הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ זה הגיוני שאחרי שבוע גדל לי היקף ב-3 ?

Mutabcia

משתמש מתחיל
163
0
נק' מוניטין:
-92
163
0
שלום לכם אני לא חושב שזה חשוב להגיד מה המטר שלי והגובה שלי וכל השטויות האלה , אני רק רוצה לשאול את השאלה הבאה :
יכול להיות שאחרי שבוע שמדדתי היקף של היד שלי יהיה גדול בעוד 3 ? או שלא מדדתי טוב ? כי אני די מופתע טיפה

תודה רבה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא לא קראתי :X
ערכתי .
וכן בטח שזה משנה לי ! זה מראה ששפרתי את התוכנית האימונים שלי זה מראה שזה עוזר לי !
אני יפרט יותר בשבועיים האחרונים שפרתי את התוכנית האימונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האמת בשבועיים האחרונים שמעתי תגובות מאנשים , וסליחה לא ידעתי שאסור את זה .
יכול להיות באמת לא מדדתי טוב , איך אפשר למדוד כאילו מדויק ? וגם אפשר לקבל עוד דעות מאנשים אם מדדתי טוב או לא ? או שאם זה הגיוני

זה לא ממש הגיוני גם אצל אדם שרק עכשיו התחיל להתאמן. אולי אולי אם בדיוק התחלת להתאמן + היקף היד שלך נמוך מאוד (מתחת ל-30) + הצלחת איכשהו לצבור נוזלים, וגם - בשבוע קשה לי להאמין.

אולי גם מדדת פעם ראשונה במצב קר (לפני אימון), ובפעם השנייה במצב חם (אחרי אימון)?

אפשרויות:

1. מדדת בפאמפ
2. אתה לא מודד נכון, מודדים כאשר ישנה זווית של כ-90 מעלות בבית השחי והיד בכיווץ מלא (ז"א אתה עושה שריר), מודדים עם סרט מדידה בדומה לזה שיש לתופרות ולא המתכתי שמודדים איתו קירות.
3. עלית בנוזלים/עשית העמסה וכו'.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול מה זה פאמפ ?
ואני מדדתי את שתיהם לאחר האימון .
צודק עם קצת מוטבציה הכל אפשרי .
משה תודה רבה לך כי כנראה לא מדדתי נכון גדלתי ב-2 של היקף לא של שלוש ,עשיתי איך שאמרת לעשות והיה 2 וכמובן לאחר אימון .

אפשר לשאול מה זה פאמפ ?
ואני מדדתי את שתיהם לאחר האימון .
צודק עם קצת מוטבציה הכל אפשרי .
משה תודה רבה לך כי כנראה לא מדדתי נכון גדלתי ב-2 של היקף לא של שלוש ,עשיתי איך שאמרת לעשות והיה 2 וכמובן לאחר אימון .

פאמפ זה לאחר אימון שמוזרם לשריר דם וגורם לו להיות גדול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית