הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ egg whites ואבקת חלבון וגיינר

• פותח/ת השרשור lir86
  • פורסם בתאריך

lir86

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
האם ניתן למצוא חלבוני ביצה\נוזל חלבון בקרטון או גלון בארץ?
liquid-eggwhites.jpg

כמו כן, אני מחפש תוסף חלבון וגיינר פשוטים ככל הניתן מכיוון ואני לא מצליח לפצות על ההוצאה הקלורית שלי ויותר על מנת לעלות במשקל.
עדיפות גבוהה מאד לנותני טעם, ריח וצבע.
ללא חומרים משמרים, חלב, סויה ושאר מזיקים
יש דבר כזה?

מצאתי את המוצר הבא http://www.doctorteva.co.il/tevashop/product_info....
המכיל על פי התיאור באתר אבקת חלבון ביצה וביוטין בלבד

מצאתי גם כמה מוצרים של ON שעונים על הדרישות פחות או יותר מלבד שהם מתבססים על חלבון מי גבינה ולציטין שזה גם חלב וגם סויה, ששניהם שנויים אצלי במחלוקת.

אילו אבקות על טהרת חלבון הביצה (=קזאין) עם תמצית טעם ממקור טבעי אוכל להוריד עם השיבולת שועל? 😃

זה לא חייב להיות מעדן אגב אני אתפשר גם על טעם נסבל.

תודה אלופים 🤩

---------- התגובה התווספה ב 23:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:48 ----------

עדיפות גבוהה מאד לנותני טעם, ריח וצבע טבעיים.

והקישור המלא לדוגמא למוצר http://www.doctorteva.co.il/tevashop/product_info.php?products_id=274

---------- התגובה התווספה 25-07-2010 ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-07-2010 ב 23:49 ----------

ונראה לי שהתכוונתי לאלבומין ולא קזאין שהוא חלבון החלב
מצטער 😃

אפשר לדעת מה ההתעקשות שלך ל"ללא חומרים משמרים, חלב, סויה ושאר מזיקים"
נראה לי שאתה צריך לקרוא מחקרים במקום לחפש מוצרים.

יש את הביצים בארץ, מוכרים את זה למאפיות. אני רק זוכר שזה יקר ולא שווה את הכסף. היה על זה פה פעם דיון.
ולאופטימום יש אלבומין שהוא גם מגעיל וגם בזבוז כסף (אבל זה לא חלב אחי!)

אגב, יש אבקות מי גבינה על בסיס "טבעי" "אורגני" או שקר כלשהו אחר אם זה מעניין אותך

• פותח/ת השרשור
נניח והשלמתי עם החלב והסויה כי אתה צודק, כדאי להיות ריאלי
מה גם שמדובר רק בבידוד החלבון מהחלב (תקן אותי אם אני טועה)
ובכמות מזערית של לציטין סויה (שכן הוא אחרון ברשימת הרכיבים)
לגבי טעמים, צבעים, ממתיקים מלאכותיים וחומרים משמרים אולי יש עוד תקווה
כמו שאמרתי, מצאתי אבקה של ON בטעם וניל המורכבת מ-
שילוב של חלבוני Whey
פרוקטוז, שהוא סוכר פירות
טעם טבעי
ולציטין (סויה)
http://www.bodybuilding.com/store/opt/natwhey.html

לצערי אין אותה בארץ אז המוצר פלוס המשלוחה 71$ סה"כ
יש עוד תחנות בדרך מחו"ל שעלי לשלם בהן?
מכס, עניינים?

אין מכס אתה תשלם מע"מ 16% ותצטרך לנסוע למכס להוציא את זה.
הטעם יהיה זוועה 99% במיוחד וניל.
בכל מקרה אין שום הוכחה שצבעי מאכל, ממתיקים מלאכותיים וסויה עושים משהו רע, ויש דווקא מחקרים שמוכיחים שכל אותם המרכיבים בטוחים לשימוש במינון אפילו גבוהים שאף בן אדם נורמאלי לא יגיע אליהם אלא אם במכוון.
אי לכך, אני לא חושב שכדאי לדגול במוצרים כל כך "טבעיים" ו "נטולים" כי הם פשוט לא שווים את הכסף, במיוחד כל העסק של המוצרים האורגנים למינהם שהם פשוט בדיחה.

• פותח/ת השרשור
כולל המעמ זה כבר לא משתלם. :🙁

מאיפה הביטחון לגבי הטעם הזוועתי אגב?
אני סה"כ משתדל להימנע מדברים שכן חשודים כמזיקים כמו צבע מאכל צהוב מספר 5 שנמצא ב ON בטעם בננה
או אדום 40 בטעם תות
ממתיקים מלאכותיים כמו אסולפאם K, אספרטיים וסכרין מיותרים גם הם בעיניי
על משמרים אין ויכוח בכלל. אני לא חושב שראיתי כאלו במוצרים של אופטימום

אני לא אוכל אורגני ולא ג'אנק פוד.
אני כן אוכל חמאת בוטנים טבעית וריבה ללא תוספת סוכר עם לחם מלא ומשתמש בטחינה גולמית ושמן זית בכבישה קרה

אני מצטער אם העליתי נושא רגיש או כזה שמעצבן אתכם,
סך הכל אני באמת צריך את התוספת הזאת לשעות בהן אני לא בבית ומוכן לקבל הצעות למוצר שלדעתכם נחשב 'הרע במיעוטו'

אף אחד כאן לא התנסה כי זה כמו לזרוק כסף לפח הזבל.
וזה לא נשוא רגיש, אתה פשוט מאמין במעשיות ומנסה לשכנע את עצמך שזה נכון כשאין הוכחה לכך שכל השטויות שמדברים בטלויזיה ובעיתונים נכונים או בכלל עם ביסוס כולשהו מאחוריהם.
תקנה את האבקה ותגיד לנו איך היא

מה זה משנה מה מבחינתי ולא מבחינתי, יש מחקרים והם אומרים שכן, אתה מוזמן לחפש אותם ב www.pubmed.com ולא על עכברים אלא על בני אדם. פירסמתי בעבר מספר מחקרים בפורום על אספרטיים ונמצא שמינון של סוסים כשרק מאכילה של אספטריים טהור לא נגרם שום נזק, שווה ערך ל 50 דליי חלבון שכאלו ביום.
בעכברים אפילו הגזימו יותר והם עדיין חיו ולא קרה להם שום דבר.
ולמה? למה לקנות BMW אותו דגם אותו מנוע אותו הכל ב 10,000 ש"ח יותר כאשר אפשר בפחות? אותו עיקרון כאן, אתה קונה את אותו המוצר במחיר כפול או אולי משולש בגלל שרושמים לך על האריזה "ללא חומרים משמרים" או "אורגני", הכל בולשיט, עדיף לאכול ג'אנק פוד ולהתאמן מאשר לשבת מול הטלויזיה בכורסה ולאכול חסה.

לכל אנשי האורגני, יש לי שאלה אחת אליכם....במידה ושבועיים לפני הקטיף , מגלה האיכר כי על הגידולים ה"אורגניים" שלו יש טפיל שעומד להרוס לו את כל התוצרת.....האם אתם חושבים שהאיכר יעמוד בצד ויתן לכל הייבול שלו ללכת לקיבתו הרכה של הטפיל או שהוא ייקח את החומר החזק ביותר שקיים בשוק וירסס את האמ אמא של הטפיל הנ"ל..... חבר'ה תצאו מהסרט , חוץ מהגינה הקטנה שיש לכם מחוץ לבית כל השאר זה פשוט ריסוס מספיק טוב שלא נמצא בבדיקות........

לפותח האשכול. נתת דוגמה- אספרטיים.
אתה רוצה להגיד לי שאם היו נותנים לך לבחור "בריאותית" בין סוכר לבן או חום לבין אספרטיים היית הולך על סוכר?
פרוקטוז נמצא הרבה יותר מזיק מאשר אספרטיים. אבל זה לא אמרו בתכנית בוקר או בחדשות.
בקיצור, תקשיב למה שמשה אמר ותתחיל לחקור באמת.

לא ראיתי הרצאה כזאת על אספרטיים, צבע מאכל או כל שטות אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם בכל זאת אתה הולך על הNATURAL WHEY של אופטימום, אני קניתי פעם את השוקולד והוא לא רע בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית