הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב emr

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
איך אני אחשב את emr? יש דרך אחרת חוץ מלקנות שעון מודד קלוריות ב200 שקל? אני מיתאמן 4 פעמים בשבוע באומנויות לחימה (כל פעם זה אימון שונה וכל פעם זה ביזבוז קלוריות אחר), אני עושה אירובי פעם אחד בשבוע לפעמים זה ספרינג,ספרינט,ריצה,קפיצה על החבל, ועכשיו אני מוסיף אימונים עם משקולות. אז איך אני יודע כמה קלוריות אני מבזבז בכול אחד מהאימונים? וכל פעם זה ביזבוז קלוריות שונה גם, אז מה לעשות?
ואני בתקופת מסה....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה במסה פשוט תאכל יותר ותסתכל על העלייה במשקל, אם אתה לא עולה מספיק תוסיף אוכל.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת לא עולה מספיק, כמה אני צריך לעלות? נגיד אני מחשב את RMR מוסיף 500 רואה שזה לא מספיק לפי שומן אז מוסיף עוד קלוריות או פשוט מחשב רק חלבונים וזהו ואוכל פחמימות רגיל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1-1.5 ק"ג בחודש תהיה עלייה טובה.
אבל הגוף לא תמיד עולה כול חודש יכול להיות שלא עולה כמה חודשים ואז בחודש אחד עולה הרבה לא? אז אם כול חודש אני לא רואה היתקדמות אני סתם מוסיף קלוריות שאולי אני לא צריך אותם(אין לי בעיה שהיה לי שומן וזה אבל לא בהגזמה)

נערך לאחרונה:
אבל הגוף לא תמיד עולה כול חודש יכול להיות שלא עולה כמה חודשים ואז בחודש אחד עולה הרבה לא? אז אם כול חודש אני לא רואה היתקדמות אני סתם מוסיף קלוריות שאולי אני לא צריך אותם(אין לי בעיה שהיה לי שומן וזה אבל לא בהגזמה)

אם אתה לא רואה התקדמות, בדוק את עצמך:
1. האם אתה מתאמן חזק מספיק?
2. האם אתה אוכל מספיק?
3. האם אתה ישן מספיק?

במידה וענית על אחד (או יותר) מהסעיפים תשובה שלילית - אתה יכול לנחש מה אתה צריך לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית