לאחרונה אני מרגיש ירידה רצינית במוטיבציה במהלך חיטוב.
אני עושה הכל עד הפרט ההכי קטן ואני לא רואה תוצאות וזה נורא מבאס אותי.
כל השבוע אני שומר על דיאטה דלת פחמימות(גג 30 ג' ביום),200 ג' חלבון ו120 ג' שומן,יוצא בערך 2000 קלוריות ביום.
יום שישי ושבת אני עושה העמסה,משתדל שהיא תיהיה כמה שיותר איכותית,אבל יוצא שאני מפרק המון פירות וזה קצת מבלבל אותי בספירה.
בגדול ההעמסה שלי עומדת ליום על 3000 קלוריות.
470 ג' פחמימה,175 חלבון,50 שומן.
אני לא מקפיד ממש על נתרן למשל,ואין לי בעיה לפרק רטבים פה ושם עם הבשר.
בנוסף לכל זה,אני צרכתי יהומבין במשך שבועיים(כרגע בהפסקה) והקפדתי בזמן הזה על 3 פעמים אירובי בשבוע במשך 45-60 דקות.
ולפני היהומבין,כל החיטוב עשיתי ריצות של 30-40 דקות 3-4 פעמים בשבוע.
כל שבוע אני יורד בערך 300-500 גרם שזה נראה בסדר ולא מוגזם לדעתי,אך אני לא ממש רואה שינוי באיזור הבטן,עדיין נשארה לי שכבה ומבחינתי אין כמעט הבדל.
תעזרו לי בבקשה לברר למה אני תקוע מבחינת התוצאות,שאלו כל שאלות ואשמח לענות עליהם אם זה יעזור.
דיי מאכזב אותי הסיפור הזה,כי אני משקיע בכל הכוח,הדוק לתפריט,וכמעט לא רואה שינוי ברור ויזואלי,רק המשקל.
משקלי העבודה שלי לא רחוקים כלכך מהשיאים שלי,ככה שחלש יותר לא נהייתי.
אני מודה לכם מראש,אין לי ספק שתוכלו לכוון אותי קצת ולחדד לי כמה דברים.
עריכה:
יש סיכוי אולי שאני אוכל משהו שלא מומלץ בדיאטה דלת פחמימות ואפילו פוגע באפקט שלה בגלל ערך גליקימי או משהו?
אני אוכל כל יום 100 ג' בוטנים שאני קונה אותם טריים ומטגן לבד על מחבט,עגבניות,תירס וגזר לפעמים.
ייתכן שמשהו מאלה מפריע?
לא אוכל פירות במהלך השבוע בכלל.
תעזרו לי בבקשה למצוא את הטעות שלי,כי זאת בעצם מטרת הנושא.
אני עושה הכל עד הפרט ההכי קטן ואני לא רואה תוצאות וזה נורא מבאס אותי.
כל השבוע אני שומר על דיאטה דלת פחמימות(גג 30 ג' ביום),200 ג' חלבון ו120 ג' שומן,יוצא בערך 2000 קלוריות ביום.
יום שישי ושבת אני עושה העמסה,משתדל שהיא תיהיה כמה שיותר איכותית,אבל יוצא שאני מפרק המון פירות וזה קצת מבלבל אותי בספירה.
בגדול ההעמסה שלי עומדת ליום על 3000 קלוריות.
470 ג' פחמימה,175 חלבון,50 שומן.
אני לא מקפיד ממש על נתרן למשל,ואין לי בעיה לפרק רטבים פה ושם עם הבשר.
בנוסף לכל זה,אני צרכתי יהומבין במשך שבועיים(כרגע בהפסקה) והקפדתי בזמן הזה על 3 פעמים אירובי בשבוע במשך 45-60 דקות.
ולפני היהומבין,כל החיטוב עשיתי ריצות של 30-40 דקות 3-4 פעמים בשבוע.
כל שבוע אני יורד בערך 300-500 גרם שזה נראה בסדר ולא מוגזם לדעתי,אך אני לא ממש רואה שינוי באיזור הבטן,עדיין נשארה לי שכבה ומבחינתי אין כמעט הבדל.
תעזרו לי בבקשה לברר למה אני תקוע מבחינת התוצאות,שאלו כל שאלות ואשמח לענות עליהם אם זה יעזור.
דיי מאכזב אותי הסיפור הזה,כי אני משקיע בכל הכוח,הדוק לתפריט,וכמעט לא רואה שינוי ברור ויזואלי,רק המשקל.
משקלי העבודה שלי לא רחוקים כלכך מהשיאים שלי,ככה שחלש יותר לא נהייתי.
אני מודה לכם מראש,אין לי ספק שתוכלו לכוון אותי קצת ולחדד לי כמה דברים.
עריכה:
יש סיכוי אולי שאני אוכל משהו שלא מומלץ בדיאטה דלת פחמימות ואפילו פוגע באפקט שלה בגלל ערך גליקימי או משהו?
אני אוכל כל יום 100 ג' בוטנים שאני קונה אותם טריים ומטגן לבד על מחבט,עגבניות,תירס וגזר לפעמים.
ייתכן שמשהו מאלה מפריע?
לא אוכל פירות במהלך השבוע בכלל.
תעזרו לי בבקשה למצוא את הטעות שלי,כי זאת בעצם מטרת הנושא.
נערך לאחרונה: