הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה קעקוע

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
אני לא יודע באיזה פורוום זה מתאים אז אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה לפורום האמיתי,אז השלאה שלי אם אני עכשוי עושה קעקועים ואני רק מתחיל בSS זה יכול להרוס לי את הקעקוע?

ממליצים להימנע בערך שבוע-שבועיים מפעילות מאומצת אחרי שמתקעקעים. עדיף להקשיב להמלצה הזאת, במיוחד בהתחשב בעובדה שזה משהו שישאר עלייך עוד הרבה מאוד זמן.

אם כבר מדברים על קעקועים תגידו,אם עושים קעקוע ועולים ויורדים משמעותית במסה הכוללת של הגוף האם הקעקוע יכול לההרס,הכוונה שלי זה אם סתם דוגמה אני עושה קעקוע מחכה שבועיים ואז עושה מסה עולה במשקל ואז עושה חיטוב יכול לקרות משהו לחיטוב ?

לפותח האשכול סליחה אם נידחפתי חבל לפתוח עוד אשכול 😛

זה תלוי איפה על הגוף הקעקוע נמצא. מן הסתם אם תעשה אותו על איזור שנוטה להתכווץ ולהתרחב הרבה, כמו נגיד הבטן, יש סיכוי לא רע שהקעקוע יראה יותר כמו גוש דיו בסופו של דבר. לעומת זאת, קעקועים באיזורים שלא נוטים לשינויים מאוד דרמטיים ישמרו יותר.

זה תלוי איפה על הגוף הקעקוע נמצא. מן הסתם אם תעשה אותו על איזור שנוטה להתכווץ ולהתרחב הרבה, כמו נגיד הבטן, יש סיכוי לא רע שהקעקוע יראה יותר כמו גוש דיו בסופו של דבר. לעומת זאת, קעקועים באיזורים שלא נוטים לשינויים מאוד דרמטיים ישמרו יותר.
מה לגבי גב או על היד?

רק אם תעלה ותרד 40 קילו משהו ישתנה.
אבל בקטנה,תמיד אפשר לעשות חידוש

עולה-יורד 15 קילו לקראת התחרות. לא מפריע לקעקועים. לא נהרס. הראשון עשיתי ליפני 20 קילו. ניהיה יותר יפה.

עשיתי על גב (לכיוון השכמות), אז סך הכל עברתי לעשות פרונט סקווט לאיזה חודש, ובמקום בנצ' עשיתי פרסים.
בעיקר חשוב לתת לו להחלים ולפני אימון לשים קרם אנטיספטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית