A ARTKING אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 23/6/10 #1 אני מתאמן בראשון שלישי חמישי ומוצאי שבת ובימים שני רביעי שישי אני עושה ריצות בישביל הסיבולת לב עכשיו אני רוצה גם להיכנס לחדר כושר אני רוצה להתחיל בחיטוב אבל השאלה עם זה לא יותר מידי כבר?
אני מתאמן בראשון שלישי חמישי ומוצאי שבת ובימים שני רביעי שישי אני עושה ריצות בישביל הסיבולת לב עכשיו אני רוצה גם להיכנס לחדר כושר אני רוצה להתחיל בחיטוב אבל השאלה עם זה לא יותר מידי כבר?
bentzurm משתמש משקיע 2,972 7 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 28,609 0 2,972 7 23/6/10 #2 מה המטרה שלך? רב האנשים מנסים לקדם יותר מדי מטרות באותו זמן. לפעמים זה פשוט יותר מדי דברים, ולפעמים המטרות גם מתנגשות אחת עם השניה. תבחר מטרה אחת ותקדם אותה בצורה אופטימלית למשך כמה חודשים. אחרי זה, בהנחה שתראה התקדמות ממשית, תבחר את הבאה בתור. Upvote 0 Downvote
מה המטרה שלך? רב האנשים מנסים לקדם יותר מדי מטרות באותו זמן. לפעמים זה פשוט יותר מדי דברים, ולפעמים המטרות גם מתנגשות אחת עם השניה. תבחר מטרה אחת ותקדם אותה בצורה אופטימלית למשך כמה חודשים. אחרי זה, בהנחה שתראה התקדמות ממשית, תבחר את הבאה בתור.
RaMi משתמש פעיל 646 2 נק' מוניטין: 4,477 0 646 2 25/6/10 #3 באשר להגדרת מטרות חשוב להבין שצריך לקבוע מטרה יותר ממוקדת ומוגדרת. לצורך העניין:למה אתה רוצה לשפר את סבולת לב הריאה שלך? Upvote 0 Downvote
באשר להגדרת מטרות חשוב להבין שצריך לקבוע מטרה יותר ממוקדת ומוגדרת. לצורך העניין:למה אתה רוצה לשפר את סבולת לב הריאה שלך?