ייעוץ מתאמן 10 שנים ומחפש לפרוץ גבולות...

• פותח/ת השרשור asaf84
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

asaf84

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-2
15
0
בן 27, ואני מתאמן כמעט 10 שנים, עם תזונה מטורפת ואימונים מסודרים ועקביים ללא הפסקות- חוץ ממנוחות יזומות, הכל לפי הספר, אני יודע שהגעתי לקצה היכולת ההתפתחותית כבר מזמן וכרגע העלייה שלי במסת שריר היא באחוזים ממש קטנים ומורגשים רק לתקופות של כמה שנים.
אני מתכנן על תחום הכושר הגופני והספורט כמקצוע לחיים, והתנסתי כבר בהכל חוץ מחומרים, בגלל שאני דוגל במשפט אין חכם כבעל נסיון, הייתי רוצה לנסות לקחת חומרים שיגרמו לי עלייה בכח ובמסת השריר מבלי להעלות נוזלים בכמויות מטורפות אם בכלל.
כרגע אני נמצא במצב חיצוני מצויין, כל אחד שלא מכיר אותי בטוח שאני משתמש בחומרים וזה בגלל מסת השריר הגדולה שלי, הכח, ובנוסף לכל זה רמת האחוז שומן הנמוכה שלי.
קצת פרטים עלי :
1.74
שוקל 77
אחוז שומן 10
היקף יד 40 ס"מ
לחיצת חזה RM1 - 150 קג
סקוואט- 120 קג - ל 6 חזרות.

התייעצתי עם אחד מצוות המדריכים שלי- בחור כבן 40 שהיה מר ישראל ואלוף האלופים כמה פעמים בשנות ה 90,
חשוב לי להדגיש- אני רוצה לעשות את זה רק לשם התנסות חד פעמית- ואני רוצה שזה יהיה ממש עדין, וממש לא להתפרע, לא אכפת לי שזאת תיהיה עלייה איטית ומתונה לאורך הסיקל, ולכן ארצה לקחת מינונים מינימליים.
בקיצור המאמן אצלי הציע לי לעשות את מה שהוא עושה-
לוקח שני כדורים ביום - 1דיאנבול , 1 ווינסטרול .
לתקופה של 8 שבועות.
הוא טוען שזה שימוש עדין בחומרים, אני לא יודע מה כמות החומר בכל כדור, ז"א כמה מ"ג הם .. אבל אני מתאר לעצמי שזה גודל אחיד.
אני מודע לכך שיש בעיה שהחומרים נלקחים אוראלית בגלל הכבד, ולשאלתי זו הוא ענה שהמינון כ"כ נמוך ולתקופה קצרה -כך שאין מה לפחד.
עוד נקח בחשבון שהוא לקח כבר הכל מהכל ובשבילי זה סייקל ראשון בחיים.
זריקות לא בא בחשבון למרות יעילותם,

חשוב לי לשמוע את דעתכם המלומדת, כדי לא לעשות טעויות...

המשך יום מעולה וסליחה על החפירה של הבוקר

נערך לאחרונה:
משה היקר,
אני מלא הערכה על תגובתך המהירה,
אבל ציפיתי לתגובה הרבה פחות עוקצנית וחובבנית מזו -ויותר עיניינית ומקצועית.

"צר לי לאכזב אותך אבל 77 ק"ג על 1.74 ו 10% שומן עם סקוואט 120 ק"ג ל-6 חזרות, למרות שאתה מתאמן 10 שנים לדעתי לפחות ברגליים אתה מתאמן מתחיל שיכול לעלות משקל מאימון לאימון."

אם ל 6 חזרות על 120 ק"ג אתה קורא מתאמן מתחיל, אז מתאמן בינוני אצלך הוא אדם שמבצע סקוואט של 6 חזרות על 200 קג ?

או שמא 240 קג?

להעלות משקל מאימון לאימון ? אתה בתור יועץ מנהל האתר ואיש מקצוע אמור לגבות קצת פרטים רפואיים לפני שאתה יורה לאוויר, ואולי יש לי איזוהי בעיה בברך שמקשה עלי להעלות את העומס?!

"לפי הנתונים הפיזיולוגים שלך כנראה (אני אישית בטוח) שלא מיצית אפילו בקצת את הפוטנציאל הגנטי שלך."

לפי הנתונים הפיזיולוגיים שלי ?... אתה בטוח שלא מיציתי את הפוטנציאל?.. זה ממש מגוחך- לא ראית אותי אף פעם, איך אתה יודע באיזה מצב התחלתי ומהם הנתונים הפיזיולוגיים שלי ?!
אתה מבין שיכול להיות שאני מסוג אקטומורף והתחלתי ממשקל ממש נמוך?

"אתה הולך להתאמן ולאכול כמו בן אדם ולחזור עוד כמה חודשים עם עוד כמה קילוגרמים של שריר"

שוב פעם אתה כותב משפט מגוחך- בן אדם שמתאמן 10 שנים באסרטיביות יכול להתאמן ולאכול ותוך כמה חודשים להעלות כמה קילוגרמים??? כמה חודשים אמרת??? 20? 30?

לטענותיך - אתה לא מתאמן נכון, אתה לא אוכל נכון, שוב פעם איך קבעת ועל סמך מה?
בעקרון רק כדי שתדע- אני מאמן כושר בכיר, מאמן אישי, מנהל חדר כושר מהגדולים בארץ, יועץ כושר ותזונה ובעל סטודיו לאימונים אישיים, עבדתי ועובד עם כלל האוכלוסייה, וכל הקטע של החומרים אמור להיות אך ורק להתנסות והוספת ידע בתחום האפור,
מקווה לתגובה רצינית שתוכל לכוון אותי..
המשך יום טוב.
אסף היקר, אם אני חובבן אז למה אתה מבקש עצות באתר שלי? הרי אם אני חובבן אז גם האתר שלי חובבני, הלא כך?
אסף היקר, אני שמח שאתה מאמן אישי בעל תעודות ממוסדות הלייצנות בארץ, גם אני עם אותן התעודות ואני יכול לומר לך שהן שוות לנייר טואלט אצלך ואצלי בבית, ואלי אפילו לנייר טואלט יש יותר ערך כי הוא באמת מנגב את התחת.
אם באת לקבל ייעוץ כאן אז תקבל אותו או שתפנה למקום אחר, אני לא מאמן אישי שלך ואני לא מכיר אותך, אם יש לך בעיה בברך הרי מין ההגיון שתציין זאת בהודעה המקורית, אם נגרם לך נזק מעצות הפורום אתה מוזמן תמיד לתבוע אותי, אני חושב שבתור מנהל חדר כושר זה יהיה אפילו מעניין כי יש לך הרבה כסף כנראה לעורכי דין, רק אל תשכח לפנות לבית משפט בין לאומי ולהוציא 15 צווי משפט.
דבר נוסף, אתה מתאמן מתחיל, לא מיצית במקצת את הפוטנציאל הגנטי שלך ואם אתה חושב שכן, אז תמיד נחמד לחשוב.
אז האופציות שלך הן:

א. להקשיב לעצות משתמשי האתר, אשר באת לכאן ושאלת שאלות שיכולות לסכן את החיים שלך, במקום להקשיב לאותו מאמן כושר אלוף הארץ מה שזה לא יהיה, זה אומר שאתה לא סומך עליו ואולי סומך עלינו יותר, הרי אנחנו חובבנים, הלא כך? מה זה הופך את אותו המאמן שלך?

ב. לקחת דיבול ווינסטרול שאלו 2 חומרים מנוגדים אחד לשני ולא קשורים לעליל, רעילים לכבד ולא יביאו לך שום תועלת מבחינת מסת שריר, או שאתה מזריק או שאתה לא לוקח כלום, אין משהו שיעלה אותך במסת השריר בצורה יעילה מבלי להשקיע אלפי שקלים בחודש וגם אז לא בטוח כמה זה יהיה יעיל לעומת זריקות. סייקל ראשון קלאסי יהיה טסט אנטט 300-500 מ"ג, מפוצל 2 זריקות בשבוע, אפשר להוסיף דיבול לערך 30 מ"ג כדי לעלות בכוח ולתת עוד קצת פוש לסייקל אבל שוב רעיל לכבד ולא מומלץ אם רוצים לעשות את זה "לייט".

ג. כנראה שב-10 שנים הללו לא עשית הרבה, יש לך סקוואט נמוך ולא משנה אילו בעיות בירכיים יש לך, כל עוד אין לך ברגים בברך, אתה יכול לעשות סקוואט, אני גם יכול לשים סכום נכבד שהטכניקה שלך בסקוואט לקוויה.

ד. אנשים כמוך חושבים שהם הכי חכמים בעולם כי מתאמנים עשרות שנים, אבל מה שבאמת עשיתם זה להרים דאמבל מ X ל Y מבלי באמת להתאמץ באימון, אין לך מושג מה זה עצימות באימון, אין לך מושג מה זה לפוצץ נימי דם בעיניים ולהיות מסוחרר ורצון מטורף להקיא לאחר סט של סקוואט כבד, אין לך מושג בכלל מה ההבדלים בין רמות המתאמנים ואתה דוגל בכל מיני מושגים וינגייטים דרג ז', תוריד קצת פרופיל ותלמד מאנשים שאולי יודעים ובעלי ניסיון, קצת יותר טוב ממך. הרבה אנשים כאן באו כשהם היו בראש העץ ומהר מאוד ירדו למטה, כאשר הם בלעו את האגו שלהם ונפתחו ללמוד משהו מהאתר ולא היו סגורים בקופסה שלהם והתקדמו בצורה מטורפת, את חלקם אתה יכול לראות בפורום לוגים, אנשים שהם ב 10-15 ק"ג מעליך על אותו הגובה לערך, חשבו שהם מיצו את הפוטנציאל שלהם וחיכו לרגע לקחת חומרים, הבינו שאפשר למשוך את זה עוד יותר ואולי לא לקחת שום דבר בחיים.
בגדול ההשקפה שלי אם אין לך רצון להתחרות, אין צורך לקחת חומרים. זה נחמד, זה קיצור דרך, יכול להיות נזק לטווח הארוך ויכול גם לא להיות אם עושים PCT והכל לפי הספר, השאלה היא מה זה יתן לך בחיים, אז עוד שנה? עוד שנתיים... אפשר לחשוב מישהו מת ואתה ממהר לאנשהו.

לפותח האשכול....
לפני שאתה בולע DBALL....תבלע 5000 קלוריות....זה פשוט יותר טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
YouTube- ‫׳™׳׳“׳™׳ ׳¡׳•׳¨׳’׳™׳ ׳”׳¨׳’׳©׳” ׳©׳ ׳“׳–'׳” ׳•׳•‬‎

לפותח האשכול....
לפני שאתה בולע DBALL....תבלע 5000 קלוריות....זה פשוט יותר טוב.

יוסי לאכול 5000 קלוריות? אתה בתור משתמש באתר ואיש מקצוע אמור לגבות קצת פרטים רפואיים לפני שאתה יורה לאוויר, ואולי יש לו איזוהי בעיה בברך שמקשה עליו להעלות את כמות האוכל?!

יוסי לאכול 5000 קלוריות? אתה בתור משתמש באתר ואיש מקצוע אמור לגבות קצת פרטים רפואיים לפני שאתה יורה לאוויר, ואולי יש לו איזוהי בעיה בברך שמקשה עליו להעלות את כמות האוכל?!

צודק...בגלל זה לא הוסמכתי להיות איש מקצוע מימי....

---------- התגובה התווספה ב 23:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:47 ----------

יפה אמרת משה, פשוט אין מה לומר עוד אחרי מה שכתבת.

בטח אין מה להגיד, כי הוא פאקינג כתב ספר שלם.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות של כולם.

חלקם עוקצניות חלקן באות לפגוע, אבל אני אבליג כי לא הייתה מבחינתי שום סיבה לפתיחת תגרה על אף אחד פה באתר.

ונכון פניתי אליכם כי אני עובר פה הרבה פעמים על אשכולות ומזהה מקצועיות בין חלק מחברי הפורום, והיה לי מאוד חשוב לשמוע את דעתכם \ עצתכם.

אני לא עקשן ואשמע לעצתכם כרגע, לשים יותר דגש על אוכל ואימונים, אבל הבעיה הקטנה שלא ירדה לסוף דעתכם היא שהסברתי מפורשות שאני עושה את זה רק בגלל סקרנות ולמידה, ולא בגלל שאני מתריס שאני בשיא היכולות הגנטיות שלי, כי אני יודע שאולי אפשר למתוח את הגבולות, אבל אני עדיין איפשהו נמצא לקראת הסוף.
(התחלתי במשקל של 61 ק"ג - כרגע על 77.)

למשה-
מעניין אותי לדעת מי זה מתאמן לא מתחיל עבורך.

או בעצם תגדיר לי מתאמן מתחיל ומתאמן מתקדם כדי שנוכל לדבר באותה שפה.

ועוד שאלה, כל חברי האתר שכן לוקחים ומשתמשים בחומרים הגיעו, לפני שהתחילו, לקצה היכולת הגנטית שלהם?
נראה לי קצת הזוי שיש פה ילדים בני 18 -20 שהגיעו ככ מהר לקצה היכולת הגנטית ומיצו את הכל כ"כ מהר מה אתה אומר על זה?

מתאמן מתחיל – מתאמן שמשקלי העבודה רחוקים מהפוטנציאל הגנטי שלו ולכן הוא מתאמן שמסוגל להוסיף למוט משקל כל אימון (הוא מתאושש לגמרי מאימון לאימון ולכן יכול להוסיף משקל)

תודה על התגובות של כולם.

חלקם עוקצניות חלקן באות לפגוע, אבל אני אבליג כי לא הייתה מבחינתי שום סיבה לפתיחת תגרה על אף אחד פה באתר.

ונכון פניתי אליכם כי אני עובר פה הרבה פעמים על אשכולות ומזהה מקצועיות בין חלק מחברי הפורום, והיה לי מאוד חשוב לשמוע את דעתכם \ עצתכם.

אני לא עקשן ואשמע לעצתכם כרגע, לשים יותר דגש על אוכל ואימונים, אבל הבעיה הקטנה שלא ירדה לסוף דעתכם היא שהסברתי מפורשות שאני עושה את זה רק בגלל סקרנות ולמידה, ולא בגלל שאני מתריס שאני בשיא היכולות הגנטיות שלי, כי אני יודע שאולי אפשר למתוח את הגבולות, אבל אני עדיין איפשהו נמצא לקראת הסוף.

למשה-

ועוד שאלה, כל חברי האתר שכן לוקחים ומשתמשים בחומרים הגיעו, לפני שהתחילו, לקצה היכולת הגנטית שלהם?
נראה לי קצת הזוי שיש פה ילדים בני 18 -20 שהגיעו ככ מהר לקצה היכולת הגנטית ומיצו את הכל כ"כ מהר מה אתה אומר על זה?

בבקשה http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

מתאמן מתחיל - מתאמן שיכול להוסיף משקל על המוט כל אימון
מתאמן בינוני - על אותו עיקרון אבל כל שבוע ולא כל אימון

אתה לא קרוב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלך

לעלות 16 קליו מסת גוף רזה ב 10 שנים זה די עלוב.. 1.6 קליו מסה רזה כל שנה...

התגובות עוקצניות כי אתה עדיין מתעקש לא להקשיב..

תתחיל SS .. ותאכל הרבה
תתקע?..

תעבור למדקאו + עדיין תאכל הרבה

יש לך המון להתקדם.. ללא קשר להתנסות עם חומרים....

בהצלחה.. ותנסה להיות יותר עם ראש פתוח..

כשהגעתי לפורום או יותר נכון קראתי חשבתי שסקוואט הורס את הבירכיים וכו'.. ובעצם נכספתי לסגנון9 אימון ודעות שונות לחלוטין ממה שידעתי והכרתי... יותר מהשתלם להקשיב וללמוד... הכל עניין של החלטה

בהצלחה בבאות

מתאמן מתחיל :
u10110306.jpg

מתאמן מתקדם:

---------- התגובה התווספה ב 00:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:07 ----------

דרך אגב איזה תוכנית אימונים עשיתה כל העשור הזה?

• פותח/ת השרשור
מתאמן מתחיל - מתאמן שיכול להוסיף משקל על המוט כל אימון
מתאמן בינוני - על אותו עיקרון אבל כל שבוע ולא כל אימון

אתה לא קרוב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלך

לעלות 16 קליו מסת גוף רזה ב 10 שנים זה די עלוב.. 1.6 קליו מסה רזה כל שנה...

התגובות עוקצניות כי אתה עדיין מתעקש לא להקשיב..

תתחיל SS .. ותאכל הרבה
תתקע?..

תעבור למדקאו + עדיין תאכל הרבה

יש לך המון להתקדם.. ללא קשר להתנסות עם חומרים....

בהצלחה.. ותנסה להיות יותר עם ראש פתוח..

כשהגעתי לפורום או יותר נכון קראתי חשבתי שסקוואט הורס את הבירכיים וכו'.. ובעצם נכספתי לסגנון9 אימון ודעות שונות לחלוטין ממה שידעתי והכרתי... יותר מהשתלם להקשיב וללמוד... הכל עניין של החלטה

בהצלחה בבאות

תודה לך על האיחולים אבל להשוות בין לא לדעת מה זה סקוואט לבין הנושא שאנחנו מדברים עליו זה קצת מצחיק, אבל שיהיה.
תודה לכולכם.
סופש נעים.

תודה על התגובות של כולם.

למשה-

רוב חברי האתר לא לוקחים חומרים ובמיוחד לא בגילאי 18-20, כל מי שמגיע לכאן בגיל הזה מופנה בטיל למקום אחר, אנחנו לא נמליץ סתם שטויות אלא נשאל קודם כל נתונים פיזיולוגים, לאחר מכן נחקור לגבי תוכניות אימון ותזונה ואם עדיין אותו אחד הולך ראש בראש הוא לא יקבל ייעוץ לשום סייקל ויחפש את הייעוץ במקום אחר. לא אכפת לי ממיצוי גנטי, כן אכפת לי ולמנהלי הפורום שתדע איך להתאמן ולאכול קודם כל לפני שאתה חושב להזריק, אם אתה יודע ועדיין רוצה להזריק אז תהנה.

תודה לך על האיחולים אבל להשוות בין לא לדעת מה זה סקוואט לבין הנושא שאנחנו מדברים עליו זה קצת מצחיק, אבל שיהיה.
תודה לכולכם.
סופש נעים.

לא אל תלך :( ..

אמנם הקצנתי את זה ..
אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.. אתה בא לקבל יעוץ.. נותנים לך את היעוץ אבל אתה הולך ראש בראש..

אני לא הולך להתרברב עם משקלים.. אתה יכול לגלוש בתת-פורום לוגים ולראות מה הולך שם בעצמך..

חחחחחחחחחחחחחחחחח

לפותח הפורום, במידה ותחליט שאתה עושה סייקל, תבין שאין דבר כזה "סייקל עדין", בכל סייקל סטרואידים אתה משתק לעצמך את הייצור הטבעי של טסטוסטרון מה שמחייב PCT לאחריו, מה שמחייב מחקר עצמי מקיף ומעמיק על חומרים והשפעתם על הגוף.

אין דבר כזה לקחת 8 שבועות דיאנבול וווינסטרול, זה כמו לאכול שוקולד עם מלפפול חמוץ..

לפותח הפורום, במידה ותחליט שאתה עושה סייקל, תבין שאין דבר כזה "סייקל עדין", בכל סייקל סטרואידים אתה משתק לעצמך את הייצור הטבעי של טסטוסטרון מה שמחייב PCT לאחריו, מה שמחייב מחקר עצמי מקיף ומעמיק על חומרים והשפעתם על הגוף.

אין דבר כזה לקחת 8 שבועות דיאנבול וווינסטרול, זה כמו לאכול שוקולד עם מלפפול חמוץ..
אני מניח שהכוונה הייתה ל "פותח האשכול" 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית