הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב בין מספר סוגי קריאטין

fireking

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם
אני מתכנן תקופת העמסת קריאטין עלמנת להעלות מסה
כרגע מתכנן לשלב בין NO XPLOAD + CELL TECH
כמובן שאת ה NO לפני האימון וה CELL TECH אחריו
השאלה שלי האם ניתן להוסיף גם קריאטין מונוהידראט רגיל 5 גר בכל יום לשיפור הביצועים או שאני מעמיס יותר מידי

תודה לכולם ובהצלחה

אתה מחפש לזרוק כסף? תביא לי או תתרום לאתר. זה יהיה הרבה יותר מועיל ממה שאתה עושה.
אתה יכול להסתפק ב5 גרם קריאטין מונו ביום. זה יעשה בדיוק את אותה עבודה כמו מה שאתה מתכנן. חבל על הכסף, באמת.
cell tech זה מוצר שהמציאו לפראיירים.

קריאטין מונו 5 גרם ביום מספיק בהחלט. במידה ואתה רוצה אתה יכול לעשות העמסה של 5 ימים אבל לא חייב. כל השאר בזבוז מוחלט של הכסף שלך....

נוסיף על כך שאם אתה מאמין במחקרים על עכברים ואתה קרוב ל 100 ק"ג אז 10 גרם קריאטין יעשה את העבודה אולי טוב יותר מאשר 5

בקשר לנו אקספלוד אני לא יודע אם זה יהיה אפקטיבי להשתמש גם בנו אקספלוד וגם בקריאטין כי בNO יש גם כל מיני סוגי קריאטין.

אבל אני חושב שמשה יכול לתת לך תשובה יותר טובה מהתשובה שלי אם זה אפקטיבי או לא.

אתה יכול לעשות הכל השאלה מה אתה חושב שיקרה ולמה אתה מצפה?

אם אתה חושב שאתה תחווה את התיאורים שהם כותבים בכל מני אתרים של פיתוח גוף אז תשכח מזה.
גם קריאטין מונו שהוא הכי יעיל לא עושה משהו כזה שאפשר להגיד "וואו". עדיף להשקיע את הזמן והאנרגיות באימונים

ןעןד דבר
כתבת אני לוקח קריאטין על מנת לעלות במסה
הקריאטין הוא כלי עזר, מה שיעלה אותך במסה זה להתאמן, לאכול בהתאם למטרה שלך ולנוח.

נוסיף על כך שאם אתה מאמין במחקרים על עכברים ואתה קרוב ל 100 ק"ג אז 10 גרם קריאטין יעשה את העבודה אולי טוב יותר מאשר 5

בכמה יותר טוב לפי המחקר?

היה גם אחד על בני אדם, אבל מדובר על ירידה ב"ספיגת" הקריאטין או משהו כזה לאחר 3 חודשים בשימוש רציף, ו10 גרם ליום העצימה את האפקט, לא זוכר איפה המחקר אבל אני זוכר שהתווכחתי על זה פעם בתפוז ופירסמתי שם רפרנסים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית