הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תה טיבטי פעם בחודש לניקוי הקיבה.. מה דעתכם?

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
גילתי שיש לי בבית קופסא של הדבר הזה.
מה דעתכם לשימוש בזה לניקוי מערכת העיכול אחת לחודש?

זה מלא חומרים משלשלים (ערכתי עד שאני אמצא את מה שקראתי פעם)
אם אתה אנורקס זה ציוד חובה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי, בגלל שאני אוכל הרבה במשך השבוע אז חשבתי אחת ל... לנקות את מערכת העיכול, דבר שבסופו של דבר יגרום לספיגה טובה יותר של חומרים מזינים מהאוכל

אין דבר כזה ניקוי של מערכת הניקוי לספיגה טובה יותר של חומרים מזינים, זו פיקציה של נטורופתים

אני לא אומר שאין דבר כזה ניקוי רעלים ומערכת העיכול
לא בדקתי את הנושא וזה גם לא מעניין אותי
אבל לגבי תה טיבטי זה זבל

אני חושב שאשתה משהו כזה או אשיג משהו משלשל כדי לעשות ריסט לעצירות שלי 😵

"ניקוי רעלים" זה לא לגמרי בולשיט. יש פרוטוקולים לניקוי מתכות כבדות. יש פרוטוקולים להקלה על הכבד במקרה ויש בעיות שם.
ניקוי רעלים במערכת העיכול זה שטויות עד כמה שידוע לי.

למה אתה חושב שאתה לא מעכל?

כנראה שאני לא מבין בזה יותר מדי, אבל חשבתי שתהליך העיכול נמשך בעיקר רך עד סוף המעי הדק, ושלשול הוא תהליך עיכול שיצא משליטה.

זה גם נראה לי הגיוני שאם ארביץ ליטרים של חלב ואשלשל אותם ישר אני לא ארוויח מהם יותר מדי. אבל אם אני טועה מצאת לי פתרון מושלם.

כנראה שאני לא מבין בזה יותר מדי, אבל חשבתי שתהליך העיכול נמשך בעיקר רך עד סוף המעי הדק, ושלשול הוא תהליך עיכול שיצא משליטה.

זה גם נראה לי הגיוני שאם ארביץ ליטרים של חלב ואשלשל אותם ישר אני לא ארוויח מהם יותר מדי. אבל אם אני טועה מצאת לי פתרון מושלם.

תחכה למומחי התזונה, אבל זה לא פתרון מושלם זה די חרא.
תגובה אלרגנית זה אף פעם לא דבר טוב.

אני לא חושב שתה ממש יעזור פה כל עוד אתה ממשיך לאכול כרגיל והאורך חיים שלך נשאר קבוע.
אני חושב שאין פה ממש יותר מדי אופציות, וככל הנראה רוב השיטות לניקוי הגוף = צום, להתקיים על נוזלים בלבד או רק על ירקות או משהו כזה.

אין דבר כזה ניקוי של מערכת הניקוי לספיגה טובה יותר של חומרים מזינים, זו פיקציה של נטורופתים
👑 ואנחנו לא אוהבים נטורופתים!

"ניקוי רעלים" זה לא לגמרי בולשיט. יש פרוטוקולים לניקוי מתכות כבדות. יש פרוטוקולים להקלה על הכבד במקרה ויש בעיות שם.
ניקוי רעלים במערכת העיכול זה שטויות עד כמה שידוע לי.
אכן במערכת עיכול זה שטויות. ובכבד יש הרבה שיטות, והן חשובות ויעילות.

תהליכי פירוק נעשים עד סוף המעי הדק.
רוב הספיגה נעשית במעי הדק.
ישנה ספיגה נוספת של חומרים ובעיקר של מים במעי הגס.
שלשול יכול לנבוע מהרבה פאקים. לרוב השלשול הנפוץ הוא מחוסר ספיגה של מים במעי הגס.
אבל בגדול, תהליך עיכול פרופר נמשך עד לסיגמואיד קולון. (הסוף של המעי לפני ההתחברות לרקטום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית