עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר טחנו את הדוגמא הזאת. הוא היה גמור כי הוא לא יודע להלחם, והבחור השני פשוט התיש אותו.
מי שחושב שלמריוס אין סיבולת צריך ללכת דחוף לפסיכולוג. אני בטוח ש-asdasd יכול להמליץ על כמה.
נו אתה לא סותר אותו הוא לא יודע להילחם.יכול להיות שיש גם קשר לזה- אך עדיין הוא היה עייף איטי וכו'.
ברוק ושיין עומדים על 280-290 ביום יום. שמריוס התחרה באיש החזק בעולם הוא היה על 320 בערך. בשביל להתחרות בזירה הוא ירד ל277.
איך אתה מסביר את הירידה הזאת?אם אפשר להיות על 400 פאונד אז למה הוא ירד?
---------- התגובה התווספה ב 20:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:52 ----------
תראה את הקרבות הקודמים שלו.(לא מול טים סילביה). קרב אחד לפני שהוא ניצח בהחלטה . סיבוב ראשון שלט לגמרי סיבוב שני בקושי זז.
ראית את הקרבות שהיו לו בפולין?
הוא נלחם בפולין ב2 הקרבות הראשונים .אין שום הגבלת משקל שם. ההגבלה היחידה שיש היא אם הוא ירצה להתחרות תחת המשקל כבד בארה"ב.
לא משנה איך זה נראה- בהתחלה הוא מהיר ,חזק, וכו' ואחרי כמה דקות הוא איטי עייף וכו'.
עוד דבר לדעתי אין שום קשר בין הירידה שלו במשקל(ירידה משמעותית מאוד) לבין ההגבלת משקל 265.
לא חסר לוחמים שמתחרים בכל העולם מעל 265 -בוב סאפפ למשל שמתחרה בין 330-350 פאונד . בלי כוונה לרדת ל265 ומריוס נכנס בקטגוריה שלהם.
מה זה כוח אי אפשר ללמד?- אם מריוס היה משקיע באומנויות לחימה מה שהשקיע באימוני כוח מי יודע מה היה קורה, מה שבטוח הוא היה פחות חזק.
איזה השתוללות ? תראה קרבות של אחרים עושים הרבה יותר מזה 3 סיבובים ויותר.
גם אם זו אחת מהסיבות לא היה לו מה להשאר על משקל נמוןך יותר(או להוריד) מול סילביה שבעצמו שקל 300 פאונד.
לא יודע איך הגעת למסקנה של מה יותר קל. -בשביל כל דבר צריך להתאמן.
ברוק לסנר מהווה מפץ בעיקר בגלל שהוא מוכר ומפורסם .אף אחד לא היה נותן לו קרב אליפות אם לא היה כזה.(למעשה הוא בכלל לא היה מגיע ליואףסי כלכך מהר).
מעבר לזה היאבקות כמו שאתה רואה היא האומנות לחימה השולטת בזירה .כמובן שהוא אתלט אדיר.
כמה שאני בעד ברוק בנתיים הנצחונות העיקריים שלו הם על לוחמים אוברייטד(מיר ורנדי). אם ינצח את קארווין זה כבר סיפור אחר.
מה זה משתוללים- פועלים יותר ממנו . ובמשך יותר זמן. (ולמה דווקא משקל כבד הרי אמרת שכוח ומסה ביחס לכוח לא ישפיעו על סיבולת). אתה יכול לנסות לסובב את זה למריוס חסר גם טכניקה וגם סיבולת על מנת להצליח בזירה.
שים לב שכל האליטה גם הכי מוכשרים מבחינה טכנית.
ברוק עוד לא הצליח + היאבקות ברמה שלו זה לא רקע מינימלי. מתאבקים פחות טובים ממנו עשו קריירה מההיאבקות שלהם (סתם דוגמא טיטו)
1. נכון שטכניקה טובה יותר תחסוך אנר' אך עדיין מריוס מתעייף מהר מידי.
2.אז משקל וגודל כן משפיעים על הסבולת כדבריך.
3.דווקא מחלקת המשקל כבד היא לא זו שאתה צריך לקחת כדוגמא- עם רנדי 220 פאונד נלחם מול לסנר 280 פאונד בערך (שהוא עולה לזירה) אז גם ונניח רנדי היה מתאבק יותר טוב ההבדל בגודל ובכוח גדול מידי. ולמרות זאת- שיין ולסנר הם מתאבקים מהטובים שיש במשקל כבד. אולי ולאסקז טוב יותר אבל הוא גם יותר קטן וגם הם עדיין לא נלחמו.
4.מה אתה מגדיר הצלחה? כן הוא אלוף אך עדיין לא הוכיח את עצמו בזירה כאלוף.
5. זו סתם דוגמא - יש עוד דוגמאות - בנתיים לסנר ניצח לוחמים שקשה להגיד שהם יותר טכניים ממנו.
1.סגרנו תעניין הזה
2.לא בטוח שהבנתי את כוונתך
3. אכן . ואם לסנר/קארווין ינצח את ולאסקז אולי יהיה אפשר להגיד שנצחו לוחם טכני יותר וגם זה בערבון מוגבל כי הוא קטן יותר. לעומת זאת תסתכל על מחלקות אחרות שבהם אין יתרון משמעותי של משקל
שוגון ומאצ'ידה - יותר באים לידי ביטוי בטכניקה מאשר אתלטיות.
אנדרסון סילבה- טכניקת עמידה אדירה.
ג'י אס פי- אמנם אתלט מדהים אך אחד המתאבקים הכי טובים בספורט
בי ג'יי - אין מה להוסיףץ
4. שלא תבין אותי לא נכון אני בעד ברוק ביום ראשון. אבל עדיין את הקרב אליפות שהוא קיבל אף לוחם אחר לא היה מקבל עם כזה רזומה.
אין ויכוח ברור שהם גם אתלטים ברמה הגבוהה ביותר.
האם לדעתך יש לוחמים שהם מוכשרים יותר מבחינה טכנית מאלו שיושבים בטופ?
אמן שסונן יוריד אותו.
ברור שיש במשקל בינוני קל סטרייקרים יותר טובים מג'י אס פי . אבל אין מתאבקים יותר טובים ממנו.
בוא נגיד והיה איזשהו מדד לסה"כ טכניקה (הכל משוכלל ביחד) האם אלה שיושבים בטופ היו מקבלים את הציון הכי גבוה? כנראה שכן.
בחזרה לנקודה(אם אני זוכר איך זה התחיל בכלל)- קשה להגיד שברוק או שיין הגיעו לאן שהגיעו בגלל אתלטיות יותר מאשר בגלל טכניקה.