הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

מה רע בסתם דיאטה רגילה?

אתה מעדיף פיתה ופיסת חזה עוף על 200 גרם בשר ובייקון? שיהיה לך לבריאות. אני לא אומר שAD זה האופציה היחידה אבל אם יש לך מגבלה קלורית עדיף לאכול את הדברים הכי מזינים ודחוסים תזונתית מאשר סתם חרא.

ממש לא. אם היתה לי אפשרות (כספית) הייתי הולך על AD. אבל אין לי.

אני כבר 3 ימים על נייטראלי.. ומשום מה, כיף לי עם זה.. זה יוצא משהו כמו 2600 קלוריות .. אני מסתדר עם זה אחלה.. =P .. 150 פחמימה.. 200 חלבון .. וכל השאר שומן...
עוד איזה שבוע וחצי נצתחיל לחתוך קצת בקלוריות ...

יש משהו נוסף בAD - שהיא נותנת "תחושה" של איבוד שומן. בגלל ירידה גדולה שנוזלים. אבל זאת די אשליה.

אני כבר 3 ימים על נייטראלי.. ומשום מה, כיף לי עם זה.. זה יוצא משהו כמו 2600 קלוריות .. אני מסתדר עם זה אחלה.. =P .. 150 פחמימה.. 200 חלבון .. וכל השאר שומן...
עוד איזה שבוע וחצי נצתחיל לחתוך קצת בקלוריות ...

למה רק עוד שבוע וחצי?

כדי להתחיל להכנס לגירעון שבועיים על ניטראלי לא מספיק? =O

מה שמוזר ב AD זה לאכול את כל הבשר שמן\גבינות שמנות אבל בלי לחם או משהו פחממתי שאפשר להנות עד הסוף.. :D

כדי להתחיל להכנס לגירעון שבועיים על ניטראלי לא מספיק? =O

לנו השמנים יש מספיק "מאגרים", כשאני אתחיל את הדיאטה זה יהיה ישר מאזן שלילי. פלוס איך אתה יודע ש2600 זה הנייטראלי?

לנו השמנים יש מספיק "מאגרים", כשאני אתחיל את הדיאטה זה יהיה ישר מאזן שלילי. פלוס איך אתה יודע ש2600 זה הנייטראלי?

אה... אני דמבר מבחינה שיכלית.. קשה לי לקפוץ מ3300-3600 קלוריות .. ל 1800-2000
אני צריך את המדרגה הזאת באמצע 🙄

2600 זאת מן הערכה.. יכול להיותש זה כבר שלילי קטן.. אבל שוב.. זה רק בא בתוך מדרגה מסויימת בין לבין..

אה... אני דמבר מבחינה שיכלית.. קשה לי לקפוץ מ3300-3600 קלוריות .. ל 1800-2000
אני צריך את המדרגה הזאת באמצע 🙄

2600 זאת מן הערכה.. יכול להיותש זה כבר שלילי קטן.. אבל שוב.. זה רק בא בתוך מדרגה מסויימת בין לבין..

כן זה ממש חצי באוכל.

השאלה האם ה2600 האלה - זה מניסיון? (לדוגמא אכלת תפריט יומי של 2600 לאורך נגיד כמה ימים - לא מדבר על שתיית מים וראית שאתה נשאר במשקל הגוף)

כן זה ממש חצי באוכל.

השאלה האם ה2600 האלה - זה מניסיון? (לדוגמא אכלת תפריט יומי של 2600 לאורך נגיד כמה ימים - לא מדבר על שתיית מים וראית שאתה נשאר במשקל הגוף)

לא.. זה סתם יצא ממוצא בין 3-4 נוסחאות לחישוב BMR

אם אתה אוכל לפי תפריט זו (או סופר קלוריות) זו ההזדמנות שלך ל"גלות" מה הנייטראלי שלך האמיתי.

לא.. זה סתם יצא ממוצא בין 3-4 נוסחאות לחישוב BMR

אם אתה אוכל לפי תפריט זו (או סופר קלוריות) זו ההזדמנות שלך ל"גלות" מה הנייטראלי שלך האמיתי.

לא ממש כי אני רמגיש שאני אמבד נוזלים ככה שזה לא ממש אמין..
אני בכל זאת עומד כרגע על 150 פחמימה ביום~.. יש ימים שטיפנה יותר.. היה גם יום שהייתי על 110

בכל קמרה זה כבר ירידה משמעותית.. ככה שנוזלים יוצאםי והמשקל לא קבוע... גם לא כזה דחוף או משנה לי לדעת מה הנייטראלי שלי חחחח

לא ממש כי אני רמגיש שאני אמבד נוזלים ככה שזה לא ממש אמין..
אני בכל זאת עומד כרגע על 150 פחמימה ביום~.. יש ימים שטיפנה יותר.. היה גם יום שהייתי על 110

בכל קמרה זה כבר ירידה משמעותית.. ככה שנוזלים יוצאםי והמשקל לא קבוע... גם לא כזה דחוף או משנה לי לדעת מה הנייטראלי שלי חחחח

זה משנה אם תרצה לרדת לא.ש נמוך

מה המטרה שלך (א.ש)?

מבחינתי 13-14 זה כבר סיבה מצויינת לחזור להתחזק כמו בנאדם [מסה]

חבל להתחיל ישר ממאזן קלורי שלילי, עדיף קודם להיות שבועיים על ניטרלי , ככה אתה גם תוריד נוזלים וגם לא תאבד כוח, הסיכוי שתאבד כוח במאזן שלילי יותר גבוה, לפחות תגדיל את הסיכויים לשמר את הכוח לעוד שבועיים.

באמת נצל"ש, יצא לכם לאבד כוח בשבועיים-שלושה הראשונים של המאזן השלילי (בדיאטה מאוזנת, לא ud2 או עינוי אחר)?

חבל להתחיל ישר ממאזן קלורי שלילי, עדיף קודם להיות שבועיים על ניטרלי , ככה אתה גם תוריד נוזלים וגם לא תאבד כוח, הסיכוי שתאבד כוח במאזן שלילי יותר גבוה, לפחות תגדיל את הסיכויים לשמר את הכוח לעוד שבועיים.

אם הגעתי למצב שחגורת הRDX (במידה L) אומנם נסגרת ככה בקושי - אז לא הייתי מודאג שאני אאבד יותר מדי כוח.

פשוט צריך לשמור על כמות חלבון בתפריט. אני מעדיף להתחיל להעיף שומן - כמות העתודות אצלי גדולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית