אם זה מעניין מישהו.

או שהגב שלהם כל כך כאב שהם לא יכלו לזוז מהמיטה יומיים

---------- התגובה התווספה ב 18:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

אגב, חזרתי לעצימות, אם זה מעניין מישהו.

מוזר לי שמאימוני נפח לא כואב לך הגב.
ואף אחד לא אמר משהוא רע נגדך פה, רק אמרתי שאימוני עצימות חשובים יותר מאימוני מהירות.

בקיצר אלכס אתה מתווכח על שטויות שאתה אפילו לא מסכים עליהן כרגיל.
אתה לא חושב שלהוריד אימוני עצימות זה דבר טוב, אימוני מהירות מיותרים לרוב
האנשים בשלב הזה, והסיבה היחידה שמישהוא כמו עודד צריך להכניס אותם היא אם הוא צריך דילוד מהאימוני עצימות.

מי בכלל התווכח על שיטות האימונים? אגב, עשיתי טקסס מת'וד 12 שבועות עם אימוני מהירות במקום עצימות גם כן. ואחרי זה אני חושב שזה מיותר. בניגוד לילדים פה אני מגבש את הדיעות שלי מהניסיון שלי.

אל תשנה את הנושא, כי אף אחד לא דיבר על זה.

מוזר לי שמאימוני נפח לא כואב לך הגב.
ואף אחד לא אמר משהוא רע נגדך פה, רק אמרתי שאימוני עצימות חשובים יותר מאימוני מהירות.
הטכניקה יותר טובה, יש חגורה ונעליים. וזה הגיוני שככל המשקל על המוט יותר נמוך יש פחות סיכוי לפאשלות.

---------- התגובה התווספה ב 18:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:12 ----------

אגב אני גם מסכים שאימוני מהירות זה כנראה מיותר אם אתה מסוגל לעשות עצימות. אם אתה לא, זה האופציה הכי טובה שלך. יש פה אנשים שנפצעו והפסיקו להתאמן כמה חודשים, או עשו דילואד או מה לא. זה נראה הפתרון הכי טוב להמשיך להשיג תוצאות עם המצב שהיה אז.

הטכניקה יותר טובה, יש חגורה ונעליים. וזה הגיוני שככל המשקל על המוט יותר נמוך יש פחות סיכוי לפאשלות.

---------- התגובה התווספה ב 18:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:12 ----------

אגב אני גם מסכים שאימוני מהירות זה כנראה מיותר אם אתה מסוגל לעשות עצימות. אם אתה לא, זה האופציה הכי טובה שלך. יש פה אנשים שנפצעו והפסיקו להתאמן כמה חודשים, או עשו דילואד או מה לא. זה נראה הפתרון הכי טוב להמשיך להשיג תוצאות עם המצב שהיה אז.

אני לא מסכים איתך, אם אתה לא מסוגל לעשות עצימות תעשה שני אימוני נפח.
אימוני מהירות נועדו לשפר דברים שלדעתי אתה לא צריך לשפר כרגע.

אימון מהירות במתכונת שריפ מציג בספר זה מעין אימון נפח נוסף, (20-30 חזרות מתוזמנות בסקוואט, 15 סינגלים בדדליפט וכו') אבל אולי אתה צודק.

מי בכלל התווכח על שיטות האימונים? אגב, עשיתי טקסס מת'וד 12 שבועות עם אימוני מהירות במקום עצימות גם כן. ואחרי זה אני חושב שזה מיותר. בניגוד לילדים פה אני מגבש את הדיעות שלי מהניסיון שלי.

אל תשנה את הנושא, כי אף אחד לא דיבר על זה.

גם אני עשיתי תקופה ארוכה אימוני מהירות, וגם קורן אגב.

אימון מהירות במתכונת שריפ מציג בספר זה מעין אימון נפח נוסף, (20-30 חזרות מתוזמנות בסקוואט, 15 סינגלים בדדליפט וכו') אבל אולי אתה צודק.

אבל ריפ רושם שהוא מתאים כשאתה נתקע בעצימות

אני לא מסכים איתך, אם אתה לא מסוגל לעשות עצימות תעשה שני אימוני נפח.
אימוני מהירות נועדו לשפר דברים שלדעתי אתה לא צריך לשפר כרגע.

לדעתי שיעשה שלושה אימוני נפח, כדי להתקע כמה שיותר מהר.

אז מה אתה מציע אלכס ?
(אני בעד ללכת עם התוכנית איך שהיא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית