עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולוויזיה זה חרטא
הדבר האולטימטיבי זה לשחק במשחקי RPG כמו runescape' WOW GW וכול, שם אתה נחשף לאין סוף מילים חדשות וטקסטים אין סופיים על כל מיני משימות שאתה נתקע בהם, שלא לדבר על כמויות שיחות ענקיות עם משתמשים אחרים...כמו כן להיות פעיל בפורומים שאתה אוהב (כמו למשל משחק מסויים או ספורט)
אני יכול להחשיב את רמת האנגלית שלי לטובה ביותר בתיכון שלי רק בגלל משחקים ופעילויות בפורומים אנגליים...
אני חושב שלראות סירטי פורנו עם עלילה יעזור יותר מכל זאת.ולוויזיה זה חרטא
הדבר האולטימטיבי זה לשחק במשחקי RPG כמו runescape' WOW GW וכול, שם אתה נחשף לאין סוף מילים חדשות וטקסטים אין סופיים על כל מיני משימות שאתה נתקע בהם, שלא לדבר על כמויות שיחות ענקיות עם משתמשים אחרים...כמו כן להיות פעיל בפורומים שאתה אוהב (כמו למשל משחק מסויים או ספורט)
אני יכול להחשיב את רמת האנגלית שלי לטובה ביותר בתיכון שלי רק בגלל משחקים ופעילויות בפורומים אנגליים...
לא קשור לסלנג, יש אין סוף ביטויים(ברצינות), ומספיק שתקבל אוצר מילים בסיסי בשביל להצליח לקרוא מאמר כמו שצריך בלי להתחשבן על מילים או לתרגם אותם כל רגעאיזה אוצר מילים שי במשחקי MMORPG
אני סמכים איתךש הם עזוירם במידה מסויימם אבל לרב מדבריםש ם בעיקר סלנג כדי לחסוך זמן ומקום כתיבה.. יותר יעיל ספרים/מאמרים
אני חושב שלראות סירטי פורנו עם עלילה יעזור יותר מכל זאת.
אני חושב שלראות סירטי פורנו עם עלילה יעזור יותר מכל זאת.
אני לא מבין איך אפשר ללמוד אנגלית ממשחק ש 99% ממנו זה :לא קשור לסלנג, יש אין סוף ביטויים(ברצינות), ומספיק שתקבל אוצר מילים בסיסי בשביל להצליח לקרוא מאמר כמו שצריך בלי להתחשבן על מילים או לתרגם אותם כל רגע
טקסטים > ספרים
תצחק כמה שבא לך, אני לא בא למכור כלום
yes my lord
ולוויזיה זה חרטא
אפשר פשוט לקנות MAC 🤨ולוויזיה זה חרטא