הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה

superdiv

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אני די חדש בקטע של להתאמן רציני.

בכול מקרה, קראתי מאמרים והבנתי שאני צריך להתחיל תוכנית בשם SS ביחד עם תפריט למסה מלוכלכת. אז יש לי 1710 קלוריות בנייטרלי והוספתי עוד 800 קלוריות למסה מלוכלכת יצא 2510
ו120 חלבונים ו60 שומנים.

זה בסדר למסה מלוכלכת? ואגב מישהו יכול להביא לי תפריט ל2500 קלוריות שאני יבסס עילו את התפריט שלי

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אממ אוקי אז קיבלתי אינפורמציה שגואיה, אז בעצם כמה קלוריות להוסיף ? ועל פי איזה תוכנית לעבוד?

תודה מראש, אור 😃.

---------- התגובה התווספה ב 20:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:59 ----------

Somone ? 😃

אממ אוקי אז קיבלתי אינפורמציה שגואיה, אז בעצם כמה קלוריות להוסיף ? ועל פי איזה תוכנית לעבוד?

תודה מראש, אור 😃.

---------- התגובה התווספה ב 20:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:59 ----------

Somone ? 😃
Someone רואה ספרד-פורטוגל כרגע, אבל בקצרה -
אתה בטוח ש-1700 זה הנייטרלי? כולל ספורט וכו'? נראה לי ממש נמוך
בכל מקרה, אם כך הדבר אז אתה יכול להתחיל מ-2500, ובהמשך לשחק עם זה. מתי שאתה נתקע תוסיף.

• פותח/ת השרשור
רגע 1700 זה נייטרלי מה הכוונה כולל ספורט? חח נראלי התבלבלתי לא הוספתי שום דבר ל 1700

---------- התגובה התווספה 30-06-2010 ב 10:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה 29-06-2010 ב 21:15 ----------

עריכה, שיט זה 2052 (שחכתי להכפיל ב1.2) אז אני צריך לאכול 2852 ?! O:
או שאפשר עדין 2552 ?

• פותח/ת השרשור
שמע אני בונה לעצמי עכשיו תפריט אבל רציתי לשאול אם ה " / " סלאש זה או.
• 2 פרוסות לחם מלא או לבן/1.5 כוסות קורונפלקס/ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול
חצי קוטג' 3% / 1 כוס חלב

כלומר זה או לחם או קורנפלקס או... ?

אה ואם אני יחליף את הקוט'ג בגבינה לבנה זה סבבה ?
ואני אני לא אוהב חמאת בוטנים רשום 3 כפות, אבל אני לא יודע מה הערך הקולרי שלהם במה אני יכול להחליף?

---------- התגובה התווספה ב 13:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:25 ----------

חח מישהו?
אגב זה לא קצת מוגזם 7 לבן ביצה? זה גם לא הכי בריא לפי מה שבנתי :S

נערך לאחרונה:
/ = או, זה רשום בתחילת המאמר.
זה תפריט דוגמה בלבד ואתה לא מחוייב להשתמש בו, אין זה אומר שזה יתאים לך מבחינה אישית (אורח חיים, העדפות, מטרה, גנטיקה וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית