עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ייצא לי לראות את הארוע עד יום חמישי. אז בבקשה אל תכתבו אשכולות חדשים על הארוע עם ספוילרים בכותרת.
אתם מוזמנים לכתוב כל מה שאתם רוצים בשרשור הזה (אני פשוט לא אכנס אליו עד חמישי).
תודה.
אם למישהו יש מושג על מה EMZ מדבר, שבבקשה ישלח לי הודעה פרטית עם המידע שהוא לא רוצה לראות, כדי שאוכל לפרסם את זה באשכול חדש(עם ספוילרים בכותרת).
תודה.
טוב, ראיתי את האירוע.
פאקינג האירוע הכי טוב של UFC מזה המון זמן, ואולי אי פעם.
היה מדהים.
כל קרב במיין קארד היה בנזונה.
במיוחד המיין איוונט והקו מיין איוונט.
מדהים.
היו קרבות טובים והניצחון של ברוק מרשים בגלל ההכנעה היפה וכח הרצון שלו, אבל שיין קראווין הפסיד יותר משברוק ניצח.
היה פה דיון בזמנו על כך שמאריוס הפסיד, ואני אמרתי שזה בגלל שהוא השתולל, אז ראינו הפעם לוחם בין הטובים בMMA גומר לעצמו את כל הכח מאותה סיבה.
השירשור הזה שווה ערך למשחק הנחמד של "אל תחשוב על פיל ורוד"
ואז הדבר הראשון שחושבים עליו זה על פיל וורוד..
לא היית צריך לפתוח את הפוסט הזה:s49:
יאפ, בדיוק.
העניין הוא שעל זה בדיוק אני וחברים שלי התווכחנו.
האם שיין קארווין יכול לעשות נוקאאוט ללסנר, כי זה כל העניין.
שיין מספיק מדויק בשביל לפגוע עם בומבות.
אני הייתי בטוח שברוק יכול לעמוד בכל מכה של שיין עד ששיין יתעייף ואז ברוק יעניש.
וזה בדיוק מה שקרה.
היה קרב דובים אפי, בקיצור 😃
ניסיתי לראות פעם כמה קרבות, אבל כל קרב היה משעמם כמו הקודם כי כל מה שהם ניסו לעשות זה להצמיד את הבן אדם השני לגדר או להפיל אותו לריצפה. לרוב כל מה שקרה זה שהם התחבקו להם בהנאה על הריצפה והתנשפו, עד שאחד מהם הצליח להצמיד את השני לכמה שניות בשביל לתת לו 2-3 אגרופים לפני שהוא השתחרר והם חזרו להתחבק.
ראיתי 2-3 והנחתי שכולם ככה. יש לך המלצה לקרבות טובים שיש בהם קצת יותר מחיבוקים הומו-אירוטים למראה?
תראה קרבות של קארוין, כולם אצלו טובים, למרות שהם נגמרו מהר מאוד...ראיתי 2-3 והנחתי שכולם ככה. יש לך המלצה לקרבות טובים שיש בהם קצת יותר מחיבוקים הומו-אירוטים למראה?
תראה קרבות של קארוין, כולם אצלו טובים, למרות שהם נגמרו מהר מאוד...
גם לסילבה יש אחלה קרבות, בעיקר בגלל הדיוק והתזמון המטורף שלו.
איזה מגניב, קיבלתי הודעה פרטית על התגובה שלך...הקרבות האחרונים של סילבה היו על הפנים(מדברים על אנדרסון).
הלוואי שילמדו אותו לקח בקרבות הבאים.
איזה מגניב, קיבלתי הודעה פרטית על התגובה שלך...
בכל מקרה, בזמן האחרון הוא באמת מתחיל סתם לשחק בזירה, וזה ממש מעצבן הוא משתחצן. אבל בקרבות הקודמים שלו כשהוא היה יותר "צנוע" דווקא ממש אהבתי אותו כלוחם.
ואני בספק שמישהו ילמד אותו לקח בזמן הקרוב... בUFC 117 הוא נלחם מול סונן, נראה מה ילך שם.