הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן 10 שנים ומחפש לפרוץ גבולות...

• פותח/ת השרשור asaf84
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

asaf84

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-2
15
0
בן 27, ואני מתאמן כמעט 10 שנים, עם תזונה מטורפת ואימונים מסודרים ועקביים ללא הפסקות- חוץ ממנוחות יזומות, הכל לפי הספר, אני יודע שהגעתי לקצה היכולת ההתפתחותית כבר מזמן וכרגע העלייה שלי במסת שריר היא באחוזים ממש קטנים ומורגשים רק לתקופות של כמה שנים.
אני מתכנן על תחום הכושר הגופני והספורט כמקצוע לחיים, והתנסתי כבר בהכל חוץ מחומרים, בגלל שאני דוגל במשפט אין חכם כבעל נסיון, הייתי רוצה לנסות לקחת חומרים שיגרמו לי עלייה בכח ובמסת השריר מבלי להעלות נוזלים בכמויות מטורפות אם בכלל.
כרגע אני נמצא במצב חיצוני מצויין, כל אחד שלא מכיר אותי בטוח שאני משתמש בחומרים וזה בגלל מסת השריר הגדולה שלי, הכח, ובנוסף לכל זה רמת האחוז שומן הנמוכה שלי.
קצת פרטים עלי :
1.74
שוקל 77
אחוז שומן 10
היקף יד 40 ס"מ
לחיצת חזה RM1 - 150 קג
סקוואט- 120 קג - ל 6 חזרות.

התייעצתי עם אחד מצוות המדריכים שלי- בחור כבן 40 שהיה מר ישראל ואלוף האלופים כמה פעמים בשנות ה 90,
חשוב לי להדגיש- אני רוצה לעשות את זה רק לשם התנסות חד פעמית- ואני רוצה שזה יהיה ממש עדין, וממש לא להתפרע, לא אכפת לי שזאת תיהיה עלייה איטית ומתונה לאורך הסיקל, ולכן ארצה לקחת מינונים מינימליים.
בקיצור המאמן אצלי הציע לי לעשות את מה שהוא עושה-
לוקח שני כדורים ביום - 1דיאנבול , 1 ווינסטרול .
לתקופה של 8 שבועות.
הוא טוען שזה שימוש עדין בחומרים, אני לא יודע מה כמות החומר בכל כדור, ז"א כמה מ"ג הם .. אבל אני מתאר לעצמי שזה גודל אחיד.
אני מודע לכך שיש בעיה שהחומרים נלקחים אוראלית בגלל הכבד, ולשאלתי זו הוא ענה שהמינון כ"כ נמוך ולתקופה קצרה -כך שאין מה לפחד.
עוד נקח בחשבון שהוא לקח כבר הכל מהכל ובשבילי זה סייקל ראשון בחיים.
זריקות לא בא בחשבון למרות יעילותם,

חשוב לי לשמוע את דעתכם המלומדת, כדי לא לעשות טעויות...

המשך יום מעולה וסליחה על החפירה של הבוקר

נערך לאחרונה:
בוא תקרא את ההודעה הראשונה שלי בפתיחת האשכול ואחכ תגיב...
ולמה אתה לא בטוח שהחזרות מלאות אצלי? שוב פעם תגובת התנשאות??!!
אני בטוח שאני ברמת ידע קיניזיולוגי לא פחותה משלך אם לא יותר....
את תוכנית האימונים שלי אני לא אפרט כאן כי אני מאמין שאין שחור או לבן בכל הקשור לתוכנית אימונים,
ולא אני לא מפצל ל ABCDEFGHIJ, חוץ מזה אני מודע שהרגליים היא נקודת תורפה אצלי, בגלל שהברכיים שלי רגישות לעומס אני מתנהג אליהן בעדינות יתרה ולא מעמיס עליהן,
אבל חזה עם RM 1 של 150 קג.
לחיצת כתף של 90 קג
פשיטת מרפק בשכיבה עם מוט W' 55 קג
לא נראה לי מבייש מתאמן ששוקל 75 קג, וללא חומרים כלל.
שוב פעם כולכם מתאמנים גדולים ומבינים בהכל יותר מכולם ואני יודע את זה.. אבל אם תוכלו לענות לי לשאלה ולתת לי כיוון בכל זאת אשמח - ואם לא אז גם תודה, אחפש בפורום אחר, טיפה פחות מתנשא.

אני אשמח לראות את הבנץ' פרס, אני מאמין שכל המשקלים האלה הם עבודה משותפת עם הספוטר

בגלל זה אמרתי שאני אשמח לראות
לחיצת כתף 90 קילו יש אולי 2 אנשים כאן שעושים את זה אז גם לא מאמין

אתה יכול לא להאמין והוא לא חייב לך כלום.
ובכלל, אני לא רואה סיבה לזלזל בבנאדם עד שהוא נותן סיבה טובה לזלזל בו.

??

בעקרון רק כדי שתדע- אני מאמן כושר בכיר, מאמן אישי, מנהל חדר כושר מהגדולים בארץ, יועץ כושר ותזונה ובעל סטודיו לאימונים אישיים, עבדתי ועובד עם כלל האוכלוסייה
מה עוד אפשר לבקש?

אתה יכול לא להאמין והוא לא חייב לך כלום.

זה באמת קשה להאמין אם הסקווט שלו רק120 !!!!
אבל כן ... הוא לא חייב הוכחות לאף אחד ...
אגב ... מתי משתמש מתחיל מפסיק להיות מתחיל?*

יש יותר בפורום, אבל מה זה אומר?
הוא עושה את הלחיצה בישיבה בטח, וזה יותר דומה ללחיצה בשיפוע מאשר פרס.

חבר'ה אני מוכרח לציין שמעולם לא נתקלתי במידה כזו של עוקצנות, אני מאמין שאם למישהוא פה יש רצון אמיתי לעזור לחבר בפורום אז הוא ידע איך לענות לו בצורה יפה ורהוטה כך שהחבר יוכל להפנים את המידע שהוא קיבל ולא ייצור מגננה ותקיפות.

הכי קל זה לכתוב "אני בכל מקרה חושב שהוא מחרטט על הבנצ' שלו" או "אני אשמח לראות את הבנץ' פרס, אני מאמין שכל המשקלים האלה הם עבודה משותפת עם הספוטר".

מה זה משנה לך או לך אם הבן אדם באמת מרים את המשקל או בערך ??

מובן מאליו שפותח הפוסט לא מוכן לסייקל מכמה וכמה סיבות, אפשר להסביר לו אותן בצורה יפה ולא לעקוץ 100 פעם, זה לא מועיל לאף אחד ובטח לא מעלה את הרמה של הפורום לגבהים חדשים.

התגובה הראשונה של משה הייתה הכי מפורטת ולא עוקצנית.
הבעיה שהוא לא מקבל את זה.

חבר'ה אני מוכרח לציין שמעולם לא נתקלתי במידה כזו של עוקצנות, אני מאמין שאם למישהוא פה יש רצון אמיתי לעזור לחבר בפורום אז הוא ידע איך לענות לו בצורה יפה ורהוטה כך שהחבר יוכל להפנים את המידע שהוא קיבל ולא ייצור מגננה ותקיפות.

הכי קל זה לכתוב "אני בכל מקרה חושב שהוא מחרטט על הבנצ' שלו" או "אני אשמח לראות את הבנץ' פרס, אני מאמין שכל המשקלים האלה הם עבודה משותפת עם הספוטר".

מובן מאליו שפותח הפוסט לא מוכן לסייקל מכמה וכמה סיבות, אפשר להסביר לו אותן בצורה יפה ולא לעקוץ 100 פעם, זה לא מועיל לאף אחד ובטח לא מעלה את הרמה של הפורום לגבהים חדשים.
הבחור לא ילד.
ולמרות זאת נתנו לו יחס יפה, העקיצות התחילו להיות אחרי התגובות שלו.
אם אתה לא מבין למה זה משנה אם הוא מרים את "המשקל או בערך" זה אומר שלא הבנת
את הנקודה שלנו למה הוא לא מתאים לסייקל.
ההבדל בין סקוואט מלא לבין חצי ובנץ לבד לבין "לבד אחי".
זה הבדלים מאוד גדולים במשקל, ההערכה שהוא קיבל היא בהתאם למשקלים הממוצעים לנתונים שהוא נתן, אם המשקלים האלה נמוכים יותר אז ההערכה לא נכונה.
ומרבית הפעמים אנשים לא יודעים להתאמן...

בנוגע למשקלי העבודה שלך, אני לא מאמין שיש דבר כזה ברכיים רגישות, אני אחרי לימודים מקיפים של אבחון אורטופדי מתקדם ומעולם לא נתקלתי בסוג כזה של פתולוגיה, אם יש לך פתולוגיה כמו: שחיקת סחוס, קרע במיניסקוס, רצועות וכו' שניתן וכדאי לאבחן אז באמת לא כדאי לבצע סקוואט עם משקלי עבודה גבוהים, עד שתבין בדיוק מה יש לך.

במידה ואין פתולוגיה במפרק, אני מתאר לעצמי שזה המצב, כדאי מאוד שתעלה סרטון שלך מבצע סקוואט בשביל ביקורת על הטכניקה, יכול מאוד להיות שהטכניקה שלך לא טובה מספיק ואתה יוצר עומס מתמשך על הברכיים שעלול בהמשך לגרום לפציעה.. כמעט תמיד אפשר לשפר טכניקה בסקוואט, גם אני כמוך מאמן ובעל נסיון של למעלה מ10 שנים בתחום אבל זה לא אומר שסיימתי ללמוד ושאני לא יכול ללמוד שום דבר חדש מאנשים אחרים.

---------- התגובה התווספה ב 16:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:18 ----------

הבחור לא ילד.
ולמרות זאת נתנו לו יחס יפה, העקיצות התחילו להיות אחרי התגובות שלו.
אם אתה לא מבין למה זה משנה אם הוא מרים את "המשקל או בערך" זה אומר שלא הבנת
את הנקודה שלנו למה הוא לא מתאים לסייקל.
ההבדל בין סקוואט מלא לבין חצי ובנץ לבד לבין "לבד אחי".
זה הבדלים מאוד גדולים במשקל, ההערכה שהוא קיבל היא בהתאם למשקלים הממוצעים לנתונים שהוא נתן, אם המשקלים האלה נמוכים יותר אז ההערכה לא נכונה.
ומרבית הפעמים אנשים לא יודעים להתאמן...

אני מסכים איתך ב100% בכל מילה, אני לא מסכים לדרך שבה חלק מהאנשים, לא כולם בוחרים להגיב. זה שהוא בחר לענות למשה כמו שהוא בחר זה בעיה שלו, אבל תחשוב איך זה היה נראה אחרת אם למרות הדרך שבה הוא בחר להגיב עדיין שאר האנשים היו מגיבים יפה ובמילים נעימות יותר.

לא למדתי גישור ואני גם לא מתכוון ללמוד, אבל אני בטוח שבשיעור הראשון אתה לומד שגם כשצד אחד כועס וזועף אם אתה מגיב בצורה נאותה אתה אוטומטית פותח בצד השני אוזן קשבת למילותיך.

המשקלים באמת לא משנים את זה שהוא לא צריך סייקל, מה אני אגיד לך.......

אני חייב להבין למה מאמנים בארץ חיים על ענן שבו הם בעלי הנתונים הכי מרשימים בעולם...?

ידידי מצטער לומר לך שבאמת ובתמים אתה רחוק מלהגיע לשימוש בחומרים [ולא...וותק האימונים שלך הוא לא פרמטר]
ואומר לך את זה בחור "מתוך המערכת" שעובד בחדר כושר מסחרי
בוא תוריד אגו תעלה קלוריות [המלצה שלי משומן וחלבון] תתחיל תכנית שפויה תתחזק ותעלה במאסת שריר [אה כן....אל תהיה כזה חרד לאחוזי שומן כמו כל מאמני חדר הכושר בישראל] כשתגיע למשקל גוף ומוט כבדים יותר תחזור לפורום סטרואידים ותאמין לי תקבל עצות
כרגע נתנו לך פה עצות שוות זהב אם תחליט להתחיל להתאמן כמו מקצוען יש לנו על מה לדבר ואח"כ גם לנקוט צעדים נוספים כמו חומרים
מקווה שתשמע לעצתי ותתחיל להתקדם

אני חייב להבין למה מאמנים בארץ חיים על ענן שבו הם בעלי הנתונים הכי מרשימים בעולם...?

ידידי מצטער לומר לך שבאמת ובתמים אתה רחוק מלהגיע לשימוש בחומרים [ולא...וותק האימונים שלך הוא לא פרמטר]
ואומר לך את זה בחור "מתוך המערכת" שעובד בחדר כושר מסחרי
בוא תוריד אגו תעלה קלוריות [המלצה שלי משומן וחלבון] תתחיל תכנית שפויה תתחזק ותעלה במאסת שריר [אה כן....אל תהיה כזה חרד לאחוזי שומן כמו כל מאמני חדר הכושר בישראל] כשתגיע למשקל גוף ומוט כבדים יותר תחזור לפורום סטרואידים ותאמין לי תקבל עצות
כרגע נתנו לך פה עצות שוות זהב אם תחליט להתחיל להתאמן כמו מקצוען יש לנו על מה לדבר ואח"כ גם לנקוט צעדים נוספים כמו חומרים
מקווה שתשמע לעצתי ותתחיל להתקדם

1. מה זה "רחוק משימוש בחומרים" ומזה "קרוב לשימוש בחומרים" - נניח והוא בשלב רחוק..אתה בשלב קרוב (אם קיים דבר כזה)?
2.לעלות בקלוריות זה ברור...כמה אתה רוצה שיעלה או כמה קלוריות אתה מעריך שהוא צריך ביום?
3. מה זאת תוכנית שפויה וע"פ איזו תוכנית אתה ממליץ לו להתאמן?

להקשיב לעצות זה נחמד...אבל אתה לא יעצת פה בכלום.

---------- התגובה התווספה ב 19:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:42 ----------

1. שחקן הפוטבול.
2. אני.
3. עלקס.
4. סליחה אם שכחתי מישהו\הם.

טעיתה ידידי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית