ייעוץ כמה שאלות...

• פותח/ת השרשור aviv512
  • פורסם בתאריך

aviv512

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן קוראים לי אביב
אני בן 15 מתאמן חודשיים במכון כושר
אני מתאמן די רציני עליתי במשקלים והכל אבל יש לי 2 שאלות בשביל להתקדם..

1 . המאמן שלי המליץ לי על אבקה של חלבון בצבע כחול כהה כזה בטעם קרם עוגיות ( זה חלבון נקי )( שכחתי איך קורים לזה ) אז השאלה היא מה לעשות? אני כבר על 15-17 אחוז שומן ואם אני ימשיך במאסה אני יתנפח עוד וסוף מאסה עוד חודשיים ככה אני יהיה -23%20% אחוז שומן... ׁ (יש לי נטייה להשמנה )
השאלה היא אם כדאי לי לקנות את החלבון או להמשיך מסה רגילה עם תפריט מסודר , יש לציין שזה יפריע לי בשיעורי ספורט אם אני יתחיל עם אבקות ויתנפח יותר מהר,כי אני סה"כ עולה לכיתה י', יש לציין שגם אף פעם לא עשיתי מסה אז אין לי למה לעשות חיטוב...

2. החלבון הזה של הקרם עוגיות , הוא טבעי ובטוח לחלוטין? כי אני לא סתם הולך להוציא עליו 350 שקל גם ככה קשה לי להשיג... , בקיצור השאלה היא אם החלבון הזה הוא נקי 100% ללא חומרים לא טבעיים?

3.יש לזה קשר לשאלה מס' 1 ... יש מצב שאני גם לא יצטרך את האבקת חלבון הזאת אני אוכל יותר מידי... חחח יש לי תאבון די גדול לילד בגילי אמרתי את זה למאמן שלי הוא אמר נכון אתה צודק אבל זה חלבון
ושאתה מסיים אימון אתה שותה את זה וככה זה מגדיל את האפקט של האימון... הוא צודק?

נערך לאחרונה:
מה אתה משוגע בגיל הזה לקחת אבקות ניפוח?
ומה שהוא מוכר לך שם זה ULTIMATE לא הייתי נוגע בזה במקומך
אה ותקרא קצת בפורטל לפחות שיהיה לך ידע בסיסי ואחרי זה תשאל שאלות לעניין

אביב,
הייתי ממליץ לך ללכת על החלבון של דיימטייז,יש בו 0 סוכר והטעמים שלו מעולים,תנסה אתה קפה מוקה ולא תתאכזב
זה המוצר
http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx

אתה מוזמן ליצור קשר עם החנות שלנו בהרצליה במספר 0775120014 ולקבל ייעוץ מאור שרעבי מר ישראל,יש לך גם הנחת פורום של 10%,תתקשר אלינו ותקבל את כל הפרטים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית