הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור האנגלית

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
ממליצים על וולסטריט, אמרו לי שזה לא ממש עוזר.
אני מחפש לשפר את האנגלית לרמה שאני אצליח לדבר עם אנשים בלי להתקע כל משפט שני.
אם יש הצעות אני אשמח לשמוע.

הטלוויזיה היא מורה האנגלית הטוב ביותר.
כשאתה רואה סרטים/סדרות פשוט תקשיב לשפה. תשתדל ככל האפשר לא לקרוא את התרגום, או לחליפין - התרגום הרבה פעמים מופיע עוד לפני שהמשפט נאמר. אתה יכול לנסות להשלים אותו בעצמך.
מומלץ לעשות חזרה על הדקדוק: http://www.englishpage.com/. האתר חינמי והדבר היחיד שהוא דורש ממך זה משמעת עצמית.
ולקרוא באנגלית ספרים או מאמרים בנושאים שמעניינים אותך.
בהצלחה.

מבחינת העשרת אוצר מילים, ספרים.
מבחינת יכולות תקשורת, תכתוב תכתוב תכתוב תכתוב. או שתדבר אנגלית כל היום אם יש לך עם מי.

שום דבר לא יעזור לך בצורה ניכרת עד שלא תתקשר כל יום על בסיס יומי, כשהגעתי לארה"ב נתקעתי, אומנם לא כל מילה שנייה אבל הדיבור לא היה שותף, הגרמר היה על הפנים, והאוצר מילים? איך לומר זאת, עדיף בכתיבה מאשר בדיבור, לפחות יש זמן לחשוב.
כיום, לאחר 9 חודשים אני יכול לומר בלב שלם שאני כמעט מדבר שותף, אם כי כמובן היה לי בסיס דיי חזק כי קראתי המון באנגלית (שנתיים לערך עד שעזבתי לארה"ב), וזה גם שיפר לי מאוד את האוצר מילים, וכמובן שרוב הדברים שקראתי היו באימונים ותזונה, אך עדיין במקום לתרגם עם בייבילון כל מילה שלישית, כיום מתרגם אולי מילה כל דף שלישי.
בנוסף, כמובן שמה שהקפיץ אותי הם הלימודים שהייתי צריך לעשות המון פרוייקטים ולקרוא ספרים (משעממים) ועם הזמן הדבר פשוט רץ.
בזמנו הייתי בברליץ בארץ במשך שנה שלמה, לא ממש עזר לי, אם כי הייתי דיי ביישן ושנאתי לטעות בדיבור ובכלל לדבר, מה שכמובן פגע בשיפור האנגלית.

ולוויזיה זה חרטא
הדבר האולטימטיבי זה לשחק במשחקי RPG כמו runescape' WOW GW וכול, שם אתה נחשף לאין סוף מילים חדשות וטקסטים אין סופיים על כל מיני משימות שאתה נתקע בהם, שלא לדבר על כמויות שיחות ענקיות עם משתמשים אחרים...כמו כן להיות פעיל בפורומים שאתה אוהב (כמו למשל משחק מסויים או ספורט)
אני יכול להחשיב את רמת האנגלית שלי לטובה ביותר בתיכון שלי רק בגלל משחקים ופעילויות בפורומים אנגליים...

ולוויזיה זה חרטא
הדבר האולטימטיבי זה לשחק במשחקי RPG כמו runescape' WOW GW וכול, שם אתה נחשף לאין סוף מילים חדשות וטקסטים אין סופיים על כל מיני משימות שאתה נתקע בהם, שלא לדבר על כמויות שיחות ענקיות עם משתמשים אחרים...כמו כן להיות פעיל בפורומים שאתה אוהב (כמו למשל משחק מסויים או ספורט)
אני יכול להחשיב את רמת האנגלית שלי לטובה ביותר בתיכון שלי רק בגלל משחקים ופעילויות בפורומים אנגליים...

איזה אוצר מילים שי במשחקי MMORPG

אני סמכים איתךש הם עזוירם במידה מסויימם אבל לרב מדבריםש ם בעיקר סלנג כדי לחסוך זמן ומקום כתיבה.. יותר יעיל ספרים/מאמרים

ולוויזיה זה חרטא
אני חושב שלראות סירטי פורנו עם עלילה יעזור יותר מכל זאת.

איזה אוצר מילים שי במשחקי MMORPG

אני סמכים איתךש הם עזוירם במידה מסויימם אבל לרב מדבריםש ם בעיקר סלנג כדי לחסוך זמן ומקום כתיבה.. יותר יעיל ספרים/מאמרים
לא קשור לסלנג, יש אין סוף ביטויים(ברצינות), ומספיק שתקבל אוצר מילים בסיסי בשביל להצליח לקרוא מאמר כמו שצריך בלי להתחשבן על מילים או לתרגם אותם כל רגע
טקסטים > ספרים

תצחק כמה שבא לך, אני לא בא למכור כלום

^PALA הוא סוכן של WOW!!!

אני מסכים איתך שהז מביא בסיס מסויים אלב לא הייתי מסתמך על זה כמשהו שיעשיר את אוצר המילים וכו'..

זה מביא בסיס הרבה יותר טוב מלשבת ולקרוא ספר ולא להבין חצי ממנו

נראה לי שככה אפשר ללמוד דווקא גרמנית, לא? :79nb:LOL

---------- התגובה התווספה ב 11:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:37 ----------

לפותח השרשור - כפי שאמר גם משה. אי אפשר ללמוד שפה בלי לתרגל אותה.
אני כיום לומד גרמנית. כדי לחזק את השפה - כמעט כל משפט שאני אומר או חושב אני ישר עושה לעצמי גם תרגום לאנגלית ולגרמנית ((לא בקול רם), כמובן - צריך קצת להתרגל לזה בהתחלה ואסור לתת לזה להפריע בדברים אחרים, אבל רק ככה בסופו של דבר לומדים שפה)).

לא קשור לסלנג, יש אין סוף ביטויים(ברצינות), ומספיק שתקבל אוצר מילים בסיסי בשביל להצליח לקרוא מאמר כמו שצריך בלי להתחשבן על מילים או לתרגם אותם כל רגע
טקסטים > ספרים

תצחק כמה שבא לך, אני לא בא למכור כלום
אני לא מבין איך אפשר ללמוד אנגלית ממשחק ש 99% ממנו זה :

הרוב ב-MMORPG-ים למיניהם הם אנשים שלא יודעים לדבר אנגלית כמו שצריך, פולנים\ברזילאים (מדובר פה על טיביה ורונסקייפ) שכל משפט שלהם הוא עם שגיאות כתיב וגראמר שלא לדבר על זה שכל משפט יהיה stfu noob או משהו מפגר כזה או אחר
אני אישית למדתי אנגלית מתוכניות טלויזיה, משחקי מחשב (שלא קשורים לאנשים אונליין) ואתרים ברשת בשפה האנגלית.
כשזה מצריך כתיבה אז אין לי בעיה, יש לי זמן לחשוב על הכל ולעשות 'המרה' בראש בין עברית לאנגלית, כשזה ככה מול בן אדם זה כבר משהו אחר.. צריך לתרגל, אם תדבר מספיק עם אנשים אתה תקלוט את הביטויים והם יבואו לך בטבעיות ותפסיק להתקע אחרי כל מילה.
הרבה הרבה הרבה תרגול.. זה הכל

ולוויזיה זה חרטא

newfag 😣

הדרך הטובה ביותר ללמוד ולשבור את מחסום השפה זה רק לדבר אותה בקביעות, ישנם קבוצות כאלה... תנסה לחפש בעיר שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה לעוזרים, אבל אני ניסיתי הרבה אני קורא ומתרגם מילים אבל אחרי כמה דקות זה נשכח.
ניסיתי גם דרך סרטים, לא ממש עוזר.
בגלל זה חשבתי על וולסטריט אומשהו בסיגנון אבל הרבה אמרו לי שזה לא עזר להם בכלל.

אני גם מצטרף להמלצה על WOW בתור מקור לשיפור האנגלית..
ובתור ילד הייתי מסתיר את הכתוביות בטלויזיה על מנת להכריח את עצמי להבין את האנגלית בעיקר על פי הקונטקסט.

אפשר להגיד שכל זה עבד כי אני מאמין שהאנגלית שלי ברמה גבוהה..

לגבי דיבור, אין מה לעשות, זה רק _ניסיון_ בדיבור.
אחרת לא תצליח.

אולי זה הדבר היחידי בו וולסטריט וכד' כן יעזרו לך, יתנו לך סביבה בה תוכל לשוחח באנגלית.

ולוויזיה זה חרטא
אפשר פשוט לקנות MAC 🤨

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית