הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתסוכל מלנסות לבצע דדליפט

Organ Donor

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
-57
36
0
אתמול ראיתי באתר את הסרטונים לביצוע תקין של דדליפט (הסירטונים של ריפטו)
באתי למכון עם דף דגשים וכשניסיתי לבצע לא הצלחתי להגיע למצב שהמוט נוגע בריצפה מבלי לשבור את ההקשתה בגב,לאחר מכן לקחתי שתי מדרגות (הגבהה של 20 ס"מ בערך),שמתי עליהם את שני צידי המוט בזמן שאני עומד על הריצפה.
ביצעתי את ההדליפט והפעם ההקשתה בגב יחסית נשמרה .
האם זה עניין של חוסר גמישות שצריך לפתח(פעם ראשונה שעובד דדליפט)?

נערך לאחרונה:
לא הבנתי משהו: איך עשית את התרגיל בפעם הראשונה, לפני שהשתמשת בהגבהות? לא שמת פלטות?

אז למה היתה לך בעיה כאשר היו פלטות על המוט ולא היתה בעיה כשהנחת את המוט על הגבהות?
באילו פלטות השתמשת?

אם אתה לא שם פלטות של 20 ק"ג בכל צד אתה צריך להגביהה את המוט.
כלומר עד שאתה לא מגיע ל-60 ק"ג בדדליפט אתה צריך להגביהה את המוט.

• פותח/ת השרשור
אז למה היתה לך בעיה כאשר היו פלטות על המוט ולא היתה בעיה כשהנחת את המוט על הגבהות?
באילו פלטות השתמשת?
אני יסביר.
בהתחלה המוט על הריצפה עם 20 ק"ג כל צד,מנסה לבצע ונכשל(לא מבחינת משקל אלא מבחינת זה שההקשתה נשברת במידה ואני מניח את המוט על הריצפה)
לאחר מכן שמתי את המוט עם 20 ק"ג כל צד על הגבהות והצלחתי לשמור על ההקשתה.
כשביצעתי את הדדליפט עם ההגבהות זה היה נראה כמו דדליפט ברגליים ישרות ולא כמו דדליפט קלאסי.

המוט לא צריך לגעת ברצפה.
למה?

---------- התגובה התווספה ב 19:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:29 ----------

אני יסביר.
בהתחלה המוט על הריצפה עם 20 ק"ג כל צד,מנסה לבצע ונכשל(לא מבחינת משקל אלא מבחינת זה שההקשתה נשברת במידה ואני מניח את המוט על הריצפה)
כשביצעתי את הדדליפט עם ההגבהות זה היה נראה כמו דדליפט ברגליים ישרות ולא כמו דדליפט קלאסי.
מה שעשית זה Rack Pull.

זה לא מה שהוא התכוון.

הדרך היחידה שהמוט יוכל לגעת ברצפה היא שהוא יהיה בלי פלטות עליו. ואז אם תנסה לגעת ברצפה עם המוט טווח התנועה יהיה הרבה מעבר לטווח תנועה של דדליפט.

---------- התגובה התווספה ב 20:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:37 ----------

אני יסביר.

תנסה לפתוח פיסוק טיפה יותר גדול ותפנה כפות רגליים קצת החוצה. תפתח את הברכיים טיפה החוצה . זה יעזור לך לשמור על הגב זקוף.

---------- התגובה התווספה ב 20:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:40 ----------

בכל מקרה עדיף שתעלה סרטון

הדרך היחידה שהמוט יוכל לגעת ברצפה היא שהוא יהיה בלי פלטות עליו. ואז אם תנסה לגעת ברצפה עם המוט טווח התנועה יהיה הרבה מעבר לטווח תנועה של דדליפט.
גם כשאני אומר למישהו "בבנט אובר המוט צריך לעצור על הריצפה על חזרה"
אני מתכוון לפלטות עם המוט יחדיו.
כך שאני מוכן להתערב שהוא התכוון שהמוט עם הפלטות לא צריך לגעת בריצפה.
ואני שואל למה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית