הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנה חמה של אסם משמין

• פותח/ת השרשור TAL2893
  • פורסם בתאריך

TAL2893

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מלא מאוד עכשיו יש לי שאלה מנה חמה של אסם ''מנה חמה נודלס בסגנון תאילנדי '' זה משמין או לא תודה כאילו אני בדיאטה והשאלה כאן אם מותר לאכול את זה בדיאטה ? תודה

מכיוון שהיא בטמפרטורה גבוהה מאוד המנה חמה חודרת ישר לתוך הבטן ומעלימה את הקוביות
ההמלצה היא לשים אותה במקרר לשעה אחרי ההכנה ואז אפקט התרמו-כרס מתמתן

תאכלס כמה שכולכם חושבים שאתם מצחיקים, מגיע משתמש חדש לפורום שאין לו מושג בתזונה, ושואל שאלה.

תשובה:
קודם כל, מומלץ לקרוא מאמרים בפורטל(לינק בראש הדף), ייתן לך פרספקטיבה מלאה על הנושא.
לגבי השאלה הזו ספציפית, אחרי שתקרא מאמרים תבין שהמשמעות של להשמין (על רגל אחת:) היא לאכול יותר משריפת הקלוריות הממוצעת היומית שלך, או בעברית צחה להיות במאזן קלורי חיובי, משמע אין כל ערך (בפשטות) לתוכן התפריט אלא מסתכלים כמה סה"כ אכלת ביום נתון.

בהצלחה

ח"ח על הסבלנות,
אבל אף אחד פה לא צריך להיות תקליט שבור שמתנגן שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב.
הוא לא טורח לחפש \ לקרוא מאמרים בפורטל וישר פותח דיון עם שאלה כזאת, וזה זלזול על גבול ההטרלה. "מנה חמה של אסם משמין?". נו באמת....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית