הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|בקשר לאימון.

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
אני עושה FBW. אין לי אפשרות לעשות תרגילים אחרים כי אין כלוב וצפוף (כייאלו אי אפשר סקוואט ופרס). הקיצר אני יכול לעשות פרס אבל בישיבה זה סבבה? ועוד משו...

אני עושה FBW ואמרו לי שלא עושים יותר משני לחיצות באימון אז איך לעשות גם בנץ' וגם פרס? ועוד משו... אני עושה מתח כתרגיל לגב ואימון הבא אני עושה בנט אובר זה סבבה (אני אוהב בנט אובר)?

פרס עדיף בעמידה, אבל אם אין ברירה אז גם בישיבה זה בסדר.
מומלץ לעשות רוטציה בין פרס לבין בנץ' (אימון אחד פרס ואימון שני בנץ' - נגיד בנץ' עם החתירה ופרס עם המתח כדי לחלק את העומס על הגב התחתון) או בין העצימות שלהם - לדוגמה באימון של החתירה לעשות בנץ' בטווח חזרות של 5-6 ופרס בטווח חזרות של 8-10 והפוך באימון של המתח.
וזה בסדר גמור לעשות רוטציה בין מתח לבנט אובר.

• פותח/ת השרשור
פרס עדיף בעמידה, אבל אם אין ברירה אז גם בישיבה זה בסדר.
מומלץ לעשות רוטציה בין פרס לבין בנץ' (אימון אחד פרס ואימון שני בנץ' - נגיד בנץ' עם החתירה ופרס עם המתח כדי לחלק את העומס על הגב התחתון) או בין העצימות שלהם - לדוגמה באימון של החתירה לעשות בנץ' בטווח חזרות של 5-6 ופרס בטווח חזרות של 8-10 והפוך באימון של המתח.
וזה בסדר גמור לעשות רוטציה בין מתח לבנט אובר.
SHEMALE BANG FEMALE

TODA RABA AHI!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית