תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

אני עכשיו על 17-18 א.ש

חיטוב לא ייקח חצי שנה. גג 4 חודש (יש מצב גם ל3) אני לא בטוח שאחליט לרדת לאש נמוך כ"כ אבל נראה.

החיטוב מתוכנן להתחיל לקראת סוף ינואר. משהו כזה.

מה מתוכנן לחיטוב ? PSMF וזה או סתם להקפיד על חלבון ולהיות בשלילי של קצת?

מאזן שלילי (+הקפדה של חלבון) עד ל10-12 א.ש

אם אחליט ללכת על 7 א.ש אז זה כבר בAD שם זו העבודה ה"קשה".

וואלה אני מקנא בך, אני מאמין שגם ל15 אחוז אני לא אגיע עם סתם דיאטה :(

אם אין לך בעיה בריאותית - אין סיבה שלא תגיע.

למה לסבול? דיאטה רגילה זה לא סבל.. סבל זה דל-פחממה\PSMF :(
אני נגיד לא מוריד כלום כמעט בדיאטה רגילה אלא אם כן אני מקצץ בפחממות דרסטית.

אני גם מתחיל בינואר. נסבול ביחד.

כנ"ל 😵

אחרי התחרות 🤪

תכלס עכשיו אני רואה שהשתלם לי להכנס למסה קצרה הזאת לפני התחרות..

בחודשיים וקצת העלתי 25 קליו לסקוואט ו 20 קילו לדדליפט ...

עכשיו נסיים כמו שצריך את החיטוב בלי טיולים ארוכים לחו"ל.. ו/או מיליון חגים טעימים בדרך 🚬🤪🚬

אין מצב שאתה במאזן שלילי ואתה לא מוריד. אלה אם כן אתה כמוני כרגע.
אני גםבמאזן שלילי אבל אני לא אוכל מסודר ולא אוכל כמעט בגלל הקורס (נגמר עוד שבועיים). אני לא יורד במשקל.
אני אתחיל בתחילת ינואר חיטוב נורמאלי גם כן :-P

כן נראה שחודש ינואר מככב בחיטוב. טוב לדעת שאני לא לבד

לא יודע למה אומרים שדל פחמימה זה סבל, אני לא רעב בכלל (פיזית) נפשית כנראה שכן, כי ביום שלישי ב7 בבוקר (העמסה) החלטתי לעשות המבונגר 300 גרם עם 200 גרם ספגטי+4 פרוסות גבנץ. הרגשה דומה לאורגזמה

לא יודע למה אומרים שדל פחמימה זה סבל, אני לא רעב בכלל (פיזית) נפשית כנראה שכן, כי ביום שלישי ב7 בבוקר (העמסה) החלטתי לעשות המבונגר 300 גרם עם 200 גרם ספגטי+4 פרוסות גבנץ. הרגשה דומה לאורגזמה

מסכים. אני באנבוליק דיאט נהנתי נורא :-P
זה תירוץ לאכול כל היום בשר וחביתות משוגעות כמו חביתה עם מלא גבינה וכל מני.
זה כיף.
אמרתי לאבא שלי על הדיאטה הזאת ואם יש מצב שהוא קונה יותר בשר והוא אמר כן למה לא והוא קנה פשוט מלא סטייקים. אמא שלי התחרפנה מזה אבל הוא אמר לה שכל עוד אני צעיר מותר לי לאכול הכל 🤘

התפריט הרבה יותר מצומצם בדל פחמימה.

יש הרגשה טיפה מחורבנת (הרגשה אישית) באימונים. דיאטה יקרה במיוחד עם צריכה גדולה של חלבון.

מה שכן, רוב האנשים בכלל לא צריכים אותה. טובה עבור חיטוב לא.ש נמוך. יש הרגשה של תוצאות לא מוצדקת בגלל ירידה של נוזלים שחוזרים לאחר הצריכה של הפחמימה בסוף הדיאטה.

אני לא מבין מה כיף לאכול ביצים - גבינה צהובה ורק בשר כל היום.

אני לא יודע.. מצד אחד...
בדל פחמימות גם אני בהתחלה רמגיש דרעק.. אבל אחר כך זה מסתדר.. [אחרי כמה ימים] ותכלס אני לא רעב.. שומן וחלבון משביאים מאוד

מצד שני הפחמימות חסרות

מצד שלישי גם בחיטוב רגיל אחרי שהגעתי לכמות החלבונים ושומנים שאני אמור להגיע לא נשאר לי יותר מדי פחמימות גם ככה... חחחחחחח המרחק משם לדל פחמימות הוא עניין של משהו כמו 30-60 גרם פחמימה..
ככה שזה די שטותי כבר.. חחחחחח

נכון אבל אתה יכול לחתוך עוד בשומן לטובת הפחמימה.

יש מספיק שומן בכרס כשמתחילים את החיטוב 😉

מהשומן אני מעדיף לא לחתוך יותר מדי [אני אוהב להשאר על משהו כמו 70-80 גרם] ..
זה גם משביא, גם טעים.. וגם הגוף צריך את זה יותר מפחמימות שגם ככה הגוף יכול להפוך גם חלבון וגם שומן לגלוקוז בסופו של דבר

מספיק 20 אחוז מהתפריט לשומן. אפשר גם פחות. הפחמימה היא הדבר היחידי ששומר על השפיות בדיאטה.

למרות ששוב כרגיל הכל בראש. מי שעקשן ויש לו מטרות יידע להשיג

אני הולך יותר לפי מה שמשביא אותי...
פחמימות כמעט ולא משביאות אותי.. רק באמת מן.. מנוחה רגעית מהחיטוב..
בגלל זה אני אוהב לשמור על 100-150 גרם פחמימה בהתחלה שבכל זאת יהיה משהו להכנס לזה לאט.. אחרי איזה שבועיים שלוש... פשוט כבר לא אכפת לי.. חחחחחחחח...

גם בגלל שהתחלתי ממצב של שמן אז הרגישות שלי לאינסולין על הפנים... וגם ההורדה בפחמימות עוזרת לי מנטלית בזה שאני רואה בעיניים את הירידה בנוזלים.. כשמן יש לי רהבה תאי שומן.. שכמו שמשה רשם פה פעם אם אני לא טועה 20% מהנפח שלהם הוא מים.. ככה שזה מתבטא אצלי בלא מעט נוזלים [לא מעט = תוך שבועיים ירידה של 5-7 קילו]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית