הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הSS שהתחלתי עכשיו

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
התחלתי SS והיום היה האימון השני שלי,הסקוואט היה לי מאוד מאוד קשה למרות שאכלתי המוןןן ואני לא בטוח שאני יצליח אימון הבא לעלות כל כך הרבה משקל(העלתי 5 ליברות כל צד) בסופו של דבר כנראה שאני לא אצליח זה מה שניראה לי...השאלה שלי היא איך אתם מצליחים לעלות כל אימון?? זה פשוט קשה עד כדי כשל,אם זה ימשיך ככה בסוף אני לא יצליח אני די בטוח\=

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלי בסקוואט לא טובה או יש לי משהו מנטלי לגבי הירידה המלאה זה מפחיד אותי או משהו,או שפשוט קשה לי מידי אני לא יודע..

הטכניקה שלי בסקוואט לא טובה או יש לי משהו מנטלי לגבי הירידה המלאה זה מפחיד אותי או משהו,או שפשוט קשה לי מידי אני לא יודע..
לא נורא, בטוח שאין לך מאמן טוב בסביבה. פשוט תתחיל לבנות סקווט ממשקל נמוך עד כדי מוט + איזה חמישיה מכל צד. אבל הפעם תעשה את זה טוב. וכל אימון תעלה את המשקל.

קודם כל תעשה את הכל כמו שצריך עד שאתה באמת תגיע לכשל. ז"א תגיע למצב הבלתי נמנע של להיתקע בתחתית. אחרי זה נדע באיזה שלב ומשקל זה קרה, למה ואיך. בנתיים תמשיך. גם אני בזמנו פירסמתי כאן פוסטים של פאניקה וחרדה מהאימון הכביכול בלתי אפשרי הבא אבל בכל זאת הגעתי ל-140 קילו. וכן, הגעתי 3-2 פעמים לכשל מוחלט.

כשתגיע לכשל החבר'ה הטובים כאן יוכלו לעזור לך באמת. כעת אנחנו רק יכולים לעודד אותך שתמשיך. בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
טע שיש לי משהו מנטלי שאני לא יורד ממש דיפ ולפי דעתי אם אני ארד דיפ,אני כן יגיע לכשל נקווה שאימון הבא יהיה טוב אני אשאר על אותו משקל ואנסה אם אני לא אצליח אני אוריד את הסקוואט בצורה משמעותית ואנסה מההתחלה..מה דעתכם?

טע שיש לי משהו מנטלי שאני לא יורד ממש דיפ ולפי דעתי אם אני ארד דיפ,אני כן יגיע לכשל נקווה שאימון הבא יהיה טוב אני אשאר על אותו משקל ואנסה אם אני לא אצליח אני אוריד את הסקוואט בצורה משמעותית ואנסה מההתחלה..מה דעתכם?

אתה לא תגיע עם מוט ריק לכשל.
תתחיל סט של חמישייה עם מוט ריק, ואחרי זה תשים קצת משקל על המוט, תעשה שוב חמישייה.
תמשיך ככה עד שתגיע למשקל שתרגיש שמצד אחד הוא לא קל לך מדי, ומצד שני אתה יכול לעשות עוד 2 סטים של חמישיות איתו. ולאורך כל הדרך תדאג שאתה עושה סקוואט מלא\דיפ\וכד'.

אבל אין לך מה להעלות משקל אם אתה לא מצליח לבצע חמש חזרות של סקוואט מלא..

ותעלה סירטון של הביצוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית