הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות איך להשלים ערכים?

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אני מנסה לאכול כל יום 3000 קלוריות אבל זה ממש קשה לא בגלל שאני לא יכול לאכול אלא בגלל שאני פשוט לא מצליח לחשוב על מה... אוכל ביצים בשר גבינות (לא שותה חלב כי אני פשוט לא מסוגל הייתי שותה ליטר וחצי ביום פעם אבל הייתי סובל מכל שלוק ...) אבל אני ממש משלים את הערכים על הקלוריה...יש לכם רעיונות לדברים פשוטים אם הרבה קלוריות? לא אכפת לי מאיפה הקלוריות באות העדיפות היא לשומן וחלבון וכשאני אומר אם הרבה קלוריות אני מדבר על בין 500-1100 משהו כזה... חשבתי לנסות גיינר אבל עד שיהיה כסף לגיינר
תודה לעונים 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לאלה שמעלי ויש לי שאלה אולי מתאימה לשאלות המפגרות,חלב וניל תופס?
כי אחת הסיבות שאני לא שותה חלב זה בגלל הטעם והריח שלו וחלב וניל אני יכול לדפוק גלון בלי להרגיש,אבל עד היום חשבתי שבגלל זה יותר מעובד מחלב רגיל וכל זה אולי זה לא טוב...

אם חסר לך קלוריות כן
אם אתה יכול גם בשר בקר (יש בו חלבון ושומן)

תערבב שייק חלבון עם חלב ושים 100-200 ג' ש"ש בקערה וזה יהיה עם ערכים מעולים וגם לדעתי טעים!
זה מאוד פשוט להכנה ותאכל את זה רק עם הש"ש הגרוסה דק.
אם אתה רוצה את זה יותר טעים אפילו אז תוסיף צימוקים ואפשרי גם לחתוך בננה.

בתאבון!

---------- התגובה התווספה ב 10:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:03 ----------

אני חייב להדגיש, שיבולת שועל גרוסה דק!
אחרת זה יהיה לך קשה כמו מסטיק, ובטח תצטרך לחמם במיקרו כדי לקבל דייסה כזאת.

100 גרם חלווה + כמה כפיות חלבון + חלב חם (או קר +בלנדר).
טעים ממש.

משהו מוכן
שניצל קפוא \ פלאפלים \ שווארמה וכול
רביולי
כל מיני כיסונים כאלה ממולאים בבשר או תפו"א, תענוג לאכול דברים כאלה

לא ממש יקרים, ואל תקנה טבעול, זה חרטא, יש מספיק מותגים שלא מוכרים לך דברים צמחיים
אני לא מדבר על מוצרים צמחוניים, אני מדבר על זה שבכל מוצר שיש בו בשר מעובד, מוסיפים ים חלבוני סויה כדי לחסוך בעלויות.
ולטעמי 25 ש''ח לחצי קילו מוצר, זה לא זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית