עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה צריך להיות חכם, ולא לעשות הכל באימון אחד. אימון אחד יתמקד בעצימות, ואחר בנפח. בחייך, ריפטו מדבר על הרעיון של 5 סטים של 12 חזרות עם מנוחה קצרה בספר שלו, זה לא משהו חדש, ואחרי 7000 ומשהו הודעות פה מישהו כבר היה צריך להסביר לך את הדברים האלה.
לאיזה רמה של מתאמן ריפ המליץ את זה?
ולמה אתה חושב שזה יתרום יותר מלעשות באימון נפח 5 סטים אקרוס כבדים.
אני מדבר רק על מתאמנים מתקדמים,
כי באימון נפח של 5 סטים אקרוס אתה צריך מנוחות גדולות יותר, ריפטו בעצמו אומר שלמתקדמים ולכאלה שהמטרה שלהם היא מסת שריר, עדיף מנוחות קצרות של 45 שניות.
ואתה לא יכול לעבוד כבד בסטים של 5 אקרוס עם מנוחות כל כך קצרות.
הוא לא הפנה את השאלה אלי?
בכל מקרה, אני פחות או יותר מסכים עם התשובה של BEITARIST.
DEUS EX - אתה יכול לקרוא בספר למי הוא המליץ את זה, אבל אני אקצר לך: ל-INTERMEDIATES ומעלה. בכל מקרה, כמובן שמתאמן מתחיל צריך לדבוק ב-SS, אבל נראה לי ברור שהכוונה לא הייתה למתאמן מתחיל.
לגבי למה כן \ למה לא, אתה מוזמן לפתוח ספרי פיזיולוגיה. בכל מקרה, לטווח קצר 12 חזרות עדיפים, אבל לטווח ארוך כמובן ש-5 חזרות הכי טוב. לכן הצעתי לזרוק פה ושם סטים של 12 חזרות, בהנחה, כמובן, שזה לא פוגע בהתקדמות ב-5 חזרות.
1. אני לא יודע אם זה בדיוק מה שריפ אמר, קשה לי להאמין שהוא ימליץ למתאמן מתקדם שהמטרה שלו כח לנוח 45 שניות.(או התכוונת מתאמן מתקדם שמטרתו היפטרופיה?)
2.בכל מקרה שתראה מתאמן בילדר מתקדם שלא מזריק אז תקרא לי, ואם נניח שקיימת תופעה שכזאת וגם התופעה הזאת לא יכולה להשתפר בכח באופן יותר מהיר. אז כן שיעשה מה שדוד ריפ ממליץ
לגבי למה כן \ למה לא, אתה מוזמן לפתוח ספרי פיזיולוגיה. בכל מקרה, לטווח קצר 12 חזרות עדיפים, אבל לטווח ארוך כמובן ש-5 חזרות הכי טוב. לכן הצעתי לזרוק פה ושם סטים של 12 חזרות, בהנחה, כמובן, שזה לא פוגע בהתקדמות ב-5 חזרות.
אין בילדרים שלא מזריקים. בילדר טבעי שעולה על במה זה קרקס. לא יראו אותו שם בכלל.
אולי הוא דיבר על רמה ישראלית, ואז גם אתה עכשיו מתחרה לגיטימי.
יאללה, אתה בא לתחרות איתי?
ורוני קולמן אומר שהכי טוב לעשות סטים של 20 חזרות מה הקשר?
חיים, הפילנטרופיות הזאת שלך פשוט מחממת את הלב.
מזל שאתה כאן, כדי ללכת לאוניברסיטה ולצלם לכולנו הוכחות לכך ש-12 חזרות עושה היפרטרופיה בצורה מיטבית (כמובן שאנחנו מדברים על היפרטרופיה סרקופלזמית, לטווח קצר), טענה שכנראה כל הפורום כאן מסכים איתה, ומסכימים איתה, ככל שאני זוכר, WESTSIDE BARBELL, ריפטו, לייל מקדונלד ועוד רבים וטובים, אבל אתה נתפס על הנקודה הספציפית הזאת, כאילו שזה משנה.
ואם בכל זאת זה משנה לך - אני זוכר שקראתי את זה בספר של WILMORE & COSTILL, אבל כרגע אין לי את הספר הזה.
אתה מוזמן לקרוא שם מה ההבדל בין היפרטרופיה סרקופלזמית להיפרטרופיה מיופיברילית, ואיך זה קשור למספר החזרות בסט.
אם לא תבין משהו, אתה יכול לשלוח לי הודעה, כדי שאסביר לך.
---------- התגובה התווספה ב 20:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:26 ----------
bentzrum - אני טענתי שההודעה שלך מטופשת, והיא אכן כזו, כמו שגם הסכים איתי COLDFIRE. אני *ממש* לא מגן על הטענה של המאמר. אתה פשוט רואה הכל בשחור ולבן, וחושב שאם אני טוען שההודעה שלך מפגרת, אז אני בטח מסכים עם 'הצד השני' - החרטטן מטעם וינגייט.
[/COLOR]bentzrum - אני טענתי שההודעה שלך מטופשת, והיא אכן כזו, כמו שגם הסכים איתי COLDFIRE. אני *ממש* לא מגן על הטענה של המאמר. אתה פשוט רואה הכל בשחור ולבן, וחושב שאם אני טוען שההודעה שלך מפגרת, אז אני בטח מסכים עם 'הצד השני' - החרטטן מטעם וינגייט.