ייעוץ כאבים ביד האחורית יד שמאל .

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
תראו אממ לפני שבוע בערך התחלתי לעבוד על המתח שלי אז הקיצר לא הייתי עולה בכלל ועכשיו אני עולה עם דחיפה עם הרגליים .
אז החלטתי לעשות ככה להישאר תלוי לכמה שאני יכול ואז לרדת לאט לאט , הקטע הוא שיש לי מזה כאבים ביד האחורית ביד שמאל וזה קורה עד יום יומיים אחרי שאני עושה מתח כאילו מנסה לעלות .
אני לא כל כך יודע למה יש מישהו שמוכן להסביר לי למה ? וגם אני מרגיש את הכאב רק שאני עושה חזה נגיד דדליפט סקוואט ופרס אני לא מרגיש אבל בחזה אני מזה בכאבים קשה לי להתקדם ככה .
מה שכן אני מרגיש בין הצלעות לעגן בצד ימין כאבים גם כאילו עשיתי תנועה לא נכונה ונתפס המקום יש דרך לשחרר את זה ? .
אני מקווה שהבנתם הנה תמונה בערך שתבינו איפה
http://artishok.allbiz.co.il/Data/108180_בורדר_יד.jpg
( זה לא אני בתמונה ! ) ,
מהמרפק עד לאיפה שהגולה של היד קדמית מתחילה זה האיזור של הכאבים .

• פותח/ת השרשור
אני אוכל נח מנסה לישון מפוצץ גם ככה אין מה לעשות שערים חח ,
אבל סתם כאבים מציקים כאלה יכול להיות בגלל שהעמסתי עליהם עם המתח אז זה ככה ? היד לא רגילה לעומסים כמו שאני עושה עכשיו אז זה כואב ? אני זוכר היה לי עוד מקום ככה ואז עבר והמשכתי להעמיס נחכה קצת עם זה נראה מה יהיה .

• פותח/ת השרשור
שמע אני עדיין לא עושה מתח אני עולה ואז ממש עוד שניה ואני עושה שלם בלי לזוז אני דוחף עם הרגליים הקטע נראלי שהחזה הורס לי את היד למה אני כל פעם יורד במשקלים בגלל כאבים שם ואני לא מצליח לסחוב כמעט כלום שזה לא הגיוני לעומת זאת בדדליפט וסקוואט אני די מתקדם יפה , בפרס אני גם כזה לפעמים נתקע בגלל שמתחיל לכאוב לי .
לרוב אני מרגיש את הכאבים במתח לכן אני גם רוב הפעמים שרשום מתח אני לא עושה כי אני לא מצליח שום דבר שקשור לזה בגלל הכאבים ביד .
יש עוד אפשרויות שיכולות להיות בגללן הכאבים ?

עומס על הגידים
אתה לא רגיל לבצע מתח וכל עבודה במתח תהיה לך בעצימות די גבוה
אתה עושה עוד משיכות חוץ ממתח ? הלחיצות שלך בטכניקה נכונה ?

שילוב של לחיצות בטכניקה לא נכונה ומשיכות עצימות - גורם לעומס על המרפק

• פותח/ת השרשור
אממ הדבר היחידי שאני עושה שנחשב משיכה זה דדליפט ( אני עושה פרס לחיצת חזה סקוואט ) חוץ מזה לא עושה כלום .
יש לפעמים ימים מתחשק לעשות שכיבות שמיכה אבל לא נראלי שזה משפיע כל כך .
אני חושב שמדי פעם שאני עושה עומס בחזה אני מרגיש את זה תמיד אחרי זה , עומס זה אומר מוסיף יותר באיזה 5 קילו 10 בכל צד ועושה ל 3 חזרות ככה .
אבל זה לא קורה הרבה כי זה קשה לי עכשיו .

• פותח/ת השרשור
אבל לא הבנתי להפסיק את כל האימונים שלי ולהתחיל לעשות רק את זה ? ,
יענו פשיטת מרפקים ליד האחורית להוריד עם שתי ידיים ואז לעלות רק עם יד אחת ? .

אתה לא צריך להפסיק עם האימונים. פשוט תתחיל לעשות את זה בסוף כל אימון (שלא יפריע לך בתרגילים הכבדים).
אני עושה 2-3 סטים כל אימון.
כן, אתה מוריד עם שתי הידיים ומעלה לאט עם אחת (תעלה כל פעם רק עם יד שמאל - כי בה יש לך את הכאבים). תרגילים עם כבל בפולי עליון יתאימו (פוש דאון או פשיטה מעל הראש).

• פותח/ת השרשור
תוכל לתת סרטונים לתרגילים חחחחחחח אני לא חזק בכל התרגילים בכבלים האלה
והאמת שלפעמים יש לי כאבים בשאר הגוף אבל זה סתם כאילו תפוס לי כזה אבל משתחרר מהר ונעלם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית