עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריך להשתדל ולהשאר עם אותם הדברים שמופיעים בתפריט, במידה וזה הופך להיות בעייתי (ותאמין לי זה הופך להיות בעייתי), אפשר לשחק עם מאכלים אחרים שנותנים את אותם הערכים. תזכור גם שצריך כל 7-10 ימים לבצע יום של העמסת פחמימות שדי שובר את השיגרה שלך.
זה לא פוגע בגוף בצורה כלשהי שאוכלים כל יום בדיוק את אותו הדבר?
180 גר' פחמימה זה בהחלט לא מעט אבל זה מאוד תלויי האם אתה בהעמסה או בחיטוב(לא כתבת בהודעה הראשונה)....אם אתה בחיטוב , 180 גר' זה הרבה (תלויי משקל), אם אתה במסה , זה לא מספיק.
עפ"י השאלות שלך חסר לך המון ידע (גם בתזונה וגם באימון), אני ממליץ לך להתחיל לקרוא את המאמרים בפורטל המאמרים ואז תבין שהשאלות שלך מיותרות. בנוסף , משה צודק , תבנה שלד מסויים של תפריט ועליו תבצע שינויים מידי פעם....... תתחיל לקרוא!!!!!אני יודע שבאימוני סיבולת לפחות, אם אתה עושה כל הזמן את אותו האימון, השיפור יהיה קטן יותר מאשר אם תעשה אימונים שונים כל פעם.
חשבתי אולי משהו דומה קורה גם אם אוכלים כל הזמן אותו הדבר.
חוץ מזה, זה גם ניראה לי קצת משעמם לאכול כל יום אותו הדבר 😛
עפ"י השאלות שלך חסר לך המון ידע (גם בתזונה וגם באימון), אני ממליץ לך להתחיל לקרוא את המאמרים בפורטל המאמרים ואז תבין שהשאלות שלך מיותרות. בנוסף , משה צודק , תבנה שלד מסויים של תפריט ועליו תבצע שינויים מידי פעם....... תתחיל לקרוא!!!!!
אם אתה טריאתלט אז למה אתה צריך חיטוב, באימונים שלכם גם ככה אתם שורפים כלכך הרבה קלוריות שזה פשוט מטורף ולפני תחרויות גם ככה אתם עושים העמסה של קלוריות (יש לי חבר מתחרה באיש הברזל {חזר לפני שבוע מהתחרות באוסטריה}, הוא לא מפסיק לאכול והמשקל שלא לא זז בגלל האימונים הקשים), אני חושב שהכי טוב בשבילך זה להתייעץ עם המאמן שלך או עם אנשים מהתחום שלך , לפי דעתי רוב גולשי הפורום הם BB ואתה צריך עצות מאוד ספציפיות למקרה שלך....אני לא מתאמן כמוכם בפיתוח גוף, אלא בטריאתלון. ובמה שאני מתאמן אני יודע מספיק:161bd: