הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מס' שאלות לגבי האמסטרינג

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
ערב טוב,
גלשתי היום באתר וקראתי לגבי הדדליפט.. לא הבנתי כל כך מה ההבדל בין הסומו ולבין הקלאסי.
השאלה שלי היא - על איזה שרירים שני הסוגים עובדים ? מכיוון שמחר אני עובד על הגב והאמסטרינג, כאשר ביום שני אני עובד על הquads.
לפי מה שהבנתי, הדדליפט עובד על שלושת השרירים שציינתי, ולכן אני לא רוצה לעבוד על שלושתם כאשר אני עובד ביום שני על אחד מהם בנוסף. האם כדאי לעשות מחר דדליפט ?

עוד שאלה שלא קשורה: מקבילים עובדים על הסיבים התחתוניים של החזה ?

תודה רבה.

הוא מתכוון שהתיכנון של האימונים שלך לא יעיל ואתה לא יודע איך לבנות תוכנית אימונים (או המאמן או מי שבנה אותה)

אתה רואה מה קורה כשמתחילים לחלק אימונים לפי שמות של שרירים? בסוף אתה נדפק עם דילמות מטורפות :(

סומו דדליפט- עמידה יותר רחבה= עבודה יותר של מקרבי הירך, וטווח תנועה קצר יותר(לא תמיד מרימים יותר)

דדליפט קלאס - עמידה צרה יותר = עבודה יותר של האמסטרינג והקוואדס, טווח תנועה גדול יותר.

תתחיל לקרוא פה מאמרים, לפחות את הבסיסיים, יש לך באתר מושגים ותוכניות אימונים, תחבר תוכנית שתתאים למטרה ולרמה שלך.

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתם מציעים זה לחלק מההתחלה את התוכנית ?
או שלעבוד באותו היום גם על הדו ראשי והאמסטרינג ?

מה שמציעים לך פה זה לעשות תוכנית לפי תנועות ולא לפי שרירים.
ואני מאמין שהשאלה הבאה תיהיה מה הכוונה, אז שוב תקרא בפורטל ישלך המון מאמרים, ובינתיים תתחיל תוכנית בשם SS, יש אותה בפורטל.

אגב נראה לי שהתשובה ברורה, אל תעשה דדליפט.
תבצע רק תרגילים מבודדים, וכך תמנע מדילמות אלה קשות.

אפשר תמונה להמחשה בבקשה ?
תודה !

head_up_your_ass.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית