הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות?

• פותח/ת השרשור mrko102
  • פורסם בתאריך

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
אהלן ממצב<?
אני ממש בדילמה אם להתחיל את הSS...
מצד אחד אני רוצה ממש כבר להתחיל,אבל מצד שני ישלי בעיה קטנה,אני ממש גרוע בסקוואט...
שאני עושה עם מוט ריק הטכניקה שלי לא משהו וקשה לי לשבור מקביל,והמשקל עצמו מרגיש די כבד לי...
מה אפשר לעשות?כי אני רוצה לשפר את המשקלים שלי ולצבור כוח אבל אני לא יודע מה לעשות עם הסקוואט המעצבן הזה...
תודה 😃.

• פותח/ת השרשור
למה שיהיה לי משהו באיזו פינה בראש?
וסבבה נראלי אני אתחיל ממוט ריק ואוכל גם בהתאם
תודה.

http://www.youtube.com/user/KrapchanConst#p/a/f/0/1FdaEJyoGe8

אותה לימדת עם 10 חזרות לסט? כי זה לא נראה כאילו זה עובד. אבל היי, יכול להיות שהיא סתם עושה חיקוי מוצלח של נדנדה תוך כדי סקוואט.

זה היה סט שבירת שיא אישי אחרי סטים ארוכים + בעיית ברכיים. כרגע הטכניקה השתפרה פלאים.
אתה בטח עושה הכל לפי הספר בזמן עבודה עם משקל מקסימלי.

נערך לאחרונה:
זה היה סט שבירת שיא אישי אחרי סטים ארוכים + בעיית ברכיים. כרגע הטכניקה השתפרה פלאים.

שבירת שיאים במה?
זה לא סקוואט.

כל מה שאמרת כאן לא משחק לטובתך. גם במשקל עבודה מקסימלי אתה אמור לרדת מתחת למקביל. גם במשקל עבודה מקסימלי אתה לא אמור ליפול קדימה על הברכיים.
מה שהסרטון מראה כאן זה בכלל לא עניין של טכניקה שנשברת כתוצאה ממשקל כבד אלא על אי הבנה של ביצוע התנועה באופן כללי.

כל מה שאמרת כאן לא משחק לטובתך. גם במשקל עבודה מקסימלי אתה אמור לרדת מתחת למקביל. גם במשקל עבודה מקסימלי אתה לא אמור ליפול קדימה על הברכיים.
מה שהסרטון מראה כאן זה בכלל לא עניין של טכניקה שנשברת כתוצאה ממשקל כבד אלא על אי הבנה של ביצוע התנועה באופן כללי.

לגופו של הסרטון:
רואים בו בבירור פחד לפני ירידה אנכית עם המשקל וכתוצאה גלישה קדימהשל הברכיים + גב.
כאמור, קשה לשפוט טכניקה ע''י משקל מקס' מתוך סרטון ישן-נושן של השלבים הראשונים בלמידה.
חכו, נצלם אחד חדש.
אני כתבתי לה את התוכנית, אבל לא היתי נוכח באימונים עצמם (אני רוב הזמן בב-7) והלמידה של התרגילים נעשתה ע''י מדריכים מקומיים.

ולגופו של העניין בכללי: דוגמא קיצונית יחידה לא מוכיחה שום טענה.
דיאוס, אם היתה באימון ביום ראשון ורואה איך החברה הצעירים שאתה לימדתה עושים סקווט לא היתה מדבר.

לגופו של הסרטון:
רואים בו בבירור פחד לפני ירידה אנכית עם המשקל וכתוצאה גלישה קדימהשל הברכיים + גב.
כאמור, קשה לשפוט טכניקה ע''י משקל מקס' מתוך סרטון ישן-נושן של השלבים הראשונים בלמידה.
חכו, נצלם אחד חדש.
אני כתבתי לה את התוכנית, אבל לא היתי נוכח באימונים עצמם (אני רוב הזמן בב-7) והלמידה של התרגילים נעשתה ע''י מדריכים מקומיים.

ולגופו של העניין בכללי: דוגמא קיצונית יחידה לא מוכיחה שום טענה.
דיאוס, אם היתה באימון ביום ראשון ורואה איך החברה הצעירים שאתה לימדתה עושים סקווט לא היתה מדבר.

שאני איתם הם מבצעים כמו שצריך, או חוטפים כפה(אין לנו מקלות בחדר כושר).
אבל יש הרבה מבוגרים וילדים שעושים בסדר גמור, אני לא יכול להיות אחראי על כל ילד שלימדתי ב5 דקות.

הביאו לך את הדוגמא שלה, כי זה נראה שהיא לא מבינה איך סקוואט אמור להראות.

שאני איתם הם מבצעים כמו שצריך, או חוטפים כפה(אין לנו מקלות בחדר כושר).
אבל יש הרבה מבוגרים וילדים שעושים בסדר גמור, אני לא יכול להיות אחראי על כל ילד שלימדתי ב5 דקות.
זה מה שאני אומר. אין הטכניקה של המתאמן מצביעה על תוכנית האימונים עצמה, אלה על איכות המדריכים.
בזמן האחרון יוצא לי להיות נוכח יותר באימונים שלה (+נעלי אולסטאר שמונסטר רכשה), והרמה של הביצוע עלתה בצורה משמעותית. ובכל מקרה זה לא דוגמא. זה רק מידגם בודד.

נערך לאחרונה:
http://www.youtube.com/user/KrapchanConst#p/a/f/0/1FdaEJyoGe8

אותה לימדת עם 10 חזרות לסט? כי זה לא נראה כאילו זה עובד. אבל היי, יכול להיות שהיא סתם עושה חיקוי מוצלח של נדנדה תוך כדי סקוואט.

DMDaniel היקר
תודה שטרחת לחפש ולחפור את כל הסרטונים עם האימונים שלי ביוטיוב- תשומת הלב שלך מחמיאה מאד. פרסמתי בפורום רק את הדדליפט והיתה לזה סיבה.
ארצה להסב את תשומת לבך לכך שהסקווט המדובר צולם כדי לבדוק את הטעויות בטכניקה ולא כדי להתרברב בו - אז תעשה טובה ואל תשפוט את מה שלא הביאו לשיפוטך. כל ההערות כבר נאמרו והטעוית תוקנו במשך שלושת החודשים שעברו מאז צילום הסרטון.
כאשר יהיו סרטונים עדכניים יותר- אשמח לפרסם אותם לשיפוט יושבי האתר. עד אז- תנסה להיות פחות חטטן וקטנוני.

DMDaniel היקר
תודה שטרחת לחפש ולחפור את כל הסרטונים עם האימונים שלי ביוטיוב- תשומת הלב שלך מחמיאה מאד. פרסמתי בפורום רק את הדדליפט והיתה לזה סיבה.
ארצה להסב את תשומת לבך לכך שהסקווט המדובר צולם כדי לבדוק את הטעויות בטכניקה ולא כדי להתרברב בו - אז תעשה טובה ואל תשפוט את מה שלא הביאו לשיפוטך. כל ההערות כבר נאמרו והטעוית תוקנו במשך שלושת החודשים שעברו מאז צילום הסרטון.
כאשר יהיו סרטונים עדכניים יותר- אשמח לפרסם אותם לשיפוט יושבי האתר. עד אז- תנסה להיות פחות חטטן וקטנוני.

מצד אחד אני מסכים איתך,
אבל מצד שני אי אפשר בדיוק לקרוא לזה חטטנות.
ברגע שמשהו נמצא באינטרנט יש להסיק שכל אחד ואחד יוכל לצפות בו...

בכל מקרה בהצלחה. 😃

DMDaniel היקר

Minimonster היקרה,

אני מודע לעובדה שאת אישה, ולכן, כמו רבות מכן, כנראה לא מבינה חוקים בסיסיים ופשוטים, אז אני אסב את תשומת ליבך לכך שחומר שנמצא באתר איחסון פומבי באינטרנט הוא ברשות רבים ולכן אינו מצריך את בקשת רשותך בשביל לנהל עליו דיון. אז אנא עשי טובה ואל תעלי חומר לאינטרנט שאת לא רוצה שתועבר עליו ביקורת. אני מקווה שאת ההערות על הטעות הזאת את תתקני בטווח זמן קצר יותר משלושת החודשים הבאים.
כאשר יהיו סירטונים עדכניים יותר אני אשמח להעביר ביקורת גם עליהם ולעורר את חמתך המבדחת (שמסיבה תמוהה גורמת לך לדבר בניסוח פלצני במיוחד). עד אז אנא נסי למתן את הילדותיות והכעס שלך. ולמקרה שלא הבנת את תגובתי, אני מצרף תמונה שתעזור לי להמחיש את הרעיון הכללי של מה שניסיתי להגיד:

obamam-lol-y-u-mad-tho.jpg

מצד אחד אני מסכים איתך,
אבל מצד שני אי אפשר בדיוק לקרוא לזה חטטנות.
ברגע שמשהו נמצא באינטרנט יש להסיק שכל אחד ואחד יוכל לצפות בו...

בכל מקרה בהצלחה. 😃

החטטנות פחות מפריעה לי כשלעצמה אלא יותר כשהיא נעשית במטרה להעביר ביקורת מיותרת- כי אני לא ביקשתי חוות דעת. להשתמש בזה כנימוק להוכיח שהמאמן הוא רע- זו מכה מתחת לחגורה וסתם קטנוניות- כי מי שפרסם לא יודע כלום על התהליך שעברתי מאז.

ותודה על הבהצלחה:)

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:22 ----------

Minimonster היקרה,

אז אנא עשי טובה ואל תעלי חומר לאינטרנט שאת לא רוצה שתועבר עליו ביקורת.

לא כל חומר שקיים באינטרנט הוא נושא לדיון בפורום. כשאתה מביא סרטון לא רלוונטי - אתה לא מוכיח את הנקודה שלך אלא רק את היותך אדם קטנוני. והוא אכן לא רלוונטי.
לעובדת היותי אישה אין קשר לנושא כלל. אולי המרירות שלך נובעת מחסר מסוים בחייך?

לא כל חומר שקיים באינטרנט הוא נושא לדיון בפורום. כשאתה מביא סרטון לא רלוונטי - אתה לא מוכיח את הנקודה שלך אלא רק את היותך אדם קטנוני. והוא אכן לא רלוונטי.
לעובדת היותי אישה אין קשר לנושא כלל. אולי המרירות שלך נובעת מחסר מסוים בחייך?

u-mad1.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית