אהלן,
אני אחרי העמסה בת יומיים שבה פשוט השתגעתי ודחפתי קלוריות כאילו זה סוף העולם.
מלוחים, מתוקים, בורקסים, פיצות, ממתקים, קולה סוכריות ועוד ועוד ועוד.
השתגעתי. אבל לא נורא, זה בא אחרי חודש וחצי של חיטוב אינטנסיבי והייתי חייב את זה לעצמי...
סה"כ זה קצת מבאס אותי אבל לא יותר מדי -
לפני העמסה הייתי 73.5, היום בשקילה הייתי 76.
אני יודע שלא מעט מזה הם נוזלים שצברתי... שאלתי היא כזאת-
כמה באמת מתוך זה הם נוזלים וכמה שומן?
תוך כמה זמן ירדו הנוזלים והאם יש דרך לזרז את התהליך? (אירובי אינטנסיבי, המנעות מפחמימות וכו'...)
שאלה מספר II:
אינטרוולים - סיבולת לב ריאה שלי היא מצויינת ואני נמצא עכשיו בכושר באמת טוב... עד עכשיו לא שילבתי אינטרוולים באירובי שלי ואני חושב שהגיע הזמן.
בהנחה ואני לא צורך אפדרין - ומנגד כן צורך קפאין וג'ק (מוצר מ-ט-ו-ר-ף) - על אילו פרוטוקולים כדאי לי ללכת?
שאלה מספר III:
אני רוצה לקחת את האימון שלי שלב אחד וקדימה ומעוניין להשקיע בשעון דופק, ולא בסתם שעון אלא ב - הוא קצת יקר (1500 ש"ח) אבל אני רוצה להשקיע בחבר נאמן שילווה אותי שנים רבות קדימה בהנחה שאני מעוניין לאמץ דרך חיים של פיטנס.
למישהו יש היכרות עם השעון המדובר?
כמה הוא באמת יעיל באימוני כח וכמה באימוני אירובי?
והכי חשוב - איפה אוכל לרכוש אותו הכי בזול?
תודה..
אני אחרי העמסה בת יומיים שבה פשוט השתגעתי ודחפתי קלוריות כאילו זה סוף העולם.
מלוחים, מתוקים, בורקסים, פיצות, ממתקים, קולה סוכריות ועוד ועוד ועוד.
השתגעתי. אבל לא נורא, זה בא אחרי חודש וחצי של חיטוב אינטנסיבי והייתי חייב את זה לעצמי...
סה"כ זה קצת מבאס אותי אבל לא יותר מדי -
לפני העמסה הייתי 73.5, היום בשקילה הייתי 76.
אני יודע שלא מעט מזה הם נוזלים שצברתי... שאלתי היא כזאת-
כמה באמת מתוך זה הם נוזלים וכמה שומן?
תוך כמה זמן ירדו הנוזלים והאם יש דרך לזרז את התהליך? (אירובי אינטנסיבי, המנעות מפחמימות וכו'...)
שאלה מספר II:
אינטרוולים - סיבולת לב ריאה שלי היא מצויינת ואני נמצא עכשיו בכושר באמת טוב... עד עכשיו לא שילבתי אינטרוולים באירובי שלי ואני חושב שהגיע הזמן.
בהנחה ואני לא צורך אפדרין - ומנגד כן צורך קפאין וג'ק (מוצר מ-ט-ו-ר-ף) - על אילו פרוטוקולים כדאי לי ללכת?
שאלה מספר III:
אני רוצה לקחת את האימון שלי שלב אחד וקדימה ומעוניין להשקיע בשעון דופק, ולא בסתם שעון אלא ב - הוא קצת יקר (1500 ש"ח) אבל אני רוצה להשקיע בחבר נאמן שילווה אותי שנים רבות קדימה בהנחה שאני מעוניין לאמץ דרך חיים של פיטנס.
למישהו יש היכרות עם השעון המדובר?
כמה הוא באמת יעיל באימוני כח וכמה באימוני אירובי?
והכי חשוב - איפה אוכל לרכוש אותו הכי בזול?
תודה..
נערך לאחרונה ע"י מנהל: