הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשת מאמרים.

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
ממצב חברה,
אני רוצה להחכים קצת בנושא תזונה ואני אשמח לקבל מאמרים(באנגלית) שאתם קראתם ועזרו לכם.
אם אין לכם כוח לחפש לי אני אשמח אם תיתנו לי אתר שיש בו הרבה מאמרים ואני אחפש לבד.
תודה.

• פותח/ת השרשור
גבר בכוונה רשמתי מאמרים באנגלית כי את רוב המאמרים בפורטל קראתי ואני רוצה מאמרים חדשים לקרוא.

זה לא אתה זה שאמרת שבאתר של לייל יש מלא אי דיוקים (במקרה הטוב)?

כן, זה אני. יש שם מלא אי דיוקים. ולייל הוא נבלה סרוחה. זה לא אומר שזה לא מקור טוב למישהו שמחפש מאיפה להתחיל.

מכיר אחד יותר טוב?

כן, זה אני. יש שם מלא אי דיוקים. ולייל הוא נבלה סרוחה. זה לא אומר שזה לא מקור טוב למישהו שמחפש מאיפה להתחיל.

מכיר אחד יותר טוב?

אני חושב שלמשהו שמחפש מאיפה להתחיל המאמרים בקילוגרם יעשו את העבודה.
אישית אני מאוד אוהב את האתר שהעלת לפני כמה זמן,eatmoveimprove.

באתר של לייל אפשר לוותר על כל החלק של האימונים,בכל זאת שם יש יותר אי-דיוקים 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וואי רמי אתה פשוט לא אהבו לקרוא אשכול לפני שאתה מגיב אה?
קראתי את כל המאמרים שעניינו אותי בפורטל ועוד כמה מאמרים שלא הכי התענייתי ואני רוצה להעשיר את הידע שלי וכפי שאתה יודע הפורטל מוגבל בכמות מאמרים כי תירגום לוקח הרבה זמן אז בגלל זה ביקשתי מאמרים באנגלית.
ומורן אתה ממליץ להתרחק מכל החלק של האימונים באתר של לייל?

יש הרבה אתרים טובים (כמו eatmoveimprove) אבל אין הרבה אתרים שיש בהם כמות חומר וסדר כמו אצל לייל. זה בהחלט מקום טוב להתחיל לקרוא בו על תזונה. לגבי אימונים, שווה לקרוא כדי להבין את הראש של לייל אבל בהחלט יש מקורות טובים יותר (SS, PPST, סטאר, כל דבר של דן ג'ון, קרוספיט ג'ורנל, performance menu, ועוד ועוד).

סבבה המון תודה לך עכשיו ישלי מלא זמן בחופש אני מתכנן לקרוא הרבה מאמרים.

בכל מה שקשור לאימונים יש הרבה מאוד אתרים טובים באינטרנט.חלק מהאתרים שמורן הפנה אותך מפנים לאתרים שכנים נוספים.

יש לך גם את האתר של ארגון שלדעתי שווה קריאה:
http://www.alanaragon.com/articles.html

אם חסר לך אז אני יכול להביא לך עוד כמה..שלא נדבר על ספרים

תהנה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית