ייעוץ כמה שאלות

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
1. מה יש בתוסף הזה שהוא כלכך יקר ובימיוחד בארץ,ראיתי אוטתו כבר בכמה אתרים במחירי של
900 ש"ח!😲:98sf:!😳!!!!!יש בו משהו מיוחד שבאמת עובד או שזה סתם עוד חרטא וביזבוז כסף?

2. מישהו אמר לי שזה טוב ליראות פורנו ליפני אימון כדי להעלות את רמת הטסט' זה נכון?!זה נשמע לי לא הגיוני כלכך.......

3. אם אני אוכל 15-18 ירקות ביום יש צורך במולטיויטמין?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. איזה תוסף?

2. אפילו אם זה נכון זה לא משמעותי וזה לא תירוץ לראות פורנו. :nono:

3. תלוי בירקות. אם אתה סתם לוקח 15 עגבניות שרי אז זה לא בדיוק מספיק. מולטי סך הכל אמור לשמש כרשת ביטחון למקרה ולא השגת את כל הויטמינים והמינרלים.

קשה לי להחליט איזו שאלה יותר מפגרת: זאת שמדברת על תוסף לא ידוע, השטות עם הפורנו, או שאלת הירקות שאין לה תשובה מרוב שהיא מטומטמת

קשה לי להחליט איזו שאלה יותר מפגרת: זאת שמדברת על תוסף לא ידוע, השטות עם הפורנו, או שאלת הירקות שאין לה תשובה מרוב שהיא מטומטמת

חחחח +1

ובאמת מנחם על איזה תוסף אתה מדבר?
אני מנסה לחשוב על איזשהו תוסף שעולה 900 ש"ח או לפחות בסביבות ולא עולה לי כלום בראש...

הוא כתב את שם התוסף אבל משום מה מישהו ערך לו את ההודעה תראו..

ואני הספקתי לראות הוא כתב אני חושב TQ9 משהו כזה אני לא בדיוק זוכר...

• פותח/ת השרשור
אני רשמתי את השם של התוסף באשכול אחר,אבל מישהו ערך לי והעביר לי את השאלה לאשכול הזה ובכותרת היה רשום את השם!,בכל מקרה התוסף הוא .Myo-T12

---------- התגובה התווספה ב 22:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:22 ----------

השאלה הראשונה היא לא דבילית זה בעייה של אחד ממנהלי האתר,השנייה אכן דבילית אז זאת הסיבה ששאלתי,והשלישית אני לא מוצא שום סיבה לזה שהיא דבילית לדעתי היא לא דבילית בכלל.

זה אמור להוריד את רמות המיוסטטין מה שמעודד שריר, זה לא קורה ע"י תוסף מגוחך שכזה אלא נדרשים זריקות שעולות כמה אלפי דולרים, אם לא עשרות אלפי דולרים במינונים כאלו שבאמת יורידו את הרמות שלו.
תקרא על מיוסטטין בפורום, פירסמתי על זה בעבר סוג של מאמר.

darth-vader-noooo.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית