מה רע בסתם דיאטה רגילה?
אתה מעדיף פיתה ופיסת חזה עוף על 200 גרם בשר ובייקון? שיהיה לך לבריאות. אני לא אומר שAD זה האופציה היחידה אבל אם יש לך מגבלה קלורית עדיף לאכול את הדברים הכי מזינים ודחוסים תזונתית מאשר סתם חרא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה רע בסתם דיאטה רגילה?
אני כבר 3 ימים על נייטראלי.. ומשום מה, כיף לי עם זה.. זה יוצא משהו כמו 2600 קלוריות .. אני מסתדר עם זה אחלה.. =P .. 150 פחמימה.. 200 חלבון .. וכל השאר שומן...
עוד איזה שבוע וחצי נצתחיל לחתוך קצת בקלוריות ...
כדי להתחיל להכנס לגירעון שבועיים על ניטראלי לא מספיק? =O
מה שמוזר ב AD זה לאכול את כל הבשר שמן\גבינות שמנות אבל בלי לחם או משהו פחממתי שאפשר להנות עד הסוף.. :D
לנו השמנים יש מספיק "מאגרים", כשאני אתחיל את הדיאטה זה יהיה ישר מאזן שלילי. פלוס איך אתה יודע ש2600 זה הנייטראלי?
אה... אני דמבר מבחינה שיכלית.. קשה לי לקפוץ מ3300-3600 קלוריות .. ל 1800-2000
אני צריך את המדרגה הזאת באמצע 🙄
2600 זאת מן הערכה.. יכול להיותש זה כבר שלילי קטן.. אבל שוב.. זה רק בא בתוך מדרגה מסויימת בין לבין..
כן זה ממש חצי באוכל.
השאלה האם ה2600 האלה - זה מניסיון? (לדוגמא אכלת תפריט יומי של 2600 לאורך נגיד כמה ימים - לא מדבר על שתיית מים וראית שאתה נשאר במשקל הגוף)
לא.. זה סתם יצא ממוצא בין 3-4 נוסחאות לחישוב BMR
לא ממש כי אני רמגיש שאני אמבד נוזלים ככה שזה לא ממש אמין..
אני בכל זאת עומד כרגע על 150 פחמימה ביום~.. יש ימים שטיפנה יותר.. היה גם יום שהייתי על 110
בכל קמרה זה כבר ירידה משמעותית.. ככה שנוזלים יוצאםי והמשקל לא קבוע... גם לא כזה דחוף או משנה לי לדעת מה הנייטראלי שלי חחחח
חבל להתחיל ישר ממאזן קלורי שלילי, עדיף קודם להיות שבועיים על ניטרלי , ככה אתה גם תוריד נוזלים וגם לא תאבד כוח, הסיכוי שתאבד כוח במאזן שלילי יותר גבוה, לפחות תגדיל את הסיכויים לשמר את הכוח לעוד שבועיים.