הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עיצוב וחיטוב הגוף (השלב הבא)

• פותח/ת השרשור Blat
  • פורסם בתאריך

Blat

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
גובה: 178.5
משקל:73.5
אחוזי שומן:12.5 (לפי בדיקה במכון)

לפני שנה שקלתי 84 והייתי עם הרבה אחוזי שומן,עשיתי דיאטה והורדתי עד ל72 קילו עם 15 אחוזי שומן.
לפני כמה חודשים התחלתי להתאמן במכון כושר ומאז עליתי קצת במשקל והורדתי אחוזי שומן והגוף שלי התחיל לקבל קצת צורה נורמאלית,אך זה לא מספיק,דיי נתקעתי.

המטרה שלי היא להשיג גוף מחוטב יותר בלי להתנפח יותר מדי ממה שאני עכשיו,
המטרה שלי היא שהגוף שלי יתחיל לקבל צורה יפה ומעוצבת יותר ואני צריך ייעוץ איך לעשות את זה.

הנה כמה תמונות :

יד קדמית: http://eliad.org/viewer.php?id=1279076604.jpg

גב : http://eliad.org/viewer.php?id=1279116544.jpg

גב ( רפוי) : http://eliad.org/viewer.php?id=1279052114.jpg

פרונט : http://eliad.org/viewer.php?id=1279074890.jpg

פרונט (תמונה לא מחמיאה במיוחד) : http://eliad.org/viewer.php?id=1279110006.jpg

עוד דבר חשוב : עוד דבר,איזה תרגילים לעשות במכון על מנת לחזק את עצמי לקראת הצבא?
בשביל סחיבת משקלים גבוהים ומסעות בים.

חברה תודה על התגובות אבל לא קיבלתי פה תשובה ברורה.

אני כנראה מקבל דחיית שירות אז כרגע המטרה העיקרית היא עיצוב הגוף.
וכמו בהודעה הקודמת,שאני אומר עיצוב אני מתכוון להוריד שומן מיותר,להרים חזה,בטן לא שטוחה,גוף לא בצורת מלבן אלא יותר בכיוון משולש.

יש לי בערך בסיס לגוף כזה(מבחינה גנטית) אבל עדיין משהו חסר.
אני הגעתי למצב הזה באמצעות עבודה ותוכניות שמצאתי באינטרנט,אבל מהשלב הזה אני תקוע ואני צריך את עזרתכם.

כרגע בקשר לצבא,אני ייסתפק בתרגילים ספציפיים ולא בתוכניות.

כנס לפורטל ותתחיל לקרוא מאמרים בנושא תזונה ואימונים, תחליט מה המטרות שלך, כי חיטוב נראית בחירה תמוהה.

עוד לא שמעתי נימוק אחד למה התכנית לא תתאים לו (בשילוב ריצות כמובן).
זה ישמש כ-GPP מצוין, יחזק את כל הגוף והתרגילים של SS יעזרו לו המון במסעות, בסחיבת דברים, עליות וכו'. דדליפט, סקוואט, פרס... אלו תרגילים אדירים לגיבושים. והוא מוסיף ריצות בשביל הכושר והסיבולת.

אז במקום להגיד 3 פעמים תוכי ולקשקש (אתה לא חושב שזה הופך אותך לתוכי, להגיד 3 פעמים תוכי?), תתחיל לדבר ולהסביר את עצמך.

כנראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא, SS בשילוב של ריצות זה נחמד בתיאוריה, אבל אתה מדבר מחוסר ניסיון או בורות לא יודע, תנסה לעשות ריצות אינטנסיביות כמה פעמים בשבוע ולהעלות משקלים כל אימון, תחזור אליי עם תשובה איך הולך.
דרך אגב , אני רוצה לשפר את יכולת החליבה שלי, SS זה פתרון טוב?

לפותח האשכול- קרוספיט זו גם אפשרות טובה.

---------- התגובה התווספה ב 21:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:36 ----------

מה לא נכון? שכשאני נתקע בSS אז הפלוס הקלורי הקטן או הניטרלי לא מספיק, ולא צריך להגדיל את סך הקלוריות , לא נראה לי שיש לי טעות פה.

• פותח/ת השרשור
לא ציינתי דבר מאוד חשוב,כרגע אני לא יכול לרוץ.
העניין בבדיקות כבר הרבה זמן......

כנראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא, SS בשילוב של ריצות זה נחמד בתיאוריה, אבל אתה מדבר מחוסר ניסיון או בורות לא יודע, תנסה לעשות ריצות אינטנסיביות כמה פעמים בשבוע ולהעלות משקלים כל אימון, תחזור אליי עם תשובה איך הולך.

כנראה שאין לך באמת מה לענות אז אתה מתחיל לדבר שטויות. תפסיק לבלבל ת'שכל. אפשר להכין את התכנית בצורה כזו שיהיה מספיק מנוחה ולעלות את הקילומטראז' בריצה בהדרגה.
הוא לא יהיה הבנאדם הראשון שמשלב ריצה עם SS. עושים 2 סקוואט בשבוע ומתחיל מ-2 ריצות ולאט לאט מגבירים.
אירונית במיוחד העובדה שאתה אומר שאני מדבר מחוסר ידע ובורות, אבל אתה הוא זה שביקש ממני עצה בנוגע לריצות בדיון אתמול. אתה משתמש בזה
(גם בקטע של התוכי).

כמובן, הסקוואט מאוד יעזור, כי התנועות בתכלס אותו דבר,
למשל פה:
jimr-milking-cow.jpg

אם הוא היה עושה SS הגב שלו לא היה קורס והוא לא היה מפעיל את הכח מקצות האצבעות אלא מהעקבים

ופה:
3118474906_4d356aa410.jpg

אם היא הייתה עושה SS היא לא הייתה חולבת ב-BOX SQUAT, כי היה לה כח לסקוואט רגיל
🥷

לא ציינתי דבר מאוד חשוב,כרגע אני לא יכול לרוץ.
העניין בבדיקות כבר הרבה זמן......
כל עוד אתה לא יכול לרוץ- תנסה אירובי אחר- קרוס-טריינר, אופניים.. למרות שלגיבוש צבאי עדיף לך לרוץ כי זה מה שתצטרך לעשות שם.

---------- התגובה התווספה ב 22:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

.
גם לי נראה ככה

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא יכול לרוץ- תנסה אירובי אחר- קרוס-טריינר, אופניים.. למרות שלגיבוש צבאי עדיף לך לרוץ כי זה מה שתצטרך לעשות שם.

---------- התגובה התווספה ב 22:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

גם לי נראה ככה

אני לא יכול כל דבר שמזיז את האגן שזה כמעט הכל.
דחיתי את הגיבוש שלי אז כרגע זה לא משנה...

מה זאת אומרת "רק לחלק הזה"? התייחסתי לכל התגובה שלך...

בשאר לא אמרת כלום, לפחות הבאת תמונות בחלק המטומטם השני במשפט שלך, זה גרם לזה להיראות הרבה יותר מקצועי.
ולא הבנתי את הקשר לזה שאני שאלתי אותך על איך בונים תוכנית לשיפור כושר גופני בצורה מקצועית לבין האשכול הזה, אתה ממשיך לדבר פה שטויות ואין קשר לזה שביקשתי ממך עזרה בנושא שאני לא מבין בו.

---------- התגובה התווספה ב 21:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:36 ----------

מה לא נכון? שכשאני נתקע בSS אז הפלוס הקלורי הקטן או הניטרלי לא מספיק, ולא צריך להגדיל את סך הקלוריות , לא נראה לי שיש לי טעות פה.
זה לא תמיד נכון, תקרא את מה ששמתי בהודעה הקודמת

נראה לכם שSS מתאימה למישהו שרוצה "לעצב את הגוף"?
שכחנו שלא בזין של 90% מהאנשים לבוא 3 פעמים בשבוע ולאכול חרא בתוך הכלוב.

איזה תרגילים לעשות במכון על מנת לחזק את עצמי לקראת הצבא?
בשביל סחיבת משקלים גבוהים ומסעות בים.
:stop:
לזה אתה לא צריך מכון. אתה צריך לעשות ריצות+מסעות חוף הים עם תיק גב מלא בבקבוקי מים. וכל יום תעשה פקל''ים + מקבילים ומתח. זה גם יעזור לך להשיג את המטרות האחרות שלך.

:stop:
לזה אתה לא צריך מכון. אתה צריך לעשות ריצות+מסעות חוף הים עם תיק גב מלא בבקבוקי מים. וכל יום תעשה פקל''ים + מקבילים ומתח. זה גם יעזור לך להשיג את המטרות האחרות שלך.
איך זה יעזור בהתחזקות בטווח הארוך?

להתחזק חשוב לא פחות. במה שהוא הציע אי אפשר להתחזק כמו שצריך. מדברים על זה פה כל שבועיים, אם זה מעניין אותו שיעשה חיפוש

אתה כנראה צודק שלהתחזק זה לא פחות חשוב, אבל יש סדרי עדיפויות לבחור, וגם להתחזק(בתוכנית כמו SS) וגם לעבוד על אותם התנועות שהוא מחפש לשפר זה לא ריאלי.
הנושא הזה פחות רלוונטי כי הוא אמר שהוא לא יכול לעשות פעולות אירוביות.

אז הסדר עדיפות הראשון שלו להתחזק, בגלל שברמה הזו להכפיל את הסקוואט שלך עושה פלאים גם לכל שאר הפרמטרים שאתה מתחיל. כמו שעידן אמר פה או באחד אלפי הנושאים שנפתחים על העניין הזה. הצבא עושה עבודה לא רעה בכלל בבניית סיבולת אבל עבודה גרועה בפיתוח כוח. צריך להבין את זה לפני שנכנסים למסגרת הזו

• פותח/ת השרשור
אז הסדר עדיפות הראשון שלו להתחזק, בגלל שברמה הזו להכפיל את הסקוואט שלך עושה פלאים גם לכל שאר הפרמטרים שאתה מתחיל. כמו שעידן אמר פה או באחד אלפי הנושאים שנפתחים על העניין הזה. הצבא עושה עבודה לא רעה בכלל בבניית סיבולת אבל עבודה גרועה בפיתוח כוח. צריך להבין את זה לפני שנכנסים למסגרת הזו
אמרתי כבר אחי,כרגע העדיפות הראשונה זה החיטוב ולא כוח לצבא.
רציתי לעשות את זה במקביל ולא להתמקד בבניית כוח לצבא כבר מעכשיו...

אוקי, אז תוסיף על עצמך מאסת שריר, ולאחר מכן תרד לאחוז שומן נמוך. ייצא לך שניים במחיר אחד, כי במקרה הדרך הכי טובה להוסיף על עצמך מאסה זה להתחזק הרבה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי, אז תוסיף על עצמך מאסת שריר, ולאחר מכן תרד לאחוז שומן נמוך. ייצא לך שניים במחיר אחד, כי במקרה הדרך הכי טובה להוסיף על עצמך מאסה זה להתחזק הרבה.
יש הצעה לתוכנית מסוימת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית