הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ואימונים

yonatan8

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום!
אני בן 17 ולאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין(בנוסף אני משתמש כבר די הרבה זמן באבקת חלבון), לכן יש לי שאלה.
אני מתאמן פעמים ביום כל השבוע חוץ מיום שבת:
אימון ראשון בבוקר בחדר כושר משקולות וכו'
אימון שני בערב ריצה+ מתח מקבילים שכיבות שמיכה וכו'
עכשיו השאלה שלי היא:
אני רוצה לקנות את האבקה הבאה:
ISS SATUR 8
עכשיו לפי מה שכתוב באתר(שבו אני קונה את המוצר) אני אמור לקחת פעמים ביום לפני האימון ואחרי האימון. אז מה אני עושה אני לוקח 4 פעמים לפני ואחרי כל אימון או פעמיים רק לפני ואחרי האימון בבוקר(בחדר כושר) או רק לפני ואחרי האימון בערב.
עכשיו שאלה נוספת ראיתי באבקות קריאטין אחרות שיש לעשות העמסה כלומר 5 ימים לצרוך 4 פעמים, איך אני יצרוך לפני ואחרי אימון כל פעם או בדרך אחרת?, ואחרי ה5 ימים כתוב להמשיך לצרוך פעמים ביום ואז שוב אותה שאלה כמו לפני מה אני עושה אם אני עושה 2 אימונים ביום?
ומהי השיטה המומלצת ביותר בשבילי לאור זה שאני עושה 2 אימונים ביום ולא אחד, אז איך כדאי לי לצרוך?פעמים ביום לפני ואחרי האימון בחדר כושר או לפני ואחרי האימון בערב או יש הצעות אחרות?

תודה מראש לכל העונים!

המוצר אזל מהמלאי,(אני לא בטוח אבל יכול להיות שאין אותו בכל המקומות כבר והוא אזל מכולם)תיקח את הקריאטין של ISS שנחשב להכי איכותי שיש והמחיר עליו מעולה,מה גם שהרבה פה בפורום אוהבים יותר שימוש בקריאטין מונו מאשר פורמולות,הקריאטין הזה גם הרבה יותר חסכוני מכל הפורמולות.

+

אתה לא מתאמן נכון/בצורה האופטימאלית ... הייתי מציע לך להתייעץ בפורום המתאים שם כבר יסבירו לך +- מי/מו/מה ..

כך לתשומת ליבך

1. קח נקי כמו שנאמר
2. אתה לא חייב לעשות העמסה
3. קח כ-5 גרם ביום לפני האימון בחדר כושר. אפשר יותר, אבל בדרך כלל זה מספיק.

אני מתאמן פעמים ביום כל השבוע חוץ מיום שבת:
אימון ראשון בבוקר בחדר כושר משקולות וכו'
אימון שני בערב ריצה+ מתח מקבילים שכיבות שמיכה וכו'
לא ברור מה אתה מנסה להשיג בתכנית כזאת. היא גרועה, וכדאי לך להחליף אותה מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית