הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרמת חפצים מוזרים

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
לדעתכם יכול לשמש כאימון?

בכללי אני החלטתי לעזוב את החדר כושר לטובת מכון בבית. יש לי דירת גג ככה שיש לי מקום.
אני אפרט בהמשך כשאני אתחיל את הקניות (לא יהיו מכשירים מן הסתם, זה יהיה נטו פרקטיקה - מוט, משקולות, ויש עוד כמה דברים שיש לי כבר כמו מתחו מקבילים) ואני חושב על עוד סוגי אימונים שאני יכול לעשות.

מה המטרה שלי? אני מתאמן באומנויות לחימה. חשוב לי כוח פיזי, כוח כמה שיותר פרקטי שיהיה לי במצבים לא נוחים. יש לי שק איגרוף ששוקל כרגע 40 קילו. אני לא משתמש בו. לקחתי אותו והרמתי אותו. כמובן שלתפוס אותו כמו בדד ליפט אי אפשר כי זה כאילו אני אצבוט את השק עם קצות האצבעוצ. חיבקתי אותו בחיבוק דוב והרמתי אותו לכתף (הוא די ארוך, מטר 70 בערך), ניסיתי ללחוץ אותו אבל זו בעיה מכיוון שבגלל שהוא גדול ועבה (נשמע נוראי) אי אפשר לתפוס אותו בצורה סימטרית שהעומס יתחיל בצורה שווה ויוצא מצב שיד אחת צריכה יותר כוח מהשניה וכו...
גם מה שיש בתוכו (בגדים ושק חול אחד) זז בתוכו מה שמשנה את העומס בחלקים השונים של השק

נשמע לכם פרקטי? לדעתכם זה יכול לפגוע בגב? שאלה ליצנית אבל בכל זאת לא מדובר בסט אפ כלשהוא שמונע פציעות. אין אפשרות לסט אפ כי זה לא מוט שאפשר לתפוס כמו שצריך, צריך להשקיע יותר כוח. אני עושה דדליפט עם 100 קילו כרגע ל5-7 חזרות וה40 קילו הרגיש לי כבד הרבה יותר. למה זה?

רגע אני רואה שאפילו לא מיקדתי את השאלה וחפרתי.

1) לדעתכם זה יכול לגרום לנזק יותר מתועלת?
2) לדעתכם זה מיותר ועדיף פשוט להתאמן רגיל? (אני מתכוון להתאמן רגיל, אבל פעם בשבוע לנסות למצוא דברים שאפשר לעבוד איתם)

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שהוא עושה בצורה כזו יותר קשה? ההתחלה מלמטה

בכל מקרה לדעתי זה שהוא לא עושה משקל כזה מרשים לא אומר יותר מדי.
בלחיצת חזה דווקא הוא לא רע. 200 קילו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

YouTube- Brooks Kubik Bottom Position Squat 200kg (440lb) DRUG FREE

180 קילו לא 200, והסקוואט שהוא עושה יותר קשה כי אין את אפקט המתיחה כמו בסקוואט חופשי.

האימונים האלה מגניבים אבל זהו בערך, הייתי עושה אותם כי הם נראים כייפים אבל
לא נראה לי שזה יתרום מהאימונים הרגילים.

,if you want to be a powerlifter -train like a powerlifter
,if you want to be a weight lifter -train like a weight lifter
,if you want to be a body builder -train like a body builder
.if you want to be strong -train like a strongmen

🆘
אוי, סליחה. אני יכול לתרגם לך .
הפעם (למתקשה) בעברית: ספציפיות האימון. המטרה קובעת את צורת האימון.

ואני יעזור לך, זה שבמקרה שבשני המקרים מופיע "strong" לא אומר כלום.
סטרונגמנים טובים בתחרויות שלהם, כי לזה הם מתחרים, כנראה הם לא יסיימו ראשונים בהדיפת כדור ברזל או בהרמת משקולות.

להגיד שאם המטרה שלך זה כח, הדרך הכי טובה היא להתאמן כמו סטורנגמן לדעתי לא נכונה.

סטרונגמנים טובים בתחרויות שלהם, כי לזה הם מתחרים, כנראה הם לא יסיימו ראשונים בהדיפת כדור ברזל או בהרמת משקולות.

להגיד שאם המטרה שלך זה כח, הדרך הכי טובה היא להתאמן כמו סטורנגמן לדעתי לא נכונה.
סטרונגמנים באים מרקע של PL או WL, והם גם מעולים בתחומים אלו. אבל נדרש הרבה יותר מבנצ' פרס מדהים כדי לעלות כדורי אטלס .
נכון שבסיס אתה כן צריך את ה"שלישיה" אבל גם יכולות אחרות זה אחלה (במיוחד ברמה של חובבים, שעושים את האימונים בשביל הכיף).
טוב. אני זז 😵 (ים חומר ואני לא בעניינים)

אם אתה רוצה להיות במשהו אתה צריך להתאמן באותו תחום ולבצע אימונים שתואמים לאותו תחום
זה ברמה המתקדמת
בהתחלה זה פשוט לאכול ולהתאמן כבד בתוכנית בסיסית

להגיד שX יותר חזק מY זה תלוי במה
סתם קוראים לסטרונג מן סטרונג מן, כי פשוט הוא עושה כל מני דברים לא ברורים וזה השם ששמו לתחרות

זה כמו שתגיד איש הברזל (אותה תחרות של ריצה+אופניים+שחייה) הוא הכי חזק כי הוא איש הברזל

סטרונגמנים באים מרקע של PL או WL, והם גם מעולים בתחומים אלו. אבל נדרש הרבה יותר מבנצ' פרס מדהים כדי לעלות כדורי אטלס .
נכון שבסיס אתה כן צריך את ה"שלישיה" אבל גם יכולות אחרות זה אחלה (במיוחד ברמה של חובבים, שעושים את האימונים בשביל הכיף).
טוב. אני זז 😵 (ים חומר ואני לא בעניינים)

כן צריך לדעת להרים אבני אטלס באופן מדהים כדי להרים אבני אטלס- קצת מפתיע.

YouTube- Brooks Kubik Bottom Position Squat 200kg (440lb) DRUG FREE

סרטון גדול! כמה צחקתי. המתח, הדרמה, פשוט ענק. ממש דארת' ויידר פגש את קפטן שלד.

סרטון גדול! כמה צחקתי. המתח, הדרמה, פשוט ענק. ממש דארת' ויידר פגש את קפטן שלד.

אם אתה רוצה לראות דרמה אמיתית, תקרא את הספר שלו.

אגב, נראה לי שהוא חצי נכה היום בגלל כל הדרמה והאימונים המפגרים שלו ועושה רק אימוני משקל גוף.

אם אתה רוצה לראות דרמה אמיתית, תקרא את הספר שלו.

אגב, נראה לי שהוא חצי נכה היום בגלל כל הדרמה והאימונים המפגרים שלו ועושה רק אימוני משקל גוף.

אם אני זוכר נכון, אני חושב שהקטע של האימוני משקל גוף זה בגלל הגרושים שלו יותר מאשר בגלל הפציעות (שהן לגיטימיות למישהו שהתאמן כל החיים והיה קצת פסיכי). או שהיא לקחה לו את הבית ולא היה לו את המרתף המגניב לאימונים או שהוא פשוט היה צריך להוציא מהר איזה ספר בשביל קצת מזומן אחרי שהיא רוששה אותו.

אגב, אני חושב דווקא שאימונים סטייל סטרונגמן הם דווקא דבר טוב ואולי יכולים לתת את המענה הכי טוב לכל אלה שמחפשים גם כוח וגם סיבולת או כל השטויות של להרגיש בכושר. יומיים בשבוע של אימונים כבדים עם מוט פלוס יומיים של אימוני events כבדים (צורת עבודה די נפוצה אצלם) נשמעים לי כמו שילוב די טוב.

אם אני זוכר נכון, אני חושב שהקטע של האימוני משקל גוף זה בגלל הגרושים שלו יותר מאשר בגלל הפציעות (שהן לגיטימיות למישהו שהתאמן כל החיים והיה קצת פסיכי). או שהיא לקחה לו את הבית ולא היה לו את המרתף המגניב לאימונים או שהוא פשוט היה צריך להוציא מהר איזה ספר בשביל קצת מזומן אחרי שהיא רוששה אותו.

אגב, אני חושב דווקא שאימונים סטייל סטרונגמן הם דווקא דבר טוב ואולי יכולים לתת את המענה הכי טוב לכל אלה שמחפשים גם כוח וגם סיבולת או כל השטויות של להרגיש בכושר. יומיים בשבוע של אימונים כבדים עם מוט פלוס יומיים של אימוני events כבדים (צורת עבודה די נפוצה אצלם) נשמעים לי כמו שילוב די טוב.

סטרונגמן זה אחלה, אבל זה לא קשור לזריקת ססמאות שהייתה שם שזו הדרך היחידה להיות חזק.

אגב, קריאה משעשעת לגבי קוביק http://www.irongarmx.net/phpBB2/viewtopic.php?p=434274&sid=82f789137136f89b7b90d1e7c57f08e6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית