הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לתפריט נייטרלי

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
שלום, אני סיימתי מסה לפני משהו כמו חודשיים , במשקל 80 (גובה 1.87, התחלתי בתת משקל- 57 קילו, בגלל זה סיימתי את המסה על משקל שהוא נמוך יחסית לגובה) האחוז שומן לפי קליפר היה 17. עכשיו אני אחרי חודשיים של חיטוב, יש עוד כרס(מאמין שאני בסביבות ה14-15 אחוז שומן) משקל 73, והחלטתי להפסיק עם החיטוב למרות הכרס כי אני לא רוצה להיות שוב שלד. חשוב לי עד ה20.7 לא לעלות בנוזלים ושומן(אחרי זה לא מפריע לי לפתח כרס גדולה) ולכן חשבתי לחודש הקרוב להיות על מאזן נייטרלי, כרגע התפריט שלי הוא כזה:
בוקר: כוס וחצי קורנפלקס.
3.5 כפות(חצי כוס) קוואקר
ספל חלב.
ביניים(לפעמים מדלג עלייה בגלל עצלנות להכין אותה:/ אז אני משלים אותה בקצת יותר בארוחות האחרות) : שתי פרוסות לחם מלא, 2 כפות קוטג', 2 פרוסות גבנ"צ + פרי קטן + מלפפון(על המפלפפון בד"כ אני מדלג לגמריי).
צהריים:
6-8 כפות אורז.
250-300 גרם חזה עוף.
כשיש כוח גם סלט.

ביניים :
ספל חלב.
כוס קוואקר( 6.5 כפות)
פרי

ערב: ביצה קשה, קופסאת קוטג' , 2 פרוסות לחם, 2 כפות שמן זית.

לפני שינה: כדור ברזל רך, 30 מ"ג.

* אני מתאמן 3 אימונים אנאירובים(מבחנת תרגילים זה מבוסס על SS) ו3 אימונים אירובים- ריצה בים של 30-50 דקות על החול הרךץ

* כוס= כוס חד פעמית.
ספל= 250 מ"ל.

רציתי לשאול מה הייתם מוסיפים בשביל להפוך את זה לנייטרלי? חשבתי על להוסיף ליטר חלב , אבל השאלה היא אם אני אעלה בנוזלים בעקבות זה?
אם כן, בשבוע אני אוכל להוריד את הנוזלים האלה שוב?

תודה,

• פותח/ת השרשור
2000 קלוריות, 215 גרם פחמימות,140 חלבון, 50 שומן. זה לפי התזונאי, אבל עכשיו כשאני מסתכל על זה נראה לי קצת מוזר י:
4X215= 860
4X140 = 560
50X 9= 450
860+560+450 = 1870

הטעות בחישוב היא שלי או שלו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית