הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומנים יעילה - תוספי תזונה

• פותח/ת השרשור elic73
  • פורסם בתאריך

elic73

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום רב

אני שוקל 76 ק"ג גובה 174 ס"מ

מתאמן בחדר כושר בתי עם משקולות חופשיות, והליכון לחימום ולאירובי.

השאלה היא, איזה תוספי מזון מומלץ?

אבקת חלבון!
קומפלקס גינרי שכולל חלבון ופחממות ביחס 1:1!
חומצות אמינו
BCAA

מציין שאני מעוניין לשרוף שומנים וחיטוב הגוף.

מעוניין במה שיעיל ולא להעמיס על עצמי חומרים מיותרים.

תודה מראש לעוזר:)

תשכח מהאבקת חלבון..
ברגע שתבנה לעצמך תפריט תבין שמדובר בקלוריות מבוזבזות... תבנה תפריט נכון ואיכותי ותגיע לערכי החלבון ממנו.
אני אישית מתסף ב
מולטי
אבץ + מגנזיום
סידן + ויטמין סי
אומגה 3
לפני אימון קפאיו וג'ק..
הרבה מים..זהו.

לאו דווקא מסכים - אני אישית לומד ועובד ואין תמיד זמן לאכול כמויות של חלבון. אם הוא לא אוכל מספיק חלבון בייחוד בחיטוב כדאי שהוא ישלים.

אבקת חלבון זה פתרון טוב להשלמת\הוספת חלבון לתפריט היומי - ובייחוד אחרי אימון.

אני אצטט מהמאמר:
למי מיועדת אבקת חלבון?
אז אבקת חלבון אין לה שום יתרון ממשי מבחינת התוצאה על גבי טונה, קוטג' או חזה עוף.
לאחר שהבנתם שאבקת חלבון לא תעלה אותכם במסת שריר וזו לא אבקת קסמים, אז למי היא כן מתאימה?
1. לאנשים שרוצים גיוון בתפריט (לאבקות חלבון היום יש טעמים מאוד אקזוטיים כגון: בננה, קרם עוגיות, שוקולד מילקשייק, קרמל, ועוד).
2. לאנשים שלא מצליחים להגיע לכמות החלבון היומית שלהם מתצרוכת תזונה במצב צבירה מוצק (כגון קוטג', טונה, חזה עוף וכו') – ההמלצה היא 1.8 גרם חלבון פר קילו משקל.
3. נוחות – להתחיל להכין חזה עוף או דברים בסגנון לפעמים דורשים זמן, כוח, וזיקה לא לשרוף דברים, אז אבקת חלבון נועדה לתת פתרון קל, נוח ומהיר לאנשים. גם מבחינת מקום, אפשר לקחת אבקת חלבון לכל מקום למלא מים/חלב/או כל משקה אהוב כזה או אחר ולשתות, במקום להביא קופסאות של חזה עוף או טונה וכו'.

נערך לאחרונה:
אבקת חלבון
אומגה 3
מולטיויטמין
איזה שורף שומן.. יהומבין+קפאין\אוקסילייט הזה- אומרים שהוא ממש טוב.

לא צריך להשתגע על מינרלים וויטמינים בנפרד..
אבל שוב, תלוי כמה כסף אתה רוצה להשקיע.

אני מתסף
1. אבקת חלבון
2. אומגה 3
3. סידן + מגנזיום + אבץ
4. מולטי NSI
5. קריאטין
6. קפאין

לא כל כך בעיה להגיע לערכים טובים בתפריט חיטוב.. בתפריט של 2000 קלוריות הגעתי ל240 גרם חלבון על 150 גרם פחמימה שזה די סבבה.
כמובן שצריך להקפיד על בחירה מאוד מדוקדקות של מזון אבל זה פחות או יותר כל הקטע בבניית תפריט לא?
למרות שתכלס תמיד טוב שתהיה אבקה לימים שלא מצליחים להגיע ערכים.. גם אצלי יש דלי אופטימום ג'אסט אין קייס...

• פותח/ת השרשור
תודה על כל התשובות

אני מעט מבולבל אני אקרא את המאמרים שמצורפים בהתחלה. ואני מקווה שלא יהיה עוד שאלות.

בקיצור אבקת חלבונים איכותית שרשום שמצורף חומצות אמינו וכ.... מספקת

או להוסיף חומצות אמינו בנפרד.

המטרה לחטב.

תודה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם אני חושב שעזרתם לי חלבון טוב קומפלקס. מספיק טוב לחיטוב. ולא צריך תוספות

אני מעט מבולבל אני אקרא את המאמרים שמצורפים בהתחלה. ואני מקווה שלא יהיה עוד שאלות.

בקיצור אבקת חלבונים איכותית שרשום שמצורף חומצות אמינו וכ.... מספקת

או להוסיף חומצות אמינו בנפרד.

המטרה לחטב.

תודה

בשביל מה יש פורום - בשביל שאלות.

אני מצטרף לדעתו של המנהל פה ובמאמר שצירפתי לך בראש האשכול כתוב על זה אני ממליץ בחום שתקרא את המאמרים בייחוד את האחרון. הוא מאוד פרקטי ואפשר לומר שעזר לי רבות בתכנון מהלך החיטוב שלי.*

אני לא חושב שאתה צריך שום תוספי תזונה, תלמד קודם להתאמן ולאכול ולאחר מכן תחשוב על הדברים הללו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית