הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 116

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
הקרבות האחרונים של סילבה היו על הפנים(מדברים על אנדרסון).
הלוואי שילמדו אותו לקח בקרבות הבאים.

מסכים ב 100%
כרגע נראה באופק ששוגון ילמד אותו את הלקח ולפי דעתי הוא האיש שיעשה את זה לשם שינוי,
אבל השאלה על איזה משקל יסוכם הקרב די קריטית לדעתי אם אנדרסון עולה קטגוריה יהיה טוב:Banane36:.

DMDaniel ,

המלצה שלי - תוריד קרבות של PRIDE בעיקר של אירועי הGRAND PRIX , לא תתאכזב..

סילביה באמת מעצבן

צריך מישהו עם עצמות חזקות שלא יפחד להכניס לו כמה לאו קיקס שיתחיל לכאוב לו והוא יתחיל להלחם כמו בן אדם

האחרונים שנלחמו נגדו לדעתי חששו מכל ההייפ סביבו (הוא לוחם ענק, אבל בכל זאת, לא צריך להיות משותקים) אני מקווה ששוגון ילחם נגדו וישלח אותו לישון

• פותח/ת השרשור
ראיתי 2-3 והנחתי שכולם ככה. יש לך המלצה לקרבות טובים שיש בהם קצת יותר מחיבוקים הומו-אירוטים למראה?
תראה את כל הסידרה של לידל-קוטור. או לידל-טיטו. קלאסיקה במיטבה. ולא כמו רוב ההומואים של ימינו.

איך לסנר חזר אחרי הפיגוזים שקיבל..ויש לו רק שן אחת??

א:
אין לו שן אחת, זה המגן שיניים שלו שנראה ככה.

ב:
השמועה אומרת שגב, צוואר וטרפזים חזקים תורמים לאפקט ה"סנטר החזק" שעומד בפיגוזים מאין אילו.
וכמו שאתה רואה, ללסנר יש צוואר שעשוי מטרפזים והוא מוטציה באופן כללי, אז זה עלול להסביר את העניין. 😃

אני בספק רציני שצ'ייל ידגדג את אנדרסון, היו אנשים ברמה הרבה יותר גבוה ממנו שלא הצליחו להביס אותו.
דיברו פעם על זה שאנדרסון יחתוך במשקל ל77 כדי לעשות קרב עם GSP, וזה היה נשמע כמו סיפור הצלחה, מישהו יודע מה קרה עם זה?

בכל מקרה היה אירוע אחד הטובים, אף פעם לא ראיתי אירוע עם כל כך הרבה מהפכים חחח
ושיין קרווין היה אכזבת הערב :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית