ייעוץ בעייה בסקוואט

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
מממ.. טוב...

בזמן האחרון כשאני עושה סקוואט בבור של הסקוואט אני מרגיש כמו כאב.. אפשר לומר כאב... באיוזר התחתון של הטורסו בצד ימין

נגיד איפה ששרירי הבטן הצידיים [נראה לי ככה אומרים בעיברית.. הכוונה ל OBLIQUES], זוקפי הגב.. ואפשר לומן גם המותן-כסל ..
זה פחות או יותר האיזור ורק בצד ימין

מה עוד שכאב הזה מגיע רק במשקלים מעל נגיד 80 קילו.. וברגע שאני מתחיל להשתמש בחגורה נפסק... לשים חגורה ב 80 זה ליצני ...

אחד המאמנים במכון [דווקא לא ליצן.. מאמן רציני שמתאמן לפאוורליפטינג] אמר שיכול להיות שזאת מתיחה כלשהי ואולי יורת חימום יפתור את הבעיה.

מממ.. מקווה שתוכלו לעזור לי

סה"כ זה לא יותר מדי מפריע כי את הסטים הכבדים והחשובים אני עשוה עם חגורה ושם אני לא מרגיש את זה

בדיוק מה שבאתי לשאול, אם חגורה מוציאה את זה החוצה או לא. כי אם זה דומס שלא עובר, סביר להניח שחגורה הייתה מוציאה את זה החוצה.
זה כואב לך כשאתה עושה מתח?

מממ.. טוב...

בזמן האחרון כשאני עושה סקוואט בבור של הסקוואט אני מרגיש כמו כאב.. אפשר לומר כאב... באיוזר התחתון של הטורסו בצד ימין

נגיד איפה ששרירי הבטן הצידיים [נראה לי ככה אומרים בעיברית.. הכוונה ל OBLIQUES], זוקפי הגב.. ואפשר לומן גם המותן-כסל ..
זה פחות או יותר האיזור ורק בצד ימין

מה עוד שכאב הזה מגיע רק במשקלים מעל נגיד 80 קילו.. וברגע שאני מתחיל להשתמש בחגורה נפסק... לשים חגורה ב 80 זה ליצני ...

אחד המאמנים במכון [דווקא לא ליצן.. מאמן רציני שמתאמן לפאוורליפטינג] אמר שיכול להיות שזאת מתיחה כלשהי ואולי יורת חימום יפתור את הבעיה.

מממ.. מקווה שתוכלו לעזור לי

סה"כ זה לא יותר מדי מפריע כי את הסטים הכבדים והחשובים אני עשוה עם חגורה ושם אני לא מרגיש את זה

תאור מדוייק יותר יהיה נחמד וגם צילום של סט בלי חגורה ועם חגורה.

• פותח/ת השרשור
תאור מדוייק יותר יהיה נחמד וגם צילום של סט בלי חגורה ועם חגורה.

ממ.. בירידה לבור אני אל מרגיש כלום אבל ממש בבור עצמו אני מניח שבתחילת השלב הקונצנטרי..
אני מרגיש כמו כאב בחלק הפנימי של הבטן בצד ימין ... באיזור של השרירים שרשמתי למעלה

בדיוק מה שבאתי לשאול, אם חגורה מוציאה את זה החוצה או לא. כי אם זה דומס שלא עובר, סביר להניח שחגורה הייתה מוציאה את זה החוצה.
זה כואב לך כשאתה עושה מתח?

עשיתי עכשיו קצת מתח לראות ואני אל מרגיש את זה בכלל

אני היום ינסה קצת למתוח את האיזור לפני האימון .. קצת עם התרגיל הזה

http://exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.html

כי בתנועה הזאת אני טיפה מרגיש את זה [גם עכשיו.. יכול להיות באמת דומס של האלכסונים]

ממ.. בירידה לבור אני אל מרגיש כלום אבל ממש בבור עצמו אני מניח שבתחילת השלב הקונצנטרי..
אני מרגיש כמו כאב בחלק הפנימי של הבטן בצד ימין ... באיזור של השרירים שרשמתי למעלה

אתה מרגיש את זה בדדליפט? חשבת על הרניה?

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אני לא מרגיש

אני מרגיש את זה רק בסקוואט וגם זה ממשקל מסויים .. נגיד 80 ... ובסטים של הנגיד 100 .. כבר מרגיש את זה פחות
בסטים עם חגורה בכלל לא.. וביום השלישי של השבוע במדקאו יש גם סט של 8 חזרות.. שאני עושה בלי חגורה.. שם אני גם לא מרגיש את זה בכלל

• פותח/ת השרשור
גם אני חשבתי ככה לכן נתתי לזה 2-3 אימונים.. אני רואה שזה עובר עם הסטים ...

יכול להיותש אני יוסיף עוד סט חימום ונראה מה הולך עם זה..

תודה על העזרה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
באמת מעניין

ד"א..
אלכס..

לגבי ההרניה.. כשהייתי ממש קטן בן 3 אם אני לא טועה עשו לי ניתוח בקע שאם אני לא טועה קראו לזה הרניה באמת.. הבנתי שזה דבר יחסית שכיח הדבר הזה..

מעניין שלא הרגשתי את זה כל ה SS וב 3 שבועות הראשונית של המדקאו בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית