הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים+תפריט תזונה

• פותח/ת השרשור Haj
  • פורסם בתאריך

Haj

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה:

הייתי שלשום ב********* לשם פגישת ייעוץ לגבי העלייה במסה.
הם כתבו לי תפריט תזונה+תכנית אימונים.

מעכשיו אני עובר לתכנית כח.
אני לא מכיר את כל התרגילים אז אני אצטרך עזרה-הסבר/סרטון לתרגילים שאני לא מכיר בתכנית החדשה.
והנה התכנית שכתבו לי:

אימון A
חזה/רגליים/יד קדמית
חזה:
לחיצה בשיפוע חיובי 30 מעלות כנגד מוט 12/10/8/6
לחיצה בשכיבה ישרה כנגד משקולות בודדות ,2 ידיים יחד 12/10/8 (מכיר)
כבל קרוס בעמידה לחזה תחתון,ידיים מגובה אזניים למותן 12/10/8

רגליים:
סקווט כנגד מוט,כפיפה בברך ל 90 מעלות 12/10/8/8 (מכיר)
מכרעים סטאטי כנגד משקולות בודדות 12/10/8
כפיפת ברכיים כנגד מכונה 12/10/8 (מכיר)

יד קדמית:
כפיפת מרפק בעמידה כנגד מוט W באחיזה ברוחב כתפיים 12/10/8 (מכיר)
כפיפת מרפק בישיבה בשיפוע 45 מעלות כנגד משקולות בודדות,2 ידיים 12/10/8 (מכיר)

אימון B
גב/כתפיים/יד אחורית
גב:
מתח באחיזה ברוחב כתפיים כנגד משקל גוף 4X מקסימום (מכיר)
חתירה בהטיה על ספסל כנגד משקולת בודדת,יד אחת,למשוך למותן 12/10/8
פולאובר בשכיבה ישרה כנגד משקולת בודדת,2 ידיים 12/10/8 (מכיר)

כתפיים:
לחיצת כתף בישיבה כנגד מוט לחזה 12/10/8/6
חתירה ישרה בעמידה כנגד מוט W באחיזה צרה,מוט לגובה חזה,מרפקים גבוהים 12/10/8
הרחקת כתף(הרמות לצדדים) בישיבה כנגד משקולות בודדות 12/10/8 (מכיר)

יד אחורית:
פשיטת מרפק בשכיבה ישרה כנגד מוט W 12/10/8

פשיטת מרפק לאחור בהטיה כנגד משקולת בודדת,יד אחת,מרפק גבוה 12/10/8

אני צריך סרטונים/הסברים לתרגילים שאני לא מכיר.

רשום לי גם להתאמן פעמיים בשבוע על שרירי הבטן בסיום אימון(2 תרגילים) וגם לעשות אירובי 15-20 דקות עם סיום האימון,האם חובה לעשות את זה או שעדיף לבוא בימים אחרים שבהם אני לא מתאמן ולהשלים את זה?

עכשיו נעבור לתפריט תזונה:

לפני 3 שבועות קניתי גיינר פרפקט 3000 והתחלתי לשתות אותו לאחר כל אימון וגם לפני השינה.

בתכנית כתוב לי להשתמש בו אבל מה לגבי ימים שבהם אני לא מתאמן,האם אני צריך לשתות אותו?
אם אני לא צריך לשתות אותו בימים שאני לא מתאמן,באיזה מאכל אני אחליף אותו כדי למלא את התפריט?

תודה מראש לכל המגיבים:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חבר שלי גם היה שם .. לא יאומן איך עובדים על האנשים ... דוחפים לך גיינרים .. אחריזה ידחפו לך אבקת חלבון .. תוך כדאי פגישות .. ינסו להרשים במדידת עקפים וכדו' ... הכל שטויות חבל על הכסף .

הם לא עושים משו שבנאדם עם סבלנות ומחשב בבית לא יכול לעשות ..

איך אפשר להגיד שאתה עובר לאימון כוח אם אחרי 9 סטים לחזה אתה אמור לעשות 4 סטים של סקוואט (?) שלאחר מהם אתה אמור לעשות עוד 6 סטים לרגליים ...

ובשביל מה לעשות אירובי של 20 דקות פעמיים בשבוע בתקופת המסה ? תשמור את הרצון לעשות אירובי לתקופת החיטוב ...

עצה שלי קח את העצה שלהם זרוק לפח ותתחיל SS , את התפריט תזונה אל תזרוק הוא יהיה שימושי כנ"ל גם הגיינר , שימאס לך מהתפריט תזונה שלהם תקח אחת מהאתר פה או שתבנה בעצמך זה לא מסובך מידי , שיהיה בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
אז מה בדיוק אני צריך לשפר במה שייעצו לי ב*********?

ועוד שאלה:
יש פה מישהו שיודע על פגישת ייעוץ עם נציג *********?האם זה אמין?האם הייעוצים שלהם מומלצים וראויים להתייחסות במידה רבה?

אשמח לתגובות:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עצוב איך שהם מוציאים כסף מאנשים תמימים...
אני אומר כזה דבר, אתה יכול להתחיל עם התכנית אימונים שהם נתנו לך ולא תשתפר הרבה ואז גם שילמת כסף וגם לא התקדמת כל כך.
או שיש את האפשרות השניה שהיא להגיד כפרה על הכסף ולהתחיל תוכנית אימונים רצינית עם התקדמות הרבה יותר טובה + אתה תלמד לבד איך לבנות תכנית אימונים ומה כן נכון לעשות ומה לא נכון ולא תצטרך להיות תלוי בליצנים מ********* שנותנים תכניות אימונים מהתחת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חבר שלי גם היה שם .. לא יאומן איך עובדים על האנשים ... דוחפים לך גיינרים .. אחריזה ידחפו לך אבקת חלבון .. תוך כדאי פגישות .. ינסו להרשים במדידת עקפים וכדו' ... הכל שטויות חבל על הכסף .

הם לא עושים משו שבנאדם עם סבלנות ומחשב בבית לא יכול לעשות ..

איך אפשר להגיד שאתה עובר לאימון כוח אם אחרי 9 סטים לחזה אתה אמור לעשות 4 סטים של סקוואט (?) שלאחר מהם אתה אמור לעשות עוד 6 סטים לרגליים ...

ובשביל מה לעשות אירובי של 20 דקות פעמיים בשבוע בתקופת המסה ? תשמור את הרצון לעשות אירובי לתקופת החיטוב ...

עצה שלי קח את העצה שלהם זרוק לפח ותתחיל SS , את התפריט תזונה אל תזרוק הוא יהיה שימושי כנ"ל גם הגיינר , שימאס לך מהתפריט תזונה שלהם תקח אחת מהאתר פה או שתבנה בעצמך זה לא מסובך מידי , שיהיה בהצלחה .

להבא, אל תשתמש בכל כך הרבה נקודות כפולות/שלוש נקודות במקום בנקודה בודדת או פסיק.
תודה.

ראיתי את ההודעה שלך לפני כל התגובות כאן וחיכיתי לראות איך יגיבו לך(תיארתי לעצמי שיקרעו לך את התח...). קח בערבון מוגבל כל מה שאמרו לך בפגישת הייעוץ. המטרה של הפגישה זה איך להוציא ממך עוד ועוד ועוד כסף!!!! אני ממליץ לך להתחיל לקרוא באתר על תוכניות אימון והתזונה שבאה איתם. זה ממש לא מסובך והמאמרים מצויינים. אל תתפה לכל מיני אנשים שמנסים להוציא ממך כסף על תוספים מיותרים...תקרא , תלמד , תחכים!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית