הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן 10 שנים ומחפש לפרוץ גבולות...

• פותח/ת השרשור asaf84
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

asaf84

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-2
15
0
בן 27, ואני מתאמן כמעט 10 שנים, עם תזונה מטורפת ואימונים מסודרים ועקביים ללא הפסקות- חוץ ממנוחות יזומות, הכל לפי הספר, אני יודע שהגעתי לקצה היכולת ההתפתחותית כבר מזמן וכרגע העלייה שלי במסת שריר היא באחוזים ממש קטנים ומורגשים רק לתקופות של כמה שנים.
אני מתכנן על תחום הכושר הגופני והספורט כמקצוע לחיים, והתנסתי כבר בהכל חוץ מחומרים, בגלל שאני דוגל במשפט אין חכם כבעל נסיון, הייתי רוצה לנסות לקחת חומרים שיגרמו לי עלייה בכח ובמסת השריר מבלי להעלות נוזלים בכמויות מטורפות אם בכלל.
כרגע אני נמצא במצב חיצוני מצויין, כל אחד שלא מכיר אותי בטוח שאני משתמש בחומרים וזה בגלל מסת השריר הגדולה שלי, הכח, ובנוסף לכל זה רמת האחוז שומן הנמוכה שלי.
קצת פרטים עלי :
1.74
שוקל 77
אחוז שומן 10
היקף יד 40 ס"מ
לחיצת חזה RM1 - 150 קג
סקוואט- 120 קג - ל 6 חזרות.

התייעצתי עם אחד מצוות המדריכים שלי- בחור כבן 40 שהיה מר ישראל ואלוף האלופים כמה פעמים בשנות ה 90,
חשוב לי להדגיש- אני רוצה לעשות את זה רק לשם התנסות חד פעמית- ואני רוצה שזה יהיה ממש עדין, וממש לא להתפרע, לא אכפת לי שזאת תיהיה עלייה איטית ומתונה לאורך הסיקל, ולכן ארצה לקחת מינונים מינימליים.
בקיצור המאמן אצלי הציע לי לעשות את מה שהוא עושה-
לוקח שני כדורים ביום - 1דיאנבול , 1 ווינסטרול .
לתקופה של 8 שבועות.
הוא טוען שזה שימוש עדין בחומרים, אני לא יודע מה כמות החומר בכל כדור, ז"א כמה מ"ג הם .. אבל אני מתאר לעצמי שזה גודל אחיד.
אני מודע לכך שיש בעיה שהחומרים נלקחים אוראלית בגלל הכבד, ולשאלתי זו הוא ענה שהמינון כ"כ נמוך ולתקופה קצרה -כך שאין מה לפחד.
עוד נקח בחשבון שהוא לקח כבר הכל מהכל ובשבילי זה סייקל ראשון בחיים.
זריקות לא בא בחשבון למרות יעילותם,

חשוב לי לשמוע את דעתכם המלומדת, כדי לא לעשות טעויות...

המשך יום מעולה וסליחה על החפירה של הבוקר

נערך לאחרונה:
1. מה זה "רחוק משימוש בחומרים" ומזה "קרוב לשימוש בחומרים" - נניח והוא בשלב רחוק..אתה בשלב קרוב (אם קיים דבר כזה)?
2.לעלות בקלוריות זה ברור...כמה אתה רוצה שיעלה או כמה קלוריות אתה מעריך שהוא צריך ביום?
3. מה זאת תוכנית שפויה וע"פ איזו תוכנית אתה ממליץ לו להתאמן?

להקשיב לעצות זה נחמד...אבל אתה לא יעצת פה בכלום.

---------- התגובה התווספה ב 19:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:42 ----------

1. שחקן הפוטבול.
2. אני.
3. עלקס.
4. סליחה אם שכחתי מישהו\הם.

טעיתה ידידי.

שכחת כמובן את deus ex machina.

וכולם עושים את זה בעמידה 😛
וקוראים לזה פרס ....
ולא "לחיצות כתף" !!!

פרס == לחיצה.

אחד הליצנים אתה....

---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:26 ----------

שכחת כמובן את deus ex machina.

עם דאוס הסליחה....
BTW....אני שמעתי שיש מנהל שעושה סקוואט 280 בפורום השני...אז כדאי שדאוס יגביר את הקצב.

נערך לאחרונה:
חבר'ה, קצת סטיתם מהנושא.
העניין מוצה, לפותח האשכול - כמו שציינו כאן שאר החברים, לא מוצא חן בעינך התשובות שלהם, זה בעיה שלך.
זה שאתה מנהל חדר כושר מרשת מובילה, זה לא אומר שאתה מבין גדול.
אני מתאמן בהולמס פלייס פתח תקוה, אני יכול לומר בוודאות שחוץ ממדריך אחד, הרמה שמה כ"כ נמוכה כולל המנהלת המקצועית.
אז להיות מנהל של חדר כושר ברשת מובילה (מה כבר? גו אקטיב או הולמס פלייס), אינו גאווה שאני בכל מקרה הייתי מתגאה בה!

פרס == לחיצה.

אחד הליצנים אתה....

---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:26 ----------

עם דאוס הסליחה....
BTW....אני שמעתי שיש מנהל שעושה סקוואט 280 בפורום השני...אז כדאי שדאוס יגביר את הקצב.
יוסי מי עושה 280 ?
סמית וחצאים לא נחשב, פה!!!

שמע, אני לא ראיתי , אבל אותו בחור אמר שהוא עושה מעל 280 ל-7 חזרות...
בסמיט זה בטוח לא....

בסדר 280 לרבעים.
תמיד מדהים אותי איך הבילדרים בארץ שלנו יותר חזקים מהPL ברמה העולמית.
ותמיד הכל באפילה, שלא ילמדו את האימונים הסודיים שלהם.

בסדר 280 לרבעים.
תמיד מדהים אותי איך הבילדרים בארץ שלנו יותר חזקים מהPL ברמה העולמית.
ותמיד הכל באפילה, שלא ילמדו את האימונים הסודיים שלהם.

אתה סתם מזלזל!! אם היית שם 280 קילו על הגב, זה היה שובר אותך!

או שלא.. 🙄

תלוי. אם אתה ספורטאי מקצועי, אז צריך להגיע ל 60 מעלות בברך. לאוכלוסיה הכללית מספיק 90.

תלוי. אם אתה ספורטאי מקצועי, אז צריך להגיע ל 60 מעלות בברך. לאוכלוסיה הכללית מספיק 90.

מה זה מעלות?
למה אתה לא עונה לי?
כמה לכופף את הברכיים, הרבה או קצת?
ומתי אני צריך להתחיל לקחת אפקות?

מה זה מעלות?
למה אתה לא עונה לי?
כמה לכופף את הברכיים, הרבה או קצת?
ומתי אני צריך להתחיל לקחת אפקות?

אם אתה רוצה להיות כמוהו
ATH_JaCutl_squat.jpg

אז צריך לעשות סקוואט כמוהו ולקחת מלא אפקות.

חבר'ה, קצת סטיתם מהנושא.
העניין מוצה, לפותח האשכול - כמו שציינו כאן שאר החברים, לא מוצא חן בעינך התשובות שלהם, זה בעיה שלך.
זה שאתה מנהל חדר כושר מרשת מובילה, זה לא אומר שאתה מבין גדול.
אני מתאמן בהולמס פלייס פתח תקוה, אני יכול לומר בוודאות שחוץ ממדריך אחד, הרמה שמה כ"כ נמוכה כולל המנהלת המקצועית.
אז להיות מנהל של חדר כושר ברשת מובילה (מה כבר? גו אקטיב או הולמס פלייס), אינו גאווה שאני בכל מקרה הייתי מתגאה בה!

המאמן האחד שמבין זה אור, נכון? 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית