הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט עם חגורה

super beten

משתמש פעיל
709
0
נק' מוניטין:
5,762
709
0

איך הטכניקה? אתה רואים הבדל בין הסרטונים? זה נראה לי אותו דבר אבל מרגיש שהגב לא ישר כשאני שם את החגורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה כאילו בשניהם אתה יושב אחורה במקום לכווץ את הגב המנח הנכון. עם החגורה אתה נראה קצת פחות מכווץ, זו בעיה שגם לי יש. אני חושב שהיא עבה מדי.

נו ... אז החגורה עוזרת או לא בדדליפט ??
היא גם נראית רפויה !!! אתה בטוח שאתה מהדק אותה מספיק ?!?
או שזה הסופר בטן ?! 😆

1. לחגורה אין ערך מוסף בדדליפט, אם אתה מרגיש שזה לא נחוץ, תוריד אותה.
2. החגורה לא הדוקה.
3. אתה לא שומר על גב מספיק ישר.

למה הכוונה שהוא לא שומר על גב ישר - הכוונה שהוא לא מוציא את החזה לפני העלייה ?

כן ממש המון, KK לדוגמא מושך עם חגורה 1000 פאונד.

KK גם מחזיק צר בבנץ'... זה אומר שאחיזה רחבה לא מוסיפה יותר משקל?.. לא, זה אומר שככה נוח לKK ותו' לא.
לא צריך להכליל משהו בגלל בנאדם אחד או שתיים

KK גם מחזיק צר בבנץ'... זה אומר שאחיזה רחבה לא מוסיפה יותר משקל?.. לא, זה אומר שככה נוח לKK ותו' לא.

כי הטענה שלך נובעת ממאות אנשים שהוסיפו משקל בגלל החגורה?

לא זה אומר שאין כנראה הבדל רציני, כי אחרת הוא היה משתמש.
זה כמו שחליפה כנראה גם לא משמעותית כי אנדי בולטון חזר מניתוח וישר משך 950+-

כמה אתה חושב שזה נותן לך?

יכול להיות שהיא לא עוזרת פיזית (למה לא?), אבל נפשית כן. לפחות לי. מצד שני אני חוגר אותה רק אחרי 160...

היית תקופה שגם אני עשיתי עם חגורה ועשיתי כמה אימונים ON-OFF ... חגורה עוזרת קצת.. אבל זה די זניח

במיוחד שעם החגורה הזאת שיש לנו [ש ECONOMY] שהיא עבה.. ממש לא נוח להכנס לסט-אפ של דדליפט כשהחגורה הדוקה כמו שצריך...

אני הפסקתי להשתמש בחגורה.. אולי בעתיד כשהדדליפט יהיה יותר כבד.. המשקל שהיא תוסיף לי יעלה על הקטע של האי-נוחות....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית