הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS נקווה שיהיה טוב:D

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 54 קילו 5-5-4 עניין של טכניקה ופחות עניין של כוח...
פרס: 35 קילו 5-4-4 היה קשה האמת..
מתח+8 קילו: היה קשה מאודדדדדד 4-3-3 וגם זה בלחץץץ מה אתם אומרים להשאיר ככה נכון? לא להחזיר ל7.5..

מאסת גוף:
60.6
פעם ראשונה זה הרבה זמן שאני רואה על המשקל מעל 60[=

יש לי שאלה..לדעתכם אני עולה יותר מידי במשקל? ניראלי שכן וזה קצת מלחיץ אותי אני לא רוצה לעלות על כל 3 קילו שומן לעלות קילו שריר.... מה דעתכם?? להפחית עם האוכל?

כמובן, כשאתה שוקל 60 קילו על 1.70 ונכשל עם סקוואט של 54 קילו פרס של 35 המסקנה ההגיונית היא לאכול פחות.

• פותח/ת השרשור
אהה יופי נבהלתי.... אז אתם אומרים להמשיך לאכול כמו עכשיו? לדעתכם אני לא עולה בשומן יותר משריר בצורה משמעותית? והפעם דברו ברצינות חחחח כי קצת קשה להבין אם אתם מדברים בציניות או לא.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 54 קילו 5-5-3 היה די קשה אבל האכילה של אתמול באה לידי-ביטוי באימון היום,הלכתי לעשות טופס ירוק וזה שורף את כל היום ולא יכולתי לאכול..
בנץ' 56 קילו 4-3-3 היה קשה אותו סיבה של אתמול
דדליפט 75 קילו עבר טוב מאוד אימון בא נעלה ל80[=
משקל 59.7 קילו

איך לעזאזל הבנץ' שלי גבוה מהסקוואט את זה אני לא מבין\=

• פותח/ת השרשור
לא עדכנתי הרבה-זמן עקב חופשה באילת[= עשיתי היום אימון A ושבוע הבא נתחיל מB
סקוואט: 54 קילו 5-3 בסט השני הורדתי בגלל שאני מעקם את הגב בעלייה וחבל על הגב שלי אז הורדתי סט אחרי זה ל54 ועדיין קצת עיקמתי,בעיה של טכניקה אולי בגלל קושי אני לא יודע למה אני מעקם...
בנץ': 5-5-3 56 קילו סט שלישי הייתי יכול להמשיך לבד אבל נגעו לי במוט אז לא מחשיב אימון אני אני מעלה
דדליפט: עקב שבוע שלא התאמנתי השארתי משקל על 75 קילו עבר סט אחד מושלם בלי בעיות

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה..
סקוואט 54 קילו 5-5-5 סוף סוף!!
פרס 38 קילו 5-3-3
מתח+8 קילו 5-4-3 ב2 הסטים האחרונים הצלחתי לעלות פשוט לא עם הסנטר מעל המוט אז אני לא מחשיב..
משקל גוף:60.3 צריך לאכול עוד..

הנה סרטון של הסקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. אף פעם אל תצא אחורה עם המוט.
2. אתה לא שובק מקביל.
3. כשאתה עולה אז הברכיים שלך נכנסות פנימה.
4. המבט צריך להיות כ45 מעלות למטה ולהתמקד על נקודה.

חוץ מזה אתה יורד דיפ כמו שצריך

1. אף פעם אל תצא אחורה עם המוט.
2. אתה לא שובק מקביל.
3. כשאתה עולה אז הברכיים שלך נכנסות פנימה.
4. המבט צריך להיות כ45 מעלות למטה ולהתמקד על נקודה.

חוץ מזה אתה יורד דיפ כמו שצריך

הוא לא שובר מקביל?
לגבי האחרים אני מסכים,ופעם הבאה תום תצא הפוך עם המוט,לא אחורה כמו שעשית פה

משהו מוזר שם, הוא שובר מקביל אבל הוא כמעט נופל קדימה ואחורה, מה שגורם לזה לא להיות מקביל יותר.
שים לב טוב

• פותח/ת השרשור
לגבי הברכיים,אני אסתכל ואנסה לשפר את זה כנ"ל לגבי המבט...הגב בסדר? אני לא הבנתי איך אני יכול לרדת דיפ כמו שצריך ולא לשבור מקביל?0.o

הגב ניראה בסדר.
אתה שובר מקביל אבל כשאתה עולה אתה עושה כזאת תנועה שכאילו עולה מאיזה צלילה או משהו.
שים לב בסרטון

• פותח/ת השרשור
יעני שהגב מתעקם בעלייה??

---------- התגובה התווספה ב 21:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:17 ----------

סקוואט 56 קילו 5-4-5 הלך די טוב את האמת אבל אני נשאר לעוד אימון עם המשקל כדי לעבוד עם טכניקה בגלל שאני מעקם את הגב בעלייה ולא נותן את כל הכוח מהרגליים.
בנץ' 58 קילו-הרגיש כמו טון 4-3-3 סט אחרון בלחץץץץ
דדליפט-79 קילו בהתחלה הרגיש כמו טון אבל הסתדרתי ועבר כמו שצריך סט של 5 עבר בהצלחה

משקל גוף:
60.7

• פותח/ת השרשור
אוקי..אחד האימונים היותר מבאסים שהיו לי בזמן האחרון..כנראה מחוסר שינה ותזונה(שאני צריך לעלות את כמות האוכל)
סקוואט 56 קילו 5-5-4 היה לי באמת קשה מאוד אני לא יודע איך הצלחתי לתת 5-5-4 בסט האחרון התפרקתי,הרגשתי את הגב התחתון אחרי הסטים משמע שכנראה הטכניקה שלי לא נכונה(נכון?)

פרס 38 קילו 5-4-4 הרגיש כמו טון לא-יודע למה..

מתח+8 5-5-5 לפחות המתח הוציא אותי עם חיוך מהאימון הזה..

משקל גוף:60.3 מה שממש ממש ביאס אותי\=

נערך לאחרונה:
תאכל,אתה יודע כמה זה חשוב ויוצא הרבה פעמים שאתה מאשים את התזונה,אז תיקח פיקוד ותאכל

• פותח/ת השרשור
האימונים האחרונים מאכזבים מאוד ואני מרגיש כאילו הגעתי למקס' שלי למרות שאלו משקלים נמוכים...
סקוואט 56 5-5-4 אני לא יודע מה יש לי עם הסקוואט אבל ניראלי שאני אתן ריסט ויעבוד על טכניקה מה אתם אומרים? אני מעקם את הגב בעלייה ועובד הרבה מאוד עם הגב...זה יכול לגרום לי לפציעה נכון?
בנץ' 58 5-4-3 הרגיש לי כבד

דדליפט 85 קילו עכשיו הגעתי למצב שהדדליפט מתחיל להיות קשה..הצלחתי לתת 5 חזרות אבל היה קשההההההה
משקל גוף:61.3

אתם אומרים שכדאי להוריד משקל משמעותית בסקוואט ולעבוד על טכניקה שוב?

• פותח/ת השרשור
סקוואט 50 קילו נתתי היום 5-5-5 כמובן אבל לא היה קל כמו שחשבתי שיהיה..
פרס 38 קילו 5-5-5 הצלחתי אבל היה קשה אימון הבא נעלה למרות שאני מאמין שיהיה סופר קשה
מתח+9 קילו 3-3-3 היה קשה מאוד מאוד מאוד

משקל גוף:62.3

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית