הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב - PSMF ע"פ לייל מקדונלד

אחינו, כבוד על ההורדה במשקל !!
יש מצב שבסוף התהליך תראה תמונות לפני אחרי?

כנראה.

עדכון אחרי אימון כח היום:

פאוורקלינים ופרונט סקוואטים בחמישיות ל60.
דדליפט: פירמידה עולה עד לחמישיה ל120. דאבל 130 ואחרי זה פשוט נגמר לי הכח (לא ספציפית לתרגיל, אלא פשוט אין כח בלי פחמימות).

עד מתי אימוני ליצנות? 🚬🤪🚬

איזה בל1ט אתה
אתה לא בא מחר להתאמן איתי ?
אחים שלי לא יהיו לסדר לי את הצלחות לדדליפט

13.8
הייתה העמסה אכזרית, לא היה לי כח אפילו לבוא למחשב ולכתוב כמה אני שוקל אבל בסוף עשיתי את זה, באתי למחשב, הצלחתי.

אז עדכון שקילה - 81.3~
אבל אכלתי יחסית טוב לפני השקילה, בניגוד לשקילה של שבוע שעבר ככה שבטח ה300 ג' האילו באו משם.
משאר שירדתי בסביבות הקילו.

---------- התגובה התווספה ב 16:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:12 ----------

הלוואי והיה לי, הבעיה היא שהתמונות היו טמונות היי שם בסוני אריקסון שלי שהלך לעולמו לפני חודש בערך =\

איזה בל1ט אתה
אתה לא בא מחר להתאמן איתי ?
אחים שלי לא יהיו לסדר לי את הצלחות לדדליפט

חחחח חזק אתה !
הלוואי והיו לי אחים יסדרו לי את הצלחות של הדדליפט, במיוחד להחזיר אותן זה הסיוט.

13.8
הייתה העמסה אכזרית, לא היה לי כח אפילו לבוא למחשב ולכתוב כמה אני שוקל אבל בסוף עשיתי את זה, באתי למחשב, הצלחתי.

אז עדכון שקילה - 81.3~
אבל אכלתי יחסית טוב לפני השקילה, בניגוד לשקילה של שבוע שעבר ככה שבטח ה300 ג' האילו באו משם.
משאר שירדתי בסביבות הקילו.

---------- התגובה התווספה ב 16:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:12 ----------

הלוואי והיה לי, הבעיה היא שהתמונות היו טמונות היי שם בסוני אריקסון שלי שהלך לעולמו לפני חודש בערך =\

חחחח חזק אתה !
הלוואי והיו לי אחים יסדרו לי את הצלחות של הדדליפט, במיוחד להחזיר אותן זה הסיוט.

אני יודע שהמשפט הבא נשמע מוזר אחושלוקי, אבל:

אח שלי, אתה בלוג הלא נכון

😆

חחחחחחחחח וואי איזה דפוק אני..!
זה הדף שהיה לי פתוח וראיתי למעלה לוג PSMF וגם הלוג שלי הוא PSMF 🤯

עידכון:

ראשון + שני עשיתי 60 דק' אליפטי כ"א, בעצימות בינונית שעולה עד גבוהה, הEC עוזר בצורה מושלמת עד כה.
היום (שלישי) עשיתי אימון כח, שעיקרו בדדליפטים בפירמידה עולה עד 130*5 (צילמתי סירטון, קודם יעבור צנזורה אצל רן ואם יהיה ראוי נעלה). קצת בנץ' ופרונט סקוואטים, כששוב, ההתמקדות הייתה בדדליפטים כי פשוט אין ברירה, אחרי זה אני פשוט גמור (מפחד לקחת EC לפני כח אז התיסוף הוא 300 מ"ג קפאין בלבד).

מחר ההעמסה.
מתכוון לדחוף כמה שיותר פחמימות, הגוף צריך את זה.

מתלבט אם לקום בבוקר ההעמסה (לפני הקורס) ולתת איזה אירובי כדי להקטין את המאזן הקלורי היומי וגם לנצל את הפחמימות..

מה אתם אומרים?

לא יתן לך כלום.
מה גם ש60 דק' אירובי לא ממש מומלץ בRFL.
הוא מדגיש שאם אתה רוצה לעשות אירובי אז זה יהיה למשך 30 דקות ובהליכה קלילה.
אלא אם כן אתה רוצה מאוד לשרוף שריר\לא להוריד במשקל\להיפצע.
אז באיזה אפשרות אתה בוחר?

עדכון:

קודם כל משקל אחרי זה תירוצים: 105.5~ קילו.

למה תירוצים: יום רביעי הייתה העמסה לפנים, עשיתי ממש BY THE BOOK, ערימות פסטה, ועוד פסטה, עם קצת קטשופ וגבנ"צ 9% + קינמונים + חלב.
היה איזשהו שלב בההעמסה שכמעט הקאתי, הבטן הייתה פשוט מפוצצת ולא יכולתי לזוז, כל תנועה מיותרת מהכיסא הביאה בחילה.. אבל הידיעה שעוד כמה שעות אסור לאכול יותר פחמימות עזרה לסיים כמו שצריך.
אתמול חמישי חטאתי עויתי פשעתי וירדתי לבד על קומבינה 1X1 LARGE, וכך נגמרה לה ההעמסת הפחמימות בקול תרועה.
היום חזרה לתפריט, עשיתי אימון כח שכלל דדליפט 140X5, ועוד מעט נאכל חזה ע1ף...

סה"כ מיציתי את הדיאטה הזאת יפה יפה, אפשר להתחיל לסכם, ואני משער שהמחזור האחרון הוא הנוכחי...

מתכוון אחרי זה למשוך תפריט נייטרלי או קצת שלילי לעוד כמה זמן ואז להתחיל SS או משהו דומה (נראה איך יתאים עם שנה א' הנדסה).

סה"כ ח"ח ללייל, סגרתי בינתיים 14~ קילו בחודשיים.

מה מעניין לפני הוא היה שמן
ואחרי הוא שמן

עכשיו צריך להפוך אותו לשמן חזק

טוב, לא תיארתי לעצמי שאני לא אצליח לתת עוד מחזור אחד נוסף, אבל אני מרגיש שהגוף משתגע כבר מהתפריט (תופעות מוזרות של עלייה במשקל בעקבות חרגיה קלה מהתפריט - כנראה שהמטבוליזם שלי ירד יפה יפה), מה גם שעברתי בהרבה זמן את הזמן הקצוב לתוכנית הזו עבור הקטגוריה שלי.
לכן אני מפסיק את הדיאטה הזו, ואני אנסה לסכם מה שעולה לי בראש עכשיו, ואולי יצוצו לי אחרי זה עוד כמה תובנות לבאים אחרי שירצו לעבור על הלוג הזה לפני שהם מתחילים דיאטה כזו בעצמם.. או אולי אני עוד כמה חודשים טובים כשארצה לתת עוד מחזור כזה ויהיו לי תובנות חדשות על הגוף שלי.

קודם כל סה"כ סגרתי ירידה נהדרת של 11~ ק"ג (זה אחרי ההעמסה לחלוטין, בפרגון שלילי כדי לא להפריז סתם כלפי מעלה) בחודשיים, כשיש לציין שהיקף יד לא זז סנטימטר (ואולי בעצם אחד בלבד...), היקף בטן ירד סביב העשרה~- סנטימטר, וכן במראה\בגדים יש ירידה יפה בכללי.

בנוסף, אפשר לאמר שלקראת הסוף חיפפתי קצת באיזור השומן, ואפשר לאמר שאם זה מחזיק אותך עוד שבוע שבועיים, אז סבבה, אבל אני חושב בדיעבד שהשבועיים האחרונים שלי אישית היו די בזבוז זמן, ויכולתי כבר לגמור עם התוכנית הזו (הגוף די הפסיק לרדת במשקל ויותר היו נפילות חדות של הנוזלים שבאו לידי ביטוי בשקילות..) לפני שבועיים (אחרי 6 שבועות).

סה"כ אחלה תוכנית, מומלץ לנסות רק בשביל הקטע (סייקל אחד של שבועיים), לראות את הנפילה במשקל בפעם הראשונה זאת חוויה נחמדה.

משקל סיום 107~106 קילו, עשיתי דרך נחמדה מ119, עכשיו אני אצא לתפריט נייטרלי שבוע שבועיים (2500 קלוריות אני מעריך, עוד מעט אפתח על זה פוסט בתזונה כשאבנה תפריט), ואחרי זה אמשיך אולי חיטוב כרגיל עוד קצת, אבל עם תפריט סנטדרטי ויותר אירובי.

תודה לכל המגיבים והעוקבים בלוג.

כל הכבוד על ההתמדה. אם יש תמונות ובא לך להעלות נשמח לראות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית