הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

...Yet another SS log

• פותח/ת השרשור
היום אימון (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מעפן בחדר הכושר של הליצנים ליד הבית

חדר כושר בלי ראק ועם מוט אולימפי 1 (של הבנצ') אז צריך לחכות שיוסי יד 60 יסיים לפמפם חזה 20 חזרות בבנצ' בשביל לעשות דדליפט

קיצר אני בא לעשות בנצ' ותמיד כשאני בחדר כושר הזה אין לי כח וגם המשקולות שם ב-LBS אז אי אפשר 90 קילו אפשר 91.4.
מצליח רק 2 חזרות אז הליצן ששמר עליי מתחיל להגיד כל מיני קשקושים כמו "אתה צריך לבדוק את ה-1 RM שלך לפני שאתה מנסה כאלה דברים", "מה זה תכנית מהאינטרנט?? זה לא טוב אתה תיפצע, התכניות האלה הרכיבו אותם אנשים שלוקחים שייקים ולפעמים גם קריאטין לפני אימון" (I kid you not! מילה במילה)
בכל מקרה... התחלתי לצחוק לו בפנים והבהרתי לו "אתה מצחיק אתה", ואז הוא אמר "זה לא מצחיק חכה שתהיה לך דלקת בכתף לא תוכל להתאמן חצי שנה!! השייקים האלה נכנסים לתוך העצם והורסים בלבלהלבלה" [פה כבר לא יכולתי להקשיב ולהישאר ממוקד כי זה היה יותר מידיי מצחיק]
כל זה הוא אמר תוך כדי לבישת כפפות. הארדקור 🤪

בכל מקרה

אימון 2/3*A:
בנצ' 91.4-2-2F-2F, הוא פשוט הציק והתחיל לשים ידיים מתחת למוט בחזרה הראשונה כך שהייתי צריך באמצע לצעוק עליו "אל תיגע!"
דדליפט 122.5x1x3 לא היה לי כח כבר

יהיה טוב

🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
יום מתיש 😵‍💫🥊
B:
סקוואט 100x3x5 הגעתי ל-RATIO 1 🚬🤪🚬 היה סביר, ציפיתי שיהיה יותר קשה. בכל מקרה העומק לא היה 100%, אני שוקל לעשות אותו משקל אימון הבא.. נראה
פרס 4-3-3, 60 WTF? הזוי ביותר, זה כאילו נחלשתי בפרס. כנראה שהבנצ' מיום שישי השפיע, או החוסר שעות שינה, או ה-4 שעות טניס שולחן ששיחקתי לפני, או שילוב של שלושתם.
מתח

• פותח/ת השרשור
חזרתי מהבאן עם כמה תובנות חדשות ומעניינות על היקום.
לדוגמה, שלא כדאי לסמוך על מערכת פורומים שתוריד באן בעצמה 🚬🤪🚬

A:
סקוואט 102.5x3x5 סביר 🙄
בנצ' 90x3x3F + 80x1x5 קשה 😵 בכל הסטים הצלחתי רק 2 חזרות והגעתי לכשל בשלישית. הוספתי סט של 80.
דדליפט 120x1x5 דיי קל, רק האחיזה מאתגרת, בחזרה האחרונה המוט כמעט נפל 🚬🤪🚬

סה"כ הכל טוב אבל הבנצ' מעצבן אותי

• פותח/ת השרשור
פספסתי את אימון B של יום חמישי שעבר בעקבות מבחן + היד שלי נדפקה אז נתתי לה זמן לנוח.

A:
סקוואט 105x3x5 קליל 😃
בנצ' 4-3-3, 90 זה ממש מעצבן, אנשים לא יודעים לשמור, הם כל הזמן נוגעים, וגם כשאני צועק לא לגעת הם עדיין שמים ת'ידיים שלהם בטענה ש"אני לא עוזר!". בכל מקרה טכנית עשיתי 5-3-3, סוג של.. עזרו יותר מידיי. אם אימון הבא אני לא עושה 3x5 אני אחשוב כבר על משהו.. ריסט \ דילוד
דדליפט 125x1xN : 4<N<8 האחיזה הייתה בלתי אפשרית ויצא שנחתי איזה חצי דקה בין חזרה לחזרה. לקראת החזרות האחרונות החלפתי למשולבת והיה הרבה יותר קל. לא יודע בדיוק כמה עשיתי, אבל זה בטווח הנ"ל.
מעכשיו רק אחיזה משולבת 😵‍💫🥊

תגיד להם לקחת כמה צעדים אחורה ורק אם אתה נקבר מתחת למוט וגונח גניחות קלילות כמו של בלונדינית שבזה הרגע איבדה את בתוליה על ידי ג'מבו וממבו, רק אז לגשת ולעזור

כשאני הספוטר אין טענות. מצידי שיפול לו על הראש 🤡
אבל בגלל שאני לא ישן בלילות אני נרדם אחה"צ ואז סדר האימונים שלי משתנה.. 😃

פספסתי את אימון B של יום חמישי שעבר בעקבות מבחן + היד שלי נדפקה אז נתתי לה זמן לנוח.

A:
סקוואט 105x3x5 קליל 😃
בנצ' 4-3-3, 90 זה ממש מעצבן, אנשים לא יודעים לשמור, הם כל הזמן נוגעים, וגם כשאני צועק לא לגעת הם עדיין שמים ת'ידיים שלהם בטענה ש"אני לא עוזר!". בכל מקרה טכנית עשיתי 5-3-3, סוג של.. עזרו יותר מידיי. אם אימון הבא אני לא עושה 3x5 אני אחשוב כבר על משהו.. ריסט \ דילוד
דדליפט 125x1xN : 4<N<8 האחיזה הייתה בלתי אפשרית ויצא שנחתי איזה חצי דקה בין חזרה לחזרה. לקראת החזרות האחרונות החלפתי למשולבת והיה הרבה יותר קל. לא יודע בדיוק כמה עשיתי, אבל זה בטווח הנ"ל.
מעכשיו רק אחיזה משולבת 😵‍💫🥊

אתה לא משתמש במגנזיום?

• פותח/ת השרשור
כתוב "מפרט טכני: המוצר א ז ל זמנית מהמלא", אבל הזמנתי בכל זאת, לך תדע אולי זה במלאי. מקסימום יבטלו.

תודה

---------- התגובה התווספה 03-08-2010 ב 14:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה 02-08-2010 ב 19:51 ----------

הדדליפט של אימון שעבר רצח לי את הגב, לא יכולתי לעשות היום את הסקוואט, כבר בעמידה הרגשתי את זה. עשיתי סקוואט קל, אני חושב שאני אאמץ את זה ואעשה את הסקוואט האמצעי בשבוע כסקוואט קל.

B:
סקוואט קל 80x3x5
פרס 5-5-4, 60 יד ימין עדיין עושה בעיות, אני אשאר על המשקל הזה גם אימון הבא.
לא עשיתי מתח בגלל היד

אימון דיי ריק מתוכן, אבל יש גם כאלה.

כתוב "מפרט טכני: המוצר א ז ל זמנית מהמלא", אבל הזמנתי בכל זאת, לך תדע אולי זה במלאי. מקסימום יבטלו.

תודה

---------- התגובה התווספה 03-08-2010 ב 14:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה 02-08-2010 ב 19:51 ----------

הדדליפט של אימון שעבר רצח לי את הגב, לא יכולתי לעשות היום את הסקוואט, כבר בעמידה הרגשתי את זה. עשיתי סקוואט קל, אני חושב שאני אאמץ את זה ואעשה את הסקוואט האמצעי בשבוע כסקוואט קל.

B:
סקוואט קל 80x3x5
פרס 5-5-4, 60 יד ימין עדיין עושה בעיות, אני אשאר על המשקל הזה גם אימון הבא.
לא עשיתי מתח בגלל היד

אימון דיי ריק מתוכן, אבל יש גם כאלה.
אתה סתם בכיין. תעלה כבר ל62.5 ותתחיל לטחון אוכל!
תתחיל להביא שקיות שוקו לאימון. נתקעת במקרה במשקל גוף?

• פותח/ת השרשור
ששש.. אולי יש לי פציעה ביד ימין, הספוטר מהמכון ליד הבית עשה לי עין הרע.
אני בולס מלא אוכל. אבל אני לא מצפה להתקדם במשקל גוף, או לפחות לא בצורה משמעותית, אני שוקל כבר 100.5~, יש גבול...

תקנה מפה.
http://www.maslul.com/moreInfo.asp?cat=20&id=1737
בדקתי איתם עכשיו בטלפון ויש להם במלאי.
29 ש"ח ל100 ג' אבקה
התקשרתי עכשיו לחנות שהזמנתי ממנה ומסתבר שיש את המגנזיום במלאי והם כבר שלחו.. אבל תודה, נזמין ממסלול פעם הבאה, הרבה יותר זול 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון טוב

A:
סקוואט 110x3x5 מאתגר אבל עבר בהצלחה.
בנצ' 90x3x5 דיי נמאס לי מהספוטרים המטומטמים האלה, סט ראשון הספוטר בא אני אומר לו לפני הסט "אל תעזור סתם, רק אם אני ממש נתקע:Sync-0h5y1d7:". 4 חזרות הלכו בסדר, חזרה חמישית עלתה קצת לאט אז הוא החליט שהוא חייב לעזור. סט שני החלפתי ספוטר והבהרתי גם לו את הנ"ל, הצלחתי 5 חזרות והיה סבבה הוא לא עזר. סט שלישי לא היה ספוטר אחר אז בא אותו ספוטר של סט ראשון, הפעם אמרתי לו "רק אם המוט מתחיל לרדת עליי תעזור, אחרת אל תיגע:angry:", ושוב הוא החליט לעזור בחזרה החמישית. פעם הבאה ננסה "רק אם אני מת תעזור לי". אני מחשיב את זה כ-3x5, אבל אני חושב שאני אשאר באותו משקל אימון הבא.
דדליפט 130x1x5 אחיזה משולבת מרגיש כמו רמאות, היה דיי קליל 🚬🤪🚬
כשיגיע המגנזיום שבוע הבא אני חוזר לאחיזה רגילה 😵

• פותח/ת השרשור
עייף
אימון משעמם, כמו כל B

סקוואט 5-3-3, 112.5 היה דיי קל אבל הייתי עייף רצח, פיהקתי בקצב של כ-10 פל"ד, איבדתי פוקוס ולא רציתי להתרסק על הרצפה אז צמצמתי קצת.
פרס 4-3-3, 62.5 אין מה להגיד...
פולי 72x3x6 המתח רוצח לי את היד, כל עוד אני שוקל כמו טנק ואין ציוד נורמלי ל-PC אני אעשה כל מיני שטויות במקום

• פותח/ת השרשור
עייפות תמידית

המגנזיום סוף סוף הגיע אבל אחרי האימון 😡

A:
סקוואט "קל" 100x3x5
בנצ' 92.5x3x3 הגעתי לכשל בחזרה הרביעית כל פעם. קשה אבל יכל להיות יותר גרוע.
דדליפט 130x1x5 אחיזה רגילה - לא העלתי משקל אבל עשיתי הפעם אחיזה רגילה. בכלל לא היה קשה מבחינת הגב אבל המוט אשכרה נשמט לי מהידיים בסוף.

• פותח/ת השרשור
B:
סקוואט 110x2x5, 115x1x5 היה קשה להחזיק את הגב ולעשות טכניקה טובה ב-115 אז הורדתי ל110
פרס 62.5x3x4
פולי..

• פותח/ת השרשור
A:
סקוואט 115x3x5 סביר
בנצ' 3-3F-3F, ל92.5 מה יהיה עם הלחיצות? :🙁
דדליפט 135x1x5 עם מגנזיום סוף סוף, נחמד

• פותח/ת השרשור
אין אימון B השבוע.. נותן ליד לנוח קצת. היום היה A. חרא אימון, הבנצ' לא אוהב אותי

סקוואט 117.5x3x3 פתאום היה קשה. יכול להיות שזה בגלל שהיום בבוקר כשקמתי היה לי את הדבר הזה שהתאומים נתפסים, השריר "ננעל" וזה כואב רצח, זה משתחרר אחרי כמה שניות אבל הרגשתי סוג של DOMS בתאומים כל היום. אבל לא נראה לי שזה יותר מידיי השפיע.
בנצ' 92.5x1x3F ו-80x2x5 היה קשה ה-92.5 גם הפעם. כנראה הגיע הזמן לריסט
דדליפט 140x1x5 שלוש פלטות סוף סוף ✌️ הרגשתי שהעיניים יוצאות לי החוצה באמצע והחלפתי בשתי חזרות אחרונות לאחיזה משולבת בגלל שהיה בלתי אפשרי להחזיק את זה, אבל לא נורא.

• פותח/ת השרשור
סביר

B:
סקוואט 5-5-4, 117.5 לא קל. חזרת אחרונה ידעתי שזה לא יהיה טוב אם אני ארד למטה, אז סיימתי אחרי הרביעית
פרס 65x3x2 ו-60x1x5
פולי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית