ייעוץ ייעוץ לתוכנית

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
אני אוטוטו מסיים חיטוב על 10-11 א.ש וחוזר לנייטרלי (או פלוס קטן) ומגביל את עצמי ל150 גרם פחמימה לתקופת הקיץ בשביל לא לספוח נוזלים.ואחרי זה מעלה את הקלוריות.

למסה הבאה ,אני לא מעוניין לדחוף 5000 קלוריות ולהשמין אלא לשמור על א.ש סבירים כי אני חייב לשלב אירובי ולהישאר ייצוגי (וגם רוצה חיטוב קצר לפעם הבאה).

חשבתי אולי להתחיל עם SS כדי לחזור למשקלי עבודה ומן הסתם אני אתקע די מהר ואז לעבור ללינארית של ביל כי שם אני אוכל למשוך עוד קצת התקדמות על בסיס שבועי עם לא יותר מדי קלוריות.

מה אתם אומרים? מה נעשה בהמשך? HST? 5/3/1?

אני אוטוטו מסיים חיטוב על 10-11 א.ש וחוזר לנייטרלי (או פלוס קטן) ומגביל את עצמי ל150 גרם פחמימה לתקופת הקיץ בשביל לא לספוח נוזלים.ואחרי זה מעלה את הקלוריות.

למסה הבאה ,אני לא מעוניין לדחוף 5000 קלוריות ולהשמין אלא לשמור על א.ש סבירים כי אני חייב לשלב אירובי ולהישאר ייצוגי (וגם רוצה חיטוב קצר לפעם הבאה).

חשבתי אולי להתחיל עם SS כדי לחזור למשקלי עבודה ומן הסתם אני אתקע די מהר ואז לעבור ללינארית של ביל כי שם אני אוכל למשוך עוד קצת התקדמות על בסיס שבועי עם לא יותר מדי קלוריות.

חסר נתונים : מה משקלי העבודה שלך ? גובה\משקל גוף\אחוז שומן ? אתה יכול גם לצרף תמונות.
כנראה שאתה לא מודע מה זה תקופת מסה, כי אתה כן תצטרך לדחוף מלא קלוריות לגוף, כדי לעלות במשקל גוף ובשריר.

• פותח/ת השרשור
חסר נתונים : מה משקלי העבודה שלך ? גובה\משקל גוף\אחוז שומן ? אתה יכול גם לצרף תמונות.
כנראה שאתה לא מודע מה זה תקופת מסה, כי אתה כן תצטרך לדחוף מלא קלוריות לגוף, כדי לעלות במשקל גוף ובשריר.
אני כן מודע מה זה תופת מסה.עליתי מ62 קילו ל85 קילו.
אני מסיים חיטוב על 73 קילו.

אני כן מודע מה זה תופת מסה.עליתי מ62 קילו ל85 קילו.
אני מסיים חיטוב על 73 קילו.

10-11 א.ש. זה די הרבה לאחרי חיטוב, אז הגבלת פחמימות זה בדיוק מה שאתה צריך, אבל תשים לב לכמות החלבון שאתה אוכל, בשבילך זה צריך להיות 120-140 גרם ביום (בתנאי שאתה עושה אימוני כוח קבועים וכבדים).

המלצה : תתחיל HST ותראה איך אתה מתקדם.

• פותח/ת השרשור
10-11 א.ש. זה די הרבה לאחרי חיטוב, אז הגבלת פחמימות זה בדיוק מה שאתה צריך, אבל תשים לב לכמות החלבון שאתה אוכל, בשבילך זה צריך להיות 120-140 גרם ביום (בתנאי שאתה עושה אימוני כוח קבועים וכבדים).

אתה קצת חי בסרט אם אתה חושב ש10-11 אחוז זה הרבה לאחר חיטוב.

תתחיל SS תמשיך עם הליניארית כמו שאתה מתכנן
יש לך הרבה זמן עד שתחליט על תוכנית שלישית

קודם תתחיל, לכן אין מה להגיב לך, כשתעשה את הליניארית ותתחיל להתקע תשאל שוב
בהצלחה

למה הוא צריך להיות פחות מ10% ?
אתה יודע מה המטרות שלו ?

אם הוא לא בילדר או דוגמן או סתם בא לו לנסות על עצמו ולראות כמה הוא יכול להגיע נמוך אני לא רואה סיבה לרדת כ"כ נמוך 10-12% זה סבבה לרוב האנשים אחר כך הרווח מול תועלת בחיטוב נהיה קטן

• פותח/ת השרשור
למה הוא צריך להיות פחות מ10% ?
אתה יודע מה המטרות שלו ?

אם הוא לא בילדר או דוגמן או סתם בא לו לנסות על עצמו ולראות כמה הוא יכול להגיע נמוך אני לא רואה סיבה לרדת כ"כ נמוך 10-12% זה סבבה לרוב האנשים אחר כך הרווח מול תועלת בחיטוב נהיה קטן
הוצאת לי את המילים מהפה.
רציתי לרדת לאחוז שומן חד ספרי.אבל אז אני אהיה סתם עוד שחיף.עדיף לחכות לעוד שנה ולהרוויח עוד קצת שריר.הפעם אני אעלה יחסית נקי כדי שיהיה יותר קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית